maanantai 23. syyskuuta 2013

Viestit hiekalla


Herkimpien lukijoiden kannattaa suosiolla jättää tämä päivitys väliin, sillä luvassa on kuvalla höystetty kertomus kissojen hiekkalaatikkopuuhista.

Nupulla ja Jujulla on yhteinen iso, ihana ja ilmastoitu wc, jossa ne piipahtelevat varsin esimerkillisesti. Vaikka luulisi, että ne haluaisivat aina toimittaa asiansa kaikessa rauhassa kenenkään huomaamatta, totuus on toinen. Kun tartun hiekkalapioon, nostan kuvun ja huutelen kissakaksikkoani, se saapuu saman tien valmiina hoitamaan hommat. Hetki vain, ja voin poimia pötköt siististi pois. Vaikka varsinaista asiaa ei aina ole, kissoista on mukava istuskella hiekalla ja yrittää nakerrella kummallista kaivuria, joka myllää niiden dyynillä.

Aina en tietenkään ole paikalla, kun kultamuruni asioivat hiekkaklosetissaan. Jälkiä siivotessani tiedän kuitenkin aina, kumpi vessaa on käyttänyt. Nupulla on nimittäin tapana jättää minulle viestejä. Kerran se oli muotoillut hiekalle kauniin S-kirjaimen etunimeni mukaisesti. Tämän jälkeen olen löytänyt muun muassa kirjaimet N, U ja P, mistä voi päätellä sen harjoittelevan omaa nimikirjoitustaan. Hiekalle ovat ilmestyneet myös J ja U, mikä tuo oivasti esiin Nupun lempeän, sisarusrakkaan luonteen. Jujun herttaisista pikku pyörylöistä sen sijaan voi päätellä, että jos se olisi ihminen, se saattaisi keräillä bonuksia ja plussapisteitä. Plop, plop, plop!

On ihanaa, että kirjeenvaihto on voimissaan
vielä näin digiaikanakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti