keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Sydämellistä puunausta

Siisteys on puoli ruokaa, ja Juju ainakin on sitä mieltä, että on kiva näyttää huolitellulta. Siksi sujautimme aktivointiviikkomme neljänteen päivään kattavan harjaussession. Tarkoituksena oli testata turkinhoitovälineistön kunto ja käyttövalmius sekä tarjota kissoille erityisen rentouttava kokovartalopöyhintä. Sen tuloksena molemmat kissat olisivat kuohkeita, kauniita ja kehrääväisiä. Ei ihme, että ensimmäinen potilas ponkaisi itsensä heti laverille lellittäväksi!



Siinä sitä on monenlaista harjaa, sukaa ja kampaa! Ja yhdet ohennussakset
sekä Nupun lahjatipu sen kunniaksi, että se osaa nyt liitää kuin lintu.

Ensimmäisenä oli vuorossa harjojen terminaattori eli Furminator.

Juju ei ole kovin innoissaan tästä kapineesta, koska emon pitää aina
furminoinnin jälkeen sanoa kalsealla robottiäänellä sama tyhmä lause:
”Juu häv biin FÖÖ-MI-NEI-TIID.”

Tämä pehmoharja vähän kutittaa Jujua. Tyttöjen vekotin!

No nyt löytyi hyvä! Karsta rapsuttaa niin ihanasti,
että melkein nousee naamalle pappailme!

Aah! Voittaja on löytynyt! Kampaaminen on Jujusta i-ha-na-ta!

Lähes kaikki välineet oli jo testattu, mutta Nuppu luimuili pöydän alla eikä halunnut kuulemma enää osallistua aktivointiviikkoon. Niinpä oli aika käydä vakava keskustelu, johon liittyi jopa Rufus. Muistutin Nuppua, että vaikka kihlat on vaihdettu ja nuoripari rakastaa toisiaan silloinkin, kun turkki on vähän länässä ja viikset vinksallaan, niin varmasti Ruffea silti piristäisi nähdä Nuppu näteimmilleen pöyhittynä. Niinpä Nuppukin antoi kumisuan hipaista villahousujensa hapsuja.

 
Kaukana ovat ne ajat, kun Nuppufjallajökull heittäytyi selälleen suittavaksi.

Yritin hieman ohentaa rehottavaa kauluria, jotta Nupusta ei tulisi
tupposuu, mutta homma ei ollut lainkaan neidin mieleen.

Nuppu töpötteli paikalta hieman kärttyisenä, ja kuulin sivukorvallani hieman motkotusta siitä, että kiusasin tällä lailla maailman söpöintä tyttöstä ja vielä naistenpäivänä. Siitä tyylikkääksi puunattu Juju saikin hyvän idean:

Näin komeana Juju vilahti Facebookin puolella ja naukaisi naistenpäiväonnittelut!

En halunnut, että Nupulle jää paha mieli kaulapuuhkan nipsuttelusta, joten järjestin kissoille vielä yhden ylimääräisen aktivointinumeron. Siihenkin kuului saksimista, mutta tällä kertaa Nuppua ei kismittänyt ollenkaan:

 
Ihana emo oli ostanut kaksi paketillista Nupun lemppariruokaa: possunsydämiä!

Jujukin oli tyytyväinen, sillä settiin kuului myös rypsipossunsuikaleita.

Naistenpäivä päättyi hempeissä tunnelmissa, kun emo täytti pakkasen
kultamussujen ekstramegalemppariruoilla. Nuppu ei edes malttanut
odottaa, mitä aktivointihassutuksia loppuviikko toisi tullessaan!

20 kommenttia:

  1. Ihana ilme tuossa kampaamiskuvassa! <3 :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon nassun nähdessään ei tarvitse miettiä, onko kampaaminen ihanaa vai ei. :) <3

      Poista
  2. Harjaaminen on parhautta! Teillä on oikein hyvä valikoima harjoja ja kampoja joka tarkoitukseen. Mutta toi teidän emo on kyllä ihan hassu: "You have been..." hih ;)
    Tulettehan muuten perjantaina miitingiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoinen setti on jo harjoja ja muita kasautunut, mutta se ei Jujua onneksi harmita. :-D Emon hömpötyksiinkin se on tainnut tottua - naapurit ehkä pitävät vähän outona... Meillä ei ole Skypeä, niin miitti jää siitä syystä väliin. Olen myös vähän puhelinkammoinen, mutta ehkä joskus pitäisi reipastua sen suhteen. =o)

      Poista
  3. Siellähän kampaamovälineet kuin isommassa salongissa ! Hyvää jälkeä sit tulikin, olette
    sydämet ansainneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaamo Sydänsalonki! :) Ei kun toiminimi pystyyn - karvankerintä ja herkkuhetket saman katon alla.

      Poista
  4. Voi Nuppua, suitsimisvälineistön inventointi oli sitten enemmän Jujun heiniä ja ah miten nautinnollinen ilme kuvassa onkaan! Onneksi päivä päättyi Nupullekin mieluisalla tavalla :) Alfredille pitäisi varmaan ostaa tuollainen tyttöjen harja, herra herkkähipiäiselle se saattaisi toimiakin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juju nautti onneksi Nupunkin edestä. :) Olisi kyllä emoa harmittanut, jos kukaan ei olisi tykännyt ohjelmanumerosta. Voi, Alfredko on herkkähipiäinen! <3 :) Aika hellyttävää!

      Poista
  5. Teilläkin on päästy nautiskelemaan harjauksesta! Jujulla ja Pöpöllä on vähän samanlaisia ilmeitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa katsoin teidän blogissa! :) Mieluista puuhaa molemmille - outoa, ettei Nuppu ymmärrä moista ihanuutta!

      Poista
  6. Meillä ylivoimaisesti suurimman suosion olisi saanut tuo viimeinen aktiviteetti. Mihin liittyy ruokaa. Kampaaminen ei ole suosittua meidän kissaväestön keskuudessa. Kaikeksi onneksi ovat ns. silittämällä siistejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ruoat taisivat täälläkin nousta illan kohokohdaksi. :) Meidänkin katit ovat onneksi silittämällä siistejä - tai ei siis tule takkuja tms., mutta Jujua on kiva harjailla, kun se selvästi tykkää siitä. Ja saapahan sitten pahimmat irtokarvatupot suoraan roskikseen ilman kiertoa mattojen tai ihmisten ruoan kautta. :)

      Poista
  7. Harjaussessiot on parhaita :) ja oon aivan lääpälläni tuohon Nuppu-neitiin, niin suloinen pieni pörröpallo nappisilmä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu räpsyttelee sinisiä nappisilmiään kehuista riemastuneena. Se on kyllä sellainen hellyttävä sydänkäpynen. <3

      Poista
  8. Meillä ei tykätä furminaattorista ei sitten ollenkaan, mutta kumisuka on kummankin mieleen! Juju on ihanan näköinen tuossa puunaus kuvassa ja hirmuisen komea naistenpäivän kuvassa :3 Vesi tuli molempien poikien kielelle syyksi Coco sanoi possun sydämen ja Rufus kauneista kauneimman Nuppusen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juju on niin kaunis hurmuripoika, koska se tykkää kaunistautua! ;) Ihanaa, että Ruffella on noin lämpimät tunteet, vaikka Nuppu vältti harjaussession. Välillä neitoselta on roikkunut ruokaa kaulurin pitkissä karvoissa, mutta ehkä se vain saisi Ruffen lipomaan kieltään ahkerammin. <3

      Poista
  9. Jonkun takia ei meidän elektroniikkakoneet ole aikaisemmin suostuneet yhteisttöhön kanssani, että pääsen näitä lukemaan, mutta vihdoin... Et tiedäkkään kuinka paljon nämä lohduttavat, kun on korkea kuume sekä yskä, jolloin tuntuu että keuhkot ottavat matkalaukut käteen ja sanovat hyvästit

    Kun katsoin tuota ensimmäistä kuvaa, tuli mieleen parhaan kaverinin 2 hevosen harjapakit, niissä on ainakin 5 eri harjaa kummassakin pakissa :D

    Oi juju, olet niin komea kun sulla on tuo ihana rusetti kaulassa ♡ Nupulla tulee vielä olemaan ihanat kissanpäivät edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihana kuulla, että Nupun ja Jujun kuulumiset lohduttavat! <3 Toivottavasti ne saavat myös kuumeen laskemaan ja yskän hellittämään. Nessukissat lähettävät täältä hurjasti paranemishurinoita, ja mun kokemuksen mukaan kehräämisessä on jotain maagista, joka saa olon kohenemaan flunssan kourissakin.

      Oikeastaan Nuppu ja Juju tarvitsisivat harjoilleen jonkin kätevän hoitopakin niin kuin hevosilla. :) Pysyisivät paremmin kaikki kapistukset tallessa. Juju kiittää kehuista - ja Nuppu on päässyt nautiskelemaan herkuista jo monet. Pikaista paranemista, ja pysyhän linjoilla (me postataan pian uutta), jos elektroniikka suinkin sallii! :)

      Poista
  10. Voi, olipa teillä nautinnollinen aktivointipäivä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän päivän ilmeet taisivat olla kaikkein auvoisimmat! :-D

      Poista