sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Tyttöenergiaa Triolassa!

Törkkäilen joskus ikäviä asioita tyynesti maton alle. Yksi mieltäni viime aikoina kaihertanut juttu on loman loppu, jonka unohtamiseen olen käyttänyt kohtuuttomasti aikaa ja vaivaa. Jopa niin paljon, että siinä sivussa oli käydä köpelösti kissabloggaajien kesäretkelle. Olin ilmoittautunut hyvissä ajoin mukaan, ja päivämäärä oli suorastaan tatuoitu muistiini. Olin kinunnut kyyditykset Trio MiuMau ja Herra Nilsson -blogin Tarulta, ja kaiken piti olla kunnossa. Vaan eipä ollut, sillä olin koko ajan kuvitellut, että 29.7. olisi sunnuntai eikä lauantai. Onneksi Taru korjasi erheeni viime hetkellä, sillä muuten tältä kissaemolta olisi jäänyt väliin visiitti Porvoon kissamuseoon, Tolkkisten kissatalolle ja tietenkin Triolaan, josta retkipäivä kohdallani alkoi!
 
Ajattelin, että blogikamuja olisi mukava ilahduttaa pienillä tuliaisilla.
Sekä Nuppu että Juju sujauttivat pakettiin jotain, joka ilmentää niiden persoonaa,
ja Juju osallistui innokkaasti myös paketointiin.

Viritin aamuksi tuplaherätyksen, jotta kaikki sujuisi sulavasti kuin oppikirjassa. Ehdin ajoissa bussiin tuliaispaketti ja täyteen ladattu kamera kassissani, ja minusta huokui ylpeyttä, kun tajusin jäädä oikealla vaihtopysäkillä pois. Odottelin rennosti seuraavaa bussia, kunnes hoksasin nolona siirtyä kadun toiselle puolelle, enkä hetkeäkään liian myöhään. Pieni säikähdys taltutti pahimman pöyhkeyteni, ja jatkoin nöyränä matkaa. Helpotus oli suuri, kun en mokannut enempää vaan löysin bussista poistuessani Tarun. Hän taas johdatti minut paikkaan, jonka pelkkä läheisyys sai minut kuiskailemaan ”miumau, miumau”.

 
Enpä olisi arvannut, kuka saapuisi moikkaamaan minua ensimmäisenä!

Olen lukenut Triolan blogia jo vuosikaudet ja kuvitellut, että surfaisin heti samalla aallonharjalla hempeänä tunnetun Börjen kanssa, mutta eteisessä sainkin riehakkaat tervetulotoivotukset Elliltä! Se puski, kehräsi ja pötkähteli niin kovasti, etten ehtinyt ottaa edes kenkiä jaloistani. Ensimmäinen vartti taisikin kulua Ellille jokellellen, mutta kyllä koko muukin kopla tuli minua reippaasti morjestamaan.

Börje tosin näytti aluksi hiukan epäluuloiselta.


Herra Nilsson on juuri niin Suuri Persoona kuin kuvitella saattaa!


Viehättävä Madame Mimmi rokkasi uudessa turkkityylissään!


MiuMaun miukumaukuista huomasi, että ne ovat saaneet valtavat määrät pusuja ja paijausta. Ne ottivat minut vastaan kuin vanhan ystävän, jollainen periaattessa olenkin, vaikka kyseessä olikin ensi tapaaminen. Oli hauska bongata kissojen erilaiset persoonat ja kemiat. Nilsson varsinkin oli täynnä virtaa ja vinkeitä ideoita, ja huimapäinen herra vaikutti liikkuvan paikasta toiseen vain juoksuaskelin.

 
Nisun kanssa ei käy aika takuulla pitkäksi! 
  
Börjekin on hurjan velmu tyyppi!
Kaikkein eniten hämmästyin kuitenkin siitä, miten kovasti hullaannuin tämän kissakodin typyköistä! Haudoin koko visiitin ajan juonia, kuinka saisin salakuljetettua Ellin ja Mimmin osaksi Hupsujen kiltaa.

 
Suloinen Elli saisi ilman muuta käpertyä hyrisemään Hupsujen tassupetiin...
 
...ja rapsuttelisin Mimmiä leuan alta päivästä toiseen ja supattelisin sille ”Huutsi puutsi puu”.

Näistä tytöistä Nuppu (kuvan keskellä) saisi ihania bestiksiä! Girl power rules!


De Puippi taas tahtoisi hengata tällaisten poikien porukassa.
Aika vierähti ihan liian nopeasti, enkä olisi millään halunnut sanoa heippoja hellyttävälle kissakvartetille. Ehdottelin, että jäisimme koko päiväksi Elliä, Mimmiä, Nisua ja Börtsiä paijaamaan, mutta onneksi Taru piti minut kurissa. Muuten olisi jäänyt näkemättä monta jännittävää ja tärkeää kissakohdetta ja kivaa kissabloggaajakollegaa. Päivästä on tulossa lisää postauksia, mutta fiilistellään vielä hetki Trio MiuMaun ja Herra Nilssonin parissa. Heidän omasta postauksestaan muuten selviää, mitä Jujun ja Nupun paketista löytyi...

 
Pöö, Börje Böö! <3

Kuka on noin soma ja kaunis? Ettei vain Elli Karamelli?

Mimmissä kohtaa ihanasti elegantti siniverisyys ja hempeä halinalleus.
Mieskin oli aivan valmis adoptioon kuvat nähdessään.

Ja loppuun tietysti kiiltävä ja hurjan kovaa kiitävä Nilsson! :)
Kiitos, Taru, kun sain tulla kylään ja matkustaa kyydissä! 
Oli myös hauskat höpöttelyt sun ja navigaattorin kanssa! :-D

28 kommenttia:

  1. Kyllä Trioa ja Nilssonia sopii katsella tätäkin kautta, ovat niin kuvauksellisia ja viehättäviä. Onneksi osasit oikeaan bussiin ja oikealla hetkellä! Sekä tuollaisessa herra- että leidiseurassa kyllä varmasti viihtyy vaikka kuinka pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kyllä erittäin fotogeneettinen porukka, jota tekisi mieli pusitella vaikka kuinka kauan. Onneksi löysin perille! :))

      Poista
  2. Sinulla oli oikein superpäivä, kun pääsit näitäkin ihanuuksia moikkaamaan 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tämä oli paras mahdollinen startti päivälle. Seuraavana visiittikiikarissa ovatkin sitten Sofia ja Olga! :o)

      Poista
    2. Jeeeeee! Me odotellaan innolla :)

      Poista
  3. Ihanat kisut ja varmaan mielenkiintoinen matka! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat olivat kerrassaan hurmaavia - ja päivän aikana tapasin paljon muitakin katteja, joten kannattaa pysytellä linjoilla. :)

      Poista
  4. No on Tarulla ollut sussa perään katsomista ;D Ja meinasit vielä napata kissankin tai pari matkaasi :D Ihanat kuvat ja hauskat tekstit! Ps. Sinä alat hyvin tekemään valtiovierailuja, jatka vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän epäkiitollinen kaitsettava, kun samalla juonittelin kissavarkautta. :-D Onneksi lörpöttelin ajatuksiani kiltisti ääneen. PS. Mulla olisi sulta vielä paljon opittavaa, mutta hyvällä polulla ollaan!

      Poista
  5. Eikö olekin valloittavat persoonat? Taru mukaan lukien - niisk -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan huippua sakkia koko porukka! :) Taru onkin jo tilattu vastavierailulle räggäreitä vanuttamaan.

      Poista
  6. Kyllähän mä tiesin, että sä sujahdat Triolan kissojen suosioon samantein ja ehkä vähän osasin olla varuillanikin ettei vaan Elli sujahda sun laukkuun ;D

    Kiitos ihanista tuliaisista, ne oli kissoille todella mieluisia. Kiitos, kun tulit valtiovierailulle. Tämä jengi silminnähden nautti sun seurasta ja kyllä mullakin oli kivaa :) Ihan hurjan kiva päivä oli kokonaisuudessaan ja mä sitten tulen sitten seuraavaksi Höpösöttämöön ihailemaan Jujua ja Nuppua <3

    Sitten mä vähän tässä nauran tolle Naukulan Mamman loppukaneetille - niisk - ... Ihan vähän vaan vetisteltiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä ollut ihan kamalaa, jos valtiovierailu olisi mennyt Hupsujen mamssin kartteluksi! :-o Nyt jäi niin hyvät ja lämpimät hyrinät, ja huh, miten onkin höpsöndeeruksilla sitten tekemistä, jotta ne antavat itsestään hyvän kuvan (eli ei mielellään mitään peppukarvoissa raahautuvia pökäleitä tai jotain lapamatomaista sohvalla möllöttelyä!)

      Oli meillä kyllä kivaa ihmistenkin kesken - ja ne teidän tolkkisniiskut saivat kyllä meidän muidenkin silmät kostumaan. <3

      Poista
  7. Voi jukra, miten ylellinen olikaan päiväsi jo alusta alkaen. Noita katteja kelpaa rapsutella, ehkä minäkin pääsen joskus livevisiitille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! :) Olin ihan haljeta tohkeudesta. Suosittelen lämpimästi livevisiittiä paitsi Triolaan myös tänne Hupsuttamoon. Mullakin alkaa tosiaan olla jo aikamoinen kokoelma blogikissoja, jotka olen päässyt tapaamaan oikeasti. Ymmärrän Pepsin ja Maxin mamia päivä päivältä paremmin. :-D

      Poista
  8. Mahtavat vierailukohteet sulla! En yhtään ihmettele, jos olisit halunnut Ellin mukaasi, kelpais tällekin mammalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava kyläpaikka! :) Elli olisi kuin kolmas marja Ivanin ja Anyan rinnalla!

      Poista
  9. Voi miten upeita kuvia ja niin ihania kissoja♥ Kivoja tuollaiset päivät!! Mukavaa kesänjatkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!♥ Oli hymy herkässä, kun pääsin kissojen helliteltäväksi!

      Poista
  10. Vau, mikä seikkailu sinulla ollut! :) ihanat miumaut! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miumaut olivat kyllä jotain niin söpöä, että tuo seikkailu kutsuisi uudemmankin kerran! :)

      Poista
  11. Ruffe on nyt vähän tyrmistynyt.. Mitä se anoppi tekee vieraiden poikien ja tyttöjen luona?? Jokohan toisit sen Nuppusen tänne näin anteeksipyyntönä??

    Mut emon mielestä triolan kisut on ihaniaa kaikki <3 Varsinkin Böö ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tarkoitus ei ollut lainkaan tyrmistyttää Puffelia! :-o Jos yhtään lohduttaa, niin Rufus on yhä ainoa vieraskissa, jonka olen napannut syliini ja pusuttanut sillä lailla kuin Nuppuakin pusutetaan. ♥♥♥ Mutta Nuppukin on vakaasti sitä mieltä, että kaikki pitäisi korvata sillä lailla, että hänet kiikutetaan nyt pikimmiten sulhon viekkuun sinne teidän partsille.

      Böö on kyllä hurmaava livenäkin, mutta veikkaan, että pitäisi naamioitua Nuoreksi Aikuiseksi, jotta saisi Börjeltä ne hellimmät rakkaudenosoitukset. :-D

      Poista
  12. Ooooh olet päässyt minunkin tunteman Kissatädin kotiin, on ollut näköjään hieno päivä ja mielenkiintoinen tutustuminen asukkaisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan Kissatädin kyllä tunnetkin! :-D Ja kyllä me kissaylistyksen välissä muistettiin kehua erästä molempien suosikkibulldoggiakin. :)

      Poista
  13. Hyvin persoonallisen näköinen kissa nelikko! Hauskaa, kuinka blogimaailmasta löytää uusia tuttavuuksia ja että tälläisiä miittejä järjestetään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, on ihan huippua tutustua muihin kissabloggaajiin ja heidän kullanmuruihinsa! :-D Triolan jengi on toden totta täynnä monenlaisia valloittavia tyyppejä!

      Poista