torstai 4. syyskuuta 2014

Teddynallepalvelu

Nuppu-kaunotar on haaveillut jo pitkään huippumallin urasta. Se kasaa touhukkaasti mallikansiota, ja tämä blogi tietty mainitaan sen ansioluettelossa. Olen ollut melko huolissani tyttöpupuseni pinnallisista haaveista ja muistutellut sitä, etteivät mallikeikat lyö välttämättä leiville saati sitten raksuille. Nyt minun ei kuitenkaan enää tarvitse stressata Nupun urasuunnitelmista, sillä tällä viikolla kävi ilmi, että kyseinen kissatypy on ryhtynyt yrittäjäksi bisneksessä, joka tuskin kärsii taloussuhdanteista tai muuttuvasta markkinasta:


Saanen esitellä Teddynallepalvelu Oy:n toimitusjohtajan, Nuppu Nöppersönin.

Koska pienillä firmoilla ei tietenkään ole määrärahoja markkinointiin, törmäsin Teddynallepalveluun aivan sattumalta. Se tapahtui tiistaiaamuna hieman viiden jälkeen, kun mieheni lähti virkistävälle aamulenkilleen ja Nukkumattikin hylkäsi minut. Huokailin ja kääntyilin sängyssä, kunnes kyllästyin ja avasin makuuhuoneen oven. Kuvittelin, että sieltä punkisi luokseni kissoja kaksin kappalein, mutta Juju oli vielä petturi-Nukkumatin kelkassa ja Nuppu töissä. Sitä en tietenkään silloin vielä tiennyt, vaan aloin huhuilla seuran perään. Yhtäkkiä kuulin pirinää muistuttavaa ääntä. Vastasin ”haloo?”, ja luurin toisesta päästä kuului huolestunutta ininää. Minulle soitettiin Teddynallepalvelusta! Samassa näin, kuinka teddynalle jo änkesi ovenraosta sisään ja hyppäsi sängyllemme. Nopeaa toimintaa, pakko myöntää!


Nallukka päätti testata, onko sängyssämme jotain vikaa, koska emon unet karkasivat.

Teddynallepalveluun kuului myös tyynyjouston mittaaminen. Kaikki oli kuulemma kunnossa.
Koska Teddynallepalvelu ei ole mikään massaputiikki, minulle ehdotettiin luovaa ratkaisua
ongelmaani: uni kuulemma saattaisi tulla simmuun, jos kokeilisin asettua pehmoisesti tyynyjen väliin.

Voisin ottaa esimerkiksi tällaisen, kokonaisvaltaisesti tyynylle laskeutuvan asennon.

Kun neiti Nöppersön nukahti miehen tyynylle kesken opastuksensa,
päättelin sen puhuvan täyttä asiaa ja liityin seuraan.


Teddynallen tuhina sai minut vaipumaan nopeasti horrokseen, ja viimeisen nuijanukutuksen sain, kun Nuppu Nöppersön siirtyi pehmoisesti kainalooni. Silloin ymmärsin, mistä Teddynallepalvelu oli saanut nimensä. Uinuimme autuaasti vielä tunnin, kunnes asunnon miesväki alkoi taas häiriköintinsä: trikoospurttailija kolisteli pirtsakkana lenkiltään ja Juju iski naskalihampaat pohkeeseeni! Kuka olisi arvannut, että sekin oli perustanut oman firman, Oy Herätyskatti Ab:n...

Herra Herätyskatin olisi kannattanut nukkua ilmeestä päätellen vähän pidemmät unet.
Annoin toki tyypille Teddynallepalvelun käyntikortin.

19 kommenttia:

 1. Emäntä: Wau mikä liikeidea! Voisiko sieltä tilata yhden teddynallen tänne, kun meillä ei ole kainalossa viihtyviä?
  Pepsi & Max: EI VOI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teddynallepalvelussa ollaan nyt huuli pyöreänä ristiriitaisista signaaleista. Niinpä paikalle saatetaan lähettää Herra Herätyskatti. :o)

   Poista
  2. Emäntä: Meillä on jo herättäjät omasta takaa :-D

   Poista
  3. No voi sentäs. Vaikuttaa siltä, ettei Jujun bisnesidea ollut ihan yhtä loistava kuin Nupun. :-D

   Poista
 2. Ruffellekkin teddynalllepalveluja kun se alkoi taaas älämölöilemään pitkän tauon jälkeen. Viime yönä älämölöä kuuului kello aamu viideltä, kahdeksalta, yhdeksältä, kymmeneltä ja kahdeltatoista jolloin se kesti yhteensä tunnin. Oli mukava nukkua puolentunnin pätkiä ja heräillä kollimouruun, mikähän sillä? Laulaakose serenaadeja Nuppuselle kovalla äänellä että varmasti kuuluisi sinne asti... :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on Ruffe taas viritellyt melkoisia konsertteja – ja näytöksiä on ollut vähän turhankin tiheästi! Nuppu osaisi varmasti arvostaa niitä enemmän kuin te. Hyvässä lykyssä se liittyisi sirkuttelemaan mukaan, kunnes teddynallettaisi Ruffenkin Höyhensaarille. <3 Toivottaasti mourut laantuvat yhtä nopeasti kuin alkoivat!

   Poista
 3. Saanko puhelinnumeron kyseiseen firmaan ? Mielelläni ottaisin yhteyttä aina silloin, kun meidän sisustaja saa inspiraation klo 04 ja uni karkaa samantien... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko käydä katsomassa, millaisesta yöprojektista oikein oli kyse. :-D Taidan nyt pantata numeroa (vaikka se sitten kostautuukin Pehmonallepalvelun tuloslaskelmassa), koska Nuppuhan saattaisi innostua tuollaisesta sisustusharrastuksesta, varsinkin jos saisi hyviä kiipeily- ja keplotteluvinkkejä alan mestarilta...

   Poista
 4. Ninni-kissalla olisi naisellinen ehdotus Herätyskattipalvelun laajentamiseksi: puremista hellempi mutta varsin tepsivä keino on aamuöinen ihonkuorinta. Otsarypyt sileiksi vain karkealla kielen tyvellä. Palveluskunta saa jatkuvasti kuulla, että näyttää ikäistään nuoremmalta, ja mistäs se muusta johtuisi kuin hyvästä kosmetologista.
  Täällä on viime aikoina laajennettu matkablogipostausten työstämiseen: ,mistä palveluskunta kovasti kiitteli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono vinkki: lämmin luomukuorinta! :-D Mieluummin sen tosiaan ottaa vastaan ennen kissojen lihaisaa aamupalaa! Nuppu ihastui Ninni-neidin kenkäkokoelmaan ja innostui myös kissojen yö -muistutuksesta. Tämän kissaemon PITI osallistua kyseiseen tapahtumaan viime vuonna, mutta siinä kävi näin.

   Poista
  2. Ninni kiittää kannustuksesta; palvelut ovat ahkerasti käytössä. Kissakuulumisia nyt myös täällä.

   Poista
 5. Mahtaisko Pumpuli-herralle 10v löytyä työpaikka...olen nyt ehdottomasti sitä mieltä että nykyinen raksujen maksaja on ihan liian kovakourainen työnantaja kun kehtasi unissaa kiskaista peiton toisen alta! Työ oloista on kuulemma mahdoton valittaa, joten haussa olisi rauhallisempi nukkuja, joka tajuaa ettei toisen työntekoa saa häiritä. Kehtasi vielä jupista että vaivalla lämmittämäni paikka oli liian lämmin!!
  ps.ja kaiken huipuksi sitten vielä tumpelo koneiden kanssa...
  terveisin Pumpuli eli Tiridoll's Stars In My Eyes...
  ..ja jos et arvannut niin työnantaja on kasvattaja/omistaja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Sepä se juuri on yksityisyrittäjän ongelma, ettei voi ottaa työoloja puheeksi kehityskeskustelussa! Ei sitä tule ajatelleeksikaan, millaisia epäkohtia nuo teddynalletkin joutuvat sietämään. Kamala ajatus, jos peitto lähtee tai lämpötilat säädetään pieleen. Ilman muuta Pumpuli otetaan tänne Nupun tiimiin! <3 Teddynalleja ei voi koskaan olla liikaa! Silitykset Pumpulille ja terveisiä koko klaanille!

   Poista
 6. Juuri noita tuoreita liike-ideoita tarvitaan tällaisena lama-aikana, varmaan on Teddynallukkapalvelulla kysyntää. Toimi hyvin näin etänäkin, nukahdin kädet näppäimistöllä kun katselin noitan kuvia...krrrrhhhhh......:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupulla oli nyt kyllä yllättävän hyvä bisnesvainu! Kunhan ei tulisi burn outia: se joutuu nyt päivähommiinkin, sillä mies jäi flunssaisena kotiin ja tarvitsee takuulla Teddynallepalvelua. Mainio juttu muuten, että nallukka pystyy vaikuttamaan etänäkin! :-D Ehkä siitä leijailee bittiavaruuden halki unettavia nallesäteitä. Kätevää!

   Poista
 7. Toivottavasti Jujulle ja Nupulle ei tule yritysten välisiä kiistoja, että kumpi menee mamman uinumista joko parantamaan tai sitten pahentamaan. Onko herätyskatilla tietty aikataulu, jolloin se liikkuu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että hupsuliinit tekevät hommia vähän ristiin. :) Herätyskatti ei onneksi nykyisin enää kirnuttele liian aikaisin oven takana, vaan ottaa kontolleen erityisesti sängystä ylös hoputtamisen noin 6:20 alkaen. :-D Nuppukaan ei malta olla osallistumatta, vaan tulee töykkimään meitä naamaan pikku kuonollaan ja hurisemaan kovasti. ”Iskä” oli tänään sairastamassa täällä kotona, ja Nupulla meni bisnekset ihan sekaisin: ensin se oli teddynallettanut, mutta kun asiakkaan horros muuttui oikeaksi uneksi, Nupulle oli tullut kiire herätellä. :-D

   Poista
 8. Mitä bisnesvainua! Tuolla työmäärällä kisut hankkivat kyllä paitsi raksunsa myös ison kasan namiherkkuja, slurps!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Bisnes on tosiaan tarpeellinen ja suosio taattu. Mutta silti Nuppu on vähän inahdellut, ettei raksuja muka tipahtele taivaasta riittävällä frekvenssillä... Ehdotin hankkimaan kirjanpitäjän, jotta Nuppu muistaisi, että palkkiot on kyllä maksettu.

   Poista