lauantai 19. heinäkuuta 2014

Puuhamaa on jännä paikka!

Siinä missä monet kesälomalaiset heittävät juuri nyt volttia Särkänniemen Tornadolla, pyörivät itsensä vihreiksi Lintsin Kieputtimessa tai kiitävät tukka ja häntä hulmuten Tykkimäen Idän pikajunalla, me arjen pariin palanneet otimme suunnaksemme... ei, ei Visulahtea vaan Puuhamaan. Emme edes eksyneet matkalla, sillä oikeastaan Puuhamaa tuli luoksemme. Sen toi nuori lähettipalvelun jannu, ja pelkkää nimmariani vastaan saimme hurvittelulaitteiston käyttöömme ihan ilman ranneketta niin kauaksi aikaa kuin lystiä piisaisi. Ja voi, sitähän riitti!

"Joko ne portit pian aukeaa? Joko, joko, joko, joko?"

Juju sai kurkata porteilta suoraan kummitustaloon. Nuppu
sen sijaan jäi pelikojuille mutta ei valitettavasti voittanut
suurta pehmopupua. Ellei sitä itseään lasketa.

Miksi kukaan menisi Tykkimäelle, kun Idän pikajunan
voi saada oman kodin karvamatolle?!

Juju näytti aavistuksen huonovointiselta juna-ajelun jälkeen mutta jatkoi innokkaasti hurvittelua.

Lentävästä matosta tuli heti molempien kestosuosikki,
vaikka olin epäillyt, ettei kumpikaan suostuisi
astumaan tassullakaan sen kyytiin.

Törmäilyautojen sijaan meidät kaikki tyrmäsi tämä
virmajuurtelta tympeästi löyhkäävä rotta.

Rohkeana poikana Juju kruisaili menemään myös "yökkörotan"
kanssa, kunnes laite meni valitettavasti epäkuntoon
ja piilotettiin mustassa kakkapussissa varikolle.

Seuraavaksi vuorossa oli hurjaa vauhtia pyörivä Hurveli.

Juju kävi Hurvelissa kerta toisensa jälkeen toisin kuin
yökkörotta, joka hajusta päätellen ykäsi laitteen viereen.

Nuppu rakastui Lentävän maton lempeään kyytiin. Se kuvitteli olevansa iki-ihana
Agraban prinsessa Jasmine, jonka Aladdin on juuri vienyt romanttiselle yölennolle.

Vekkulassa oli kaikenlaista hauskaa! Juju ihastui vihreän höyhenen metsästykseen ja jalkapalloiluun,
mutta sen intohimoiseksi suosikiksi nousi pitkävartinen sulkavirveli. Nuppu taas sekosi onnesta,
kun se pääsi laittamaan jalalla koreasti niin sanotun Cat dancerin (= rautalankavempaimen) tahdissa.
Kuten arvata saattaa, suuren suosion saavutti myös tämä
Raketti, joka ampuu välillä sisuksistaan raksuja.Ilta kului Puuhamaassa kuin siivillä, ja aktivoinnin päätteeksi molemmille kateille maistuikin jo uni. Ne olivat selvästi hyväntuulisia, ja koska Nupun tassu oli jo kunnossa, jätimme sen uskaliaasti ilman tötteröä. Yöllä heräsin pari kertaa Nupun riemunsirkutukseen ja pikku tassujen töminään, ja aamulla tötterötön Nuppu laukkasi villisti luoksemme ja tahtoi mönkiä peiton alle. Ja mikä parasta, tassun nuoleminen ei ole juolahtanut mieleen sen koommin! Jos kissojen kesän kohokohta oli leikkimaraton Puuhamaassa, minun suurin ilon aiheeni on niiden hyvä mieli ja sen nostattama toiveikkuus.

"Vielä yksi ajelu Lentävällä matolla, mama... Ja vielä yksi.... Zzzzz"

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meillä taisi vähän lähteä motskari lapasesta, kun virikettä oli niin paljon! :-)

   Poista
 2. Voi mahdoton paikka sentään mikä huvipuisto reissu teillä oli! Ei ihmekkään että kisuja hiukan väsytti hurvittelun jälkeen. :D Toivottavasti Nupun tassu ei ala vaivaamaan, jotta kisut pääsevät taas uudestaan Puuhamaahan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Puuhamaa on onneksi tullut jäädäkseen, ja toivon, että se pitää Nupun kaidalla polulla ja pois tassun kimpusta. Siitä on kyllä tullut ihan mahdoton komentaja, että täytyy laittaa raksurakettiin nameja... Uusin komennusmuoto on korkea ja terävä "Äh!" :)

   Poista
 3. Voi mitenkä ihana puuhamaa teillä kotona, tonnekkun meiän pojatkin pääsis leikkimään niin olisivat onnensa kukkuloilla. Tosi paljon kaikkia kivoja leluja, meillä nämä meidän karvaturrit eivät oikein tajua lelujen päälle. Coco tykkää pehmeistä hiiristä eniten ja Rufus taas tykkää Cocosta.. Cocolla se Rufus leikkii jos alkaa leikityttämään, ennen Cocoa se leikki meidän käsillä kun muuttui hulluksi demoniksi. Silmät muuttuivat aivan mustaksi häntä heilui niskakarvat nousi ja sitten se hyökkäsi käteen ja puri niiii kovaa että teki oikein kipeää, Rufuksen huonoja puolia... Onneksi sei enää kiusaa meitä ja välillä sitä pitää hätistää Coconkin luota pois ettei mene liian rajuksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin nyt aika tavalla härveleitä! :-D Meillä lelut kyllä kelpaavat, mutta molemmilla on ihan omat suosikit. Nuppu tykkää sellaisista ötökkää muistuttavista leluista, kun taas Juju on selvä linnunpyydystäjä. Onneksi kumpikaan ei ole innostu leikkimään meillä! :-D Toisiaan ne kyllä nujuuttavat, ja välillä olen vähän painiotteluihin puuttunutkin. Varsinkin jos Nuppu inahtelee kuin neito hädässä. :)

   Poista