tiistai 24. joulukuuta 2013

Suihkunraikkaina jouluun

On jouluaattoaamu, ja Nuppu ja Juju ovat valmiita suureen juhlaan. Ne saivat yhden joululahjoistaan ennakkoon ja pääsivät jo kumpikin vuorollaan nauttimaan puolivuosittaisesta spa-hoidostaan. Tällä kertaa saunaosastolle kutsuttiin ensimmäisenä Juju. Hätäisen alkuräpistelyn ja suihkuoven rämppäämisen jälkeen herra vihdoin tajusi, että tarkoitus on puunata siitä entistä kuohkeampi. Niinpä se istui loppuajan nätisti lattialla ja tuntui jopa viihtyvän, kun sen turkkia vaahdotettiin ja huuhdeltiin. Tämän jälkeen Juju kiedottiin ihanan imukykyiseen Mikki-pyyhkeeseen. Föönauksen ajan herra tahtoi nököttää kylppärin hyllyllä ja pöykki minua päällään tyytyväisesti huristen. Koko loppupäivän se esitteli kaikille vastaantulijoille unelmanpehmoista turkkiaan ja riehui villisti kuin kissanpentuaikoinaan.


Tervetuloa, herra Kissaherra. Astukaatte suihkun puolelle!

Ups, herra Kissaherran pyyhe valahti nilkkoihin!
Kas näin! Tässä herra Kissaherran virallinen spa-poseeraus.

Nupun kanssa kylpyläreissu oli aavistuksen hektisempi kokemus. Se ei sanonut tällä kertaa edes ”skviik” ”skvääkistä” nyt puhumattakaan, mutta mennä touhotti suihkukoppia ympäri niin virkeästi, että jos olisi ollut kyse rusketussuihkutuksesta, Nupusta olisi tullut melkoinen seepra. Pesun jälkeen Nuppua kuivasi fööniä enemmän ilmavirta, joka aiheutui Nupun innokkaasta paikanvaihdosta. Sen turkkiin sipaistiin lopuksi hieman uutta sähkönpoistohoitoainetta, ja tulos oli vähintään yhtä silkkinen kuin Jujun tapauksessa. Nuppukin selvästi nauttii puhtaasta turkistaan, jossa ei ole enää ripaustakaan syksyn töhnistä. Tervetuloa joulukolli – täällä tuoksutaan hyvältä, näytetään suloisilta ja käyttäydytään kuin herttaiset pikkuenkelit!

Nupusta ei saanut otettua parempaa suihkukuvaa,
sillä se kiisi kylpylää ympäri kuin pillastunut polkuvene.


Taideteosmainen otos puhdasturkkisesta Nuppu-neidistä.

Näiden kuvakorttien myötä minä, Nuppu ja Juju toivottamme kaikille teille lukijoille ihanaa ja rentouttavaa joulua! Kiitos, kun olette lukeneet hupsutuksiamme ja kommentoineet niitä ahkerasti!1 kommentti: