tiistai 4. maaliskuuta 2014

Pullaton laskiaisflunssa

En ole  kovasti viinerien, donitsien tai muffinssien perään, mutta on olemassa yksi klassikkoleivos, joka saa minut lipomaan kieltäni: laskiaispulla. Tänään laskiaistiistaina en ole sellaista kuitenkaan popsinut, sillä olen maannut flunssaisena punkan pohjalla haju- ja makuaistin menettäneenä. Onneksi ehdimme popsia vuosittaiset namupalamme laskiaissunnuntaina ennen kuin tämä viheliäinen tauti ehti kimppuuni.


Mitä yhteistä on Nupulla ja laskiaispullalla?

Molemmat ovat syötävän ihania! <3


Sairastaminen on aina kurjaa, mutta hieman helpommaksi sen tekevät kaksi pörröistä lähihoitajaa. Kun hilasin itseni ensimmäisenä sairasteluyönä sohvalle, etten valvottaisi miestäni niiskuttamalla ja pyörimällä, sain heti ihanaa seuraa. Juju kiipesi rintakehäni päälle, kellahti selälleen ja painoi poskensa poskeani vasten. Nukuimme näin pitkän aikaa, ja sydämeni suli yhtä valuvaksi kuin nenäni! Osasin arvostaa Jujun elettä suunnattomasti, sillä viimeksi se on nukkunut ”sylissä” ihan pienenä kissanpoikasena. Juju on pysynyt vierelläni uskollisesti koko sairastelun ajan, ja lempeä Nuppunen on niin ikään hoivannut minua raahaamalla kaikki löytämänsä hiuslenksut sänkyymme. Se tiputtaa ne eteeni kuin pulleat rotat ja inisee ikään kuin kehottaakseen minua syömään, jotta voimistuisin ja parantuisin. Näin hyvällä hoidolla oloni onkin jo vähän kohentunut, ja aivastusten lomassa on pakko aina hymyilläkin.

Nuppu tuo hiiret luokseni, mutta sitä ennen se leikkii niillä
ja käyttää niitä välillä myös rannerenkaina.
Jujukin osaa pyydystää emolle ruokaa! Näillä ravinteikkailla herkuilla olen pian elämäni kunnossa.

5 kommenttia:

 1. Ihan mahti blogi ♥ Valottavia sinun kisusesi:3 Liityin lukijaksesi. Mullakin on Nuppu kisu, täältä blogista löydät kaiman:
  http://janinascat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista! :) Kävin tietysti heti kurkkaamasta sun Nuppusta, ja onpa melkoisen suloinen kaunotar kyseessä! Vieläpä ihka oikea näyttelykissa! Meidän Nuppu on kovin kiinnostunut kauneudenhoidosta, joten se alkaa varmasti fanittaa sun Nuppua. ;)

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla on hyvät hoitajat siellä. :) Kun minäkin olin ennen hiihtolomaa kipeänä, niin Misu ja kumppanit pitivät kyllä huolen, eetei tulisi tylsää! Koitahan parantua! :D
  Muuten, miten sait tuonne yläreunaan nuo esittely jutut? Siis ne missä esittelet Nuppusen ja Jujun. Olisi kiva laittaa omaan blogiinikin tuollaiset. Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hoitajien ansiosta pääsin tänään jo töihin - en ihan täydessä iskussa mutta kuitenkin. Nyt taas ovat kissat kimpussa parantamassa. :) Ne esittelyt saa, kun klikkaa ensin siihen oman blogin Blogger-näkymään ja valitsee listalta "Sivut" ja sen jälkeen "Uusi sivu". Sen jälkeen voi kirjoittaa samanlaiseen näkymään kuin uutta päivitystä kirjoittaessa. Vähän mua epäilytti, mitä tuleman pitää, mutta onnistui tuolla tavalla. :) Täytyisi jossain vaiheessa vähän muokata sen palkin ulkonäköä, mutta en ole vielä jaksanut... Tämä tekniikkapuoli on niin kinkkinen.

   Poista
  2. No hyvä, että olet jo melkein terve. Kiitos neuvosta, täytyy yrittää saada jotenkin kikkailtua jotenkin ne esittelyt. :)

   Poista