sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Absoluuttinen karvakorva

Nuppu ja Juju ovat erittäin musikaalisia kissoja. Niillä on laaja musiikkimaku, ja onnekseni hyvin samankaltainen kuin minulla. Kun muut eivät näe, jammailemme listapopin ja latinobiittien tahdissa. Syvällisempinä hetkinä saatamme tunnelmoida herkkiä balladeja, ja eritoten Nupulla on taipumusta klassiseen musiikkiin. En voi tietenkään mennä asiaa vannomaan, mutta luulen, että sillä on absoluuttinen sävelkorva, ja siksi luotan sen arvioihin myös omista musikaalisista esityksistäni.


Queen on ollut lapsesta asti suosikkibändini, ja jos kuulen kyseisen yhtyeen kappaleen, minun on pakko laulaa mukana. Erään kerran hoilasin sydämeni pohjasta Show must go onia, kun Nuppua alkoi huolettaa. Se kai luuli, että olin saanut vähintään sähköiskun tai sujauttanut ”tassuni” karhunrautaan, sillä se hyppäsi alas ikkunalaudalta ja juoksi inisten luokseni. Aariani loppui siihen paikkaan ja ryhdyin rauhoittelemaan Nuppua. Hädissäni lupasin olla laulamatta kyseistä biisiä enää ikinä, mikä näin jälkikäteen hieman harmittaa. Onneksi Nupun kanssa voi aina neuvotella asioista ja luulen, että pienen treenin jälkeen saan vielä luvan esittää bravuuriani.

Nuppu tahtoo kuulla iPodilta
suosikkibiisinsä, joka on Queenin "Delilah"...

You take over my house and home, you even try to answer my telephone,
Delilah, you're the apple of my eye, MEAOW! :)  Kyseistä biisiä
kuunnellaan aina korvat virkeästi hörössä.

Luulen, että Juju valitsee soittolistalleen indie-rockia...

4 kommenttia:

 1. Hah! Onpas suloista, nuo sun kissat taitaa olla oikeita tulevia artisteja :D (esikuvana Queen)

  VastaaPoista
 2. Totta - kunhan ikä riittää, niin ei kun mukaan Idolsiin. :-D Unohdin sanoa, että soitan Nupulle myös Queenin Cool Cat -biisiä. Ilmankos sillä on tapana paistatella parrasvaloissa...

  VastaaPoista
 3. Täällä taas Jami tykkää katsoa tv:tä. Yksi päivä katsoi taitoluistelua innoissaan. Varmaan ne värikkäät vaatteet sai huomion kiinnittymään :) Meidän entinen kissa katsoi jalkapalloa ja yritti ottaa pelaajia kiinni :D kyllä nää kissat on niin mainioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä tv saa olla nykyisin (ihme kyllä) rauhassa - pienempänä Jujulla oli tapana mennä seisomaan ruudun eteen niin, että viisi kuudesosaa kuvasta peittyi...

   Poista