tiistai 3. kesäkuuta 2014

Vauhdikas tötterömimmi

Viimeisen parin päivän aikana olen tajunnut, kuinka äärettömän sopeutuvaisen kissan omistan. Jos Nupulle määrättäisiin paksusankaiset pullonpohjalasit, se ei takuulla törmäilisi niiden kanssa ovenkarmeihin. Sen menoa eivät myöskään haittaisi kainalosauvat, tassujen alle viriteltävät rullat tai edes kokovartalomuumiointi. Tähän tulokseen olen tullut katsoessani, kuinka sulavasti Nuppu liikkuu kauluri päässään. Se keikkuu kiipeilypuussa, onnistuu noukkimaan hiuslenksut suuhunsa, laukkailee selkä köyryssä Jujun perässä ja tulee kainalooni nukkumaan. Se ilahtuu kovasti päästessään eroon tötteröstä, mutta kun tassu on puhdistettu ja satelliitti tekee paluun, Nuppu ei ota asiaa henkilökohtaisesti. Se istuu nätisti paikallaan, kun tuskailen kaulapannan kiinnityksen kanssa ja yritän puhallella niskavilloja pois nipsun välistä. Kun ähellykseni vihdoin loppuu, Nuppu kirmaa jo uusiin seikkailuihin.

Tämän nassun suloisuutta ei piilottaisi
edes moottoripyöräkypärä.

Olen itse melko herkkää ja helposti lannistuvaa sorttia. Onneksi Nupun esimerkki kannustaa muistamaan, että tötterön kaltainen takaisku on vain pieni asia suurten asioiden rinnalla; kosmeettinen lisä, jota voi halutessaan kantaa tyylikkäästi kuin uljainta asustetta. Onneksi Nupun tassu on jo melko lailla parantunut, joten pian neitonen voi jatkaa elämäänsä täysin "nudena". Onhan se oikea kaunotar myös ilman turhia muovihörhellyksiä.

Tässä tyylinäytteitä Nupun tötteröllisistä leikeistä:

Ja loppuun arkiston aarre joululta 2013, kun pallorata oli vielä uusi ja kissat pieniä ja valkoisia:


6 kommenttia:

 1. Nuppu on niin nätti tötteröllä ja ilman :) On kyllä sopeutuvainen mimmi, itse jos joutuis tötterö päässä puuhastelemaan niin vois olla vitsit vähissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! :) Jotkin päivät ovat ihan pilalla, jos aamulla menee ponnari vähän vinoon... En osaa edes kuvitella, mitä tulisi työpäivästä tötterö päässä. En varmaan edes löytäisi työpisteelleni - ainakaan törmäilemättä sataa kertaa...

   Poista
 2. Onpas nupulla vauhdikasta menoa töttörö päässä! Nupulle terkkuja Rufukselta että hänkin joutuu pitämään kyseistä satelliittia päässä kainalossa olevan haavan takia. Rufuksella tosin sitä pidetään vain aamuisin ja iltaisin kun haava puhdistetaan betadinella ja levitetään siihen ohut kerroa voidetta. Parin tunnin päästä Rufus saakin jo tötterön pois mutta illalla taas sama juttu. Kainalossa on ollut jo pitkään semmoinen hiertymän näköinen haaveri mutta nytse oli isontunut ja märki niin piti ottaa lääkäriin yhteyttä. Onneksi tuo on vain pieni paha ja parantuu varmaan äkkiö nytkun saa hoitoakin. :) Voi kun Nuppu ja Juju ovat söpöjä pikkuisina valkoisina palleroina. Coco vieläkin hurjan valkoinen mutta ehkä se vielä joskus tummuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meidän tötteröpäitä! <3 Onneksi Ruffella on noin rajatut satelliittihetket. Mulla on heti parempi olo, kun Nuppu on nyt päivät ilman tötsää. Aion vielä pitää sitä Nupulla tassun hoidon jälkeen, ettei sille tule houkutusta nuolla. Ihan nätisti se kultamussukka kyllä on ollut, niin kuin videoista näkyi. Nuppu ja Juju ovat kyllä muuttaneet railakkaasti väriään. Nupusta tuli ruskea karvanvaihdon yhteydessä, kun se oli noin 9 tai 10 kuukautta vanha. Ehkä Coco alkaa värjäillä turkkiaan syyskarvanvaihdon yhteydessä. :o) Parannuspuhalluksia Rufukselle! <3

   Poista
 3. Onneksi Nupun menoa ei haittaa tuollainen inhottava tötterö, meidän kissat nimittäin eivät varmastikkaan uskaltaisi edes liikahtaa tötterö kaulassaan... Ihana tuo viimeinen video, jossa toiset on niin pieniä ja valkoisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu on kyllä ihmeen suvaitseva tyyppi! Juju tutkaili yhtenä päivänä kamalan kiinnostuneena tötteröä, ja yritin ihan varovasti laittaa sen Jujun päähän ihan vain harjoituksen vuoksi ja pienenä ohjelmanumerona, mutta lopetin homman alkuunsa, sillä Juju ei suhtaudu tuollaiseen kovin rakentavasti. Siltä meni fiilikset ja jalatkin alta. Toivoa sopii, ettei Jujun tarvitse ikinä pitää tötsää... Ja olisi kiva, jos homma loppuisi Nupultakin.

   Poista