perjantai 7. maaliskuuta 2014

Suuri Nessu-harhautus

Silkinpehmoisten hoitajien ansiosta flunssastani on jäljellä enää vieno nasaali sekä vuorellinen nenäliinoja. Jälkitautina on kuitenkin ilmennyt toisen kissan järkyttävä Nessu-fiksaatio. Siellä missä on nenäliinapaketti, siellä on myös Juju. Nessut vetävät sitä puoleensa kuin ragdollit minua, eli puhumme nyt syvästä ja pyyteettömästä rakkaudesta. Koska kissojen ei missään nimessä sovi jäystää muovia, joudun piilottelemaan Nessuja parhaani mukaan. Gasellikoipinen ronkkijakatti onnistuu kuitenkin hivuttamaan paketin esiin jopa yöpöydän lokeron takakulmauksesta. Toistaiseksi vain ovellinen piilo on pitänyt innokkaan kissapojan erossa aarteestaan.

Ketä kiinnostaa kissanminttu, kun aloe verakin on keksitty?
"Kulmapala on kaikkein paras, nam, nam, nam!"
Jos vartalo on viisi metriä pitkä ja jalat kolme metriä,
niin on helppo laskea, että tämä kissa yltää mihin vain.

Toinen hyväksi havaittu keino on tarjota Nessu-kissalle jotain vaihtoehtoista, mielellään kiellettyä puuhaa. Niinpä katkaisen Nessu-addiktion vilauttamalla Jujulle uutta, ääritrendikästä hiuslenksuani. Kun ostin sen (tietämättä muotivillityksistä mitään), myyjä kertoi, että kaikki muotibloggaajat kirjoittavat nyt ylistäviä kommentteja tällaisista vanhojen puhelinjohtojen näköisistä renksuista. Niinpä myös fashionistamme Nuppu halusi ottaa asian esille blogissamme. Emme tietenkään suosittele muovirenksuja kissojen leluiksi, mutta valvovan silmän alla niiden avulla voi harhauttaa jopa itse Nessu-kissan pahanteosta. Ei siis mikään turhake!

"Viis muodista! Se nyt vain tuntuu hampaissa kivalta!"

Muotitietoinen Nuppu esittelee tässä kauden uutuustuotetta. Se on hellä turkille ja emokissan
hiuksille. Se on ruskea ihan niin kuin Nuppukin ja sopii hyvin yhteen koristetyynyjen kanssa. 

4 kommenttia:

 1. Voikun flunssa jo menisi kauas pois, inhottavaa aina kun nenä vuotaa ja alkaa punottaa ja sitten ollaankin petteripunakuonoja ja kun on vielä kylmä niin ihokin kuivuu ja nenästä muuttuu punainen räkähirviö josta rempsottaaa kuivaa ihoa ja vielä vuotaa kuin niagran putous <3 Onnekseni en ole ehtinyt vielä itse kipeytyä vaikka kaikki töissäkin yskii ja köhiii, en kyllä varmaan pystyisi edes olla kipeänä kun täytyy koko ajan siivota.. Onneksi siivous kuluttaa kaloreita ja siksi saakin salaa popsia keksejä<3 Hyvää viikonlopun alkua sinne päin ja koitas nyt kokonaan parantua ja paljon rapsutuksia söpöille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä ettei mulla ole ollut ihan noin paha tauti! :) Keksin jopa käyttää nenäsuihketta, joka on pitänyt elämän ihmeen mukavana. Pysyttele sä vain jatkossakin terveenä, niin pystyt hoitamaan kisuja hillittömällä kämpän kuurauksella! Toivottavasti tuon liikuntamuodon voi kuitenkin lopettaa pian! Rapsutukset on välitetty söpöläisille, jotka jäävät nyt viikonlopuksi mummin hellään huomaan, kun meitä kutsuu ystäväni häät. Mukavaa viikonloppua teillekin - ja parantumista pikkuisille! <3

   Poista
 2. Hih, aivan super suloinen ♥ Meillä kummatkin kissat rakastaa kaikenlaisia pompuloita, semmosii donitseja on kiva retuutella ja normaali pompuloita taas on kiva metsästää ja jahtailla ;) Kissat on vähän hupsuja...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Lenksut taitavat olla yhtä universaali kissajuttu kuin pahvilaatikotkin. Joitain asioita ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Ja mäkin osaan nykyisin jo ampua hiuslenkit aika hienolla kaarella kissojen metsästettäväksi... Kaikkea sitä näiden höppänöiden kanssa oppii!

   Poista