lauantai 2. marraskuuta 2013

Harmitonta haamuilua

Vuosi sitten minulla ei ollut Nuppua ja Jujua. Ne olivat vielä pieniä untuvikkoja, jotka eivät tienneet, mikä halloween on. Nyt tämä jännittävä juhlapyhä on tullut niille erittäin tutuksi.

Kammoksun kaikenlaisia haamujuttuja ja nökötän aina silmät kiinni huvipuiston kummitusjunassakin, mutta samalla aihe kiehtoo minua loputtomasti. Niinpä rakensin kissoille halloweenin kunniaksi ihanan kaamean kummitustalon. Se taisi pelottaa Nuppua melkoisesti, sillä se sipsutti heti toiseen suuntaan ja alkoi pelailla palloradalla.

Vai oliko tämä vain "muka-pelaamista"? Näyttää siltä, että haamutalo ehkä sittenkin kiinnostaa...

Juju ei pystynyt vastustamaan jännitystä (tai ainakaan kurpitsaa), vaan kapusi heti kalisevien ketjujen ja hämähäkinseittien sekaan. Mitä enemmän lavastin, sitä riehakkaampia ideoita sain. Juju kehräsi vieressä, kun teippasin seinään pehmolepakkoa, ja Nuppukin köpötti vihdoin pois ”mukavuusalueeltaan” ja tuli tutkimaan aavemaisia touhujani.

Rohkea pikkukissi hiukopalalla
kummitustalon kattoterassilla.
Jos Juju oikein helistää, Scary Movie -häiskä lähtee lipettiin lintukodosta.
Nämä lentävän hiiren siivet Juju ottaisi mieluusti itsekin. 
Tämä olisi ollut ehdottomasti paras halloween-kuvani, mutta eikös joku
pääsiäispupu rohkaistunut juuri väärällä hetkellä. Ks. kuvan vasen alalaita...
Nuppu tietää, mitä teit viime kesänä.

Yritin näpsiä vimmatusti kuvia, mutta eivät ne tietenkään onnistuneet. Video olisi voinut olla parempi, sillä yhtäkkiä Juju keksi napata muoviset kahleet ja lähti kiikuttamaan niitä eteiseen Nuppu kintereillään. Kolina, kalina ja kaamea järsintä loihtivat heti oikean äänimaailman halloweeniimme.

Raprap-baanan halloween-kauhua lisää järkyttävä määrä karvatuppoja.
Vinkki: Älä hanki tummaa mattoa, jos omistat vaaleita kissoja!


Lopulta onnistuin kyllästämään kissat kauhulla, ja ne enää vain haukottelivat lavasteilleni. Edes kurpitsa tai keikkuva halloween-hiiri eivät innostaneet löhöileviä kattejani. Niinpä siirryin pehmeämmälle linjalle ja sain vielä muutaman hellyttävän kuvan. Niiden kera Nuppu ja Juju toivottavat teille lukijoille karmivan mukavaa halloweenia!


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Pitäähän kissoillekin olla omat halloweenjutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;) Aloinkin heti katsella kalenteria, että mitäs hauskaa voisi seuraavaksi kehitellä. Ehkä jokin joululavaste olisi pian ajankohtainen... :-D

   Poista
 2. Mä oon joka vuosi ottanut koirista kuvan joulukortteja varten. Killiä ei saa pysymään kuvassa, mut Jami on ehkä lahjottavissa :D

  VastaaPoista