lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lälly lauantai

Koska lomamme häämöttää jo viiden päivän päässä, olen alkanut höllentää otettani arjesta. Aiemmin olen vetänyt itseni usein piippuun juuri ennen lomaa ja tuntenut kauhukseni kurkun kaiherrusta heti maiseman vaihduttua. Tällä kertaa toivon välttäväni moisen kohtalon, sillä olen ottanut viikonlopun viettoon mallia kahdelta rötkäleeltä, joita stressi ei onneksi lähtökohtaisesti paina.

Tämä näky saa kierrokset heti laskemaan, ja rentous valtaa mielen ja kehon.

Olemme nauttineet tänä aamuna elämän pienistä iloista lepäilemällä viltillä, jota ikkunan takaa helottava aurinko on ihanasti lämmittänyt. Samalla olemme höpötelleet hempeitä.

Lepertelin kissoille iät ja ajat, koska ne nyt vain ovat niin mahdottoman suloisia, ja päädyin
kysymään omalta mammanpojaltani, mikä sen mielestä on Nupussa kaikkein söpöintä.

Kysymys oli selvästi vähän hankala, koska söpöjä juttuja on niin paljon, ettei Juju voinut valita
vain yhtä. Onhan Nuppu esimerkiksi kaunis ja rohkea, ja se osaa piipittää ja kujertaa
raksukaapin edessä kuin ennenaikaisesti etelästä palannut muuttolintu.

Niinpä Juju vaihtoi puheenaihetta ja näytti, mikä on mamassa kaikkein ihaninta:
lämmin, seepraleggingsillä päällystetty sääriluu, jonka päälle on hyvä kellahtaa.

Pyysin Jujua palaamaan aiempaan aiheeseen, ja yhtäkkiä se muisti Nupusta yhden
supermegasöpön jutun, jota emme ole muistaakseni edes esitelleet vielä blogissa...

Juju pyysi nätisti, että Nuppu näyttäisi maailmalle suloisen kauneuspilkkunsa.

Nuppu-kulta, tämä poseeraus me ollaan jo nähty ”pari”
kertaa, ja kauneuspilkku pysyy yhä piilossa.

Ei, ei, ei... Söpöysmerkki ei valitettavasti ole masussakaan...

Eikä se sijaitse peppukannikassakaan. Eikö Nuppu tosiaan muista paikkaa,
jossa se pieni, suloinen kauneuspläntti pitää matalaa majaansa?
No niin, hyvä Nuppu! Kymmenen pistettä ja Marilyn-merkki! Nupun vasemman etutassun
alapintaa koristaa värivirheeksikin tituleerattu valkoinen täplä, joka on emon ja Jujun mielestä
kerrassaan ihastuttava ja persoonallinen yksityiskohta mallitypymme unelmakropassa.
Kun kysyin Nupulta, mikä on Jujussa kaikkein ihaninta, siihen iski yhtäkkiä
niin suuri hellyyspuuska, ettei höpöttelystä enää tullut mitään. Jujukin vallan
hiljeni vastaanottamaan kaikkien aikojen hempeintä keväsiivousta.
Sen myötä myös emolta hävisi mielestä viimeiset stressipölypallukat!

22 kommenttia:

  1. Sandra nämä sun kuvat vaan paranee kerta kerralta ! :) Aivan mahtavia, jollei noiden rötkäleiden seurassa stressit ja kurkkukivut hellitä niin ei sitten millään :) Ihan pakko vielä kaikista hyvistä kuvista mainita Nupun...kauneuspilkku piilossa poseeraus, haha ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos! :) Tänään meillä oli auringonpaiste tukenamme, niin ei tarvinnut edes salamaa kuvatessa. Toivotaan, että tällainen lomanalusrauhoittuminen pitäisi kaikki pöpöt etäällä. Täytyy imeä vielä lisää rentouttavaa lällytystä noista huppanoista. <3

      Poista
  2. Oi ihana teksti ja ihana kauneuspilkku <3 Noi värivirheet on mun mielestä vaan ihania kun tekee kisusta ihanan persoonallisen esim Cocollakin tuo ruskea kauneuspilkku leuassa, enpä ole semmoista samanlaista kellään nähnyt! Nupun ja Jujun seurassa kyllä kelpais lällytellä ja löllötellä ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)) Samaa mieltä mäkin olen ”värivirheistä”, sillä Coconkin pilkku on niin söpö, ettei mitään rajaa! <3 Persoonallisuudesta pitäisi saada pikemminkin lisäpisteitä. Oli meillä kyllä ihanat lällyttelyt. Kerään kissa-aikaa varastoon, jotta selviän sitten viikon ilman niitä.

      Poista
  3. Voi kuinka ihana "virhe"! Mun mielestä tosin se on ehdottomasti kaunistus, tylsää jos kaikki näyttäisivät täysin identtisiltä. Tuossa on kyllä varmasti kaikki stressit ja huolet kaikonnut, kun on saanut kunnon kissaterapiaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin söpö pikku läikkä! :o) Tänään tuli terapoitua oikein kunnolla pikku kultamussujen kanssa. Joskus mietin stressaavina hetkinä, miltä tuntuu painaa kasvot Nuppua ja Jujua vasten, ja se auttaa aina etänäkin. :)

      Poista
  4. Oi miten kauniisti Juju pyydät Nuppua näyttämään kauneuspilkkunsa :) Tuleeko teidän emolta matkakuvia blogiin? Meidän emännältä kuulema tulee, kun se lähtee pikku reissuun 10 yön päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu on niin leidi, että pitää olla kohtelias! T. Juju
      PS. Jee, emo vie mukanaan sen ärsyttävän killittimen, joten voi vain olettaa, että kuvia tulee lomakohteestakin. Kun vain ei mitään vieraita kissoja näkisi!

      Poista
  5. Kyllähän noille lässyttäisi pitkänkin päivän! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, totta joka sana. Onneksi kukaan ei ole nauhoittanut mun lässyttelyä. Olisi kovin noloa kuultavaa. :-D

      Poista
  6. Ihanan rento ja rakkaudentäyteinen aamuherääminen ♥

    VastaaPoista
  7. Suloinen kauneuspilkku kerrassaan :) Ja ihanaa lomaa! Lähdettekö lämpimään? Meillä olisi vielä vähän reilu 2kk häämatkaan aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ollaan lähdössä oikein perinteisesti Kanarialle (tosin mahdollisimman rauhalliseen aikuiskohteeseen). En ole siellä ikinä käynyt, mutta nyt monen viimaisen sadeloman jälkeen (mukaan luettuna viime kesäloma, jolloin satoi räntää!) tulimme siihen tulokseen, että ainoa asia, jota lomaltamme nyt tarvitsemme on auringon lämpö. No okei, myös täydellinen rentous ja lepo. Sitä toivottavasti saadaan. Mihin olette suuntaamassa häämatkalle? :) Vielä riittää hetki odottelua.

      Poista
    2. Me suunnataan Rodokselle. Meilläkin hotelli k-16. Olen päiväkodissa töissä, joten häämatkani tahdon viettää poissa lasten melulta. Me oltiin toissa vuonna teneriffalla, silloin ainakin oli tosi lämmintä. Toivottavasti teilläkin säät suosii :)

      Poista
    3. Oi, ihanalta kuulostaa häämatkasuunnitelmat! :) Meillä säät eivät olleet mitenkään hurjan lämpimät, mutta onneksi ihan riittävän aurinkoiset, jotta kaikki toiveet täyttyivät. Ilmeisesti muualla Kanarialla oli ollut pilvisempää, mutta meidän kohde oli se aurinkoisin. Huh. :)

      Poista
  8. Todella rentouttavan lauantain olette viettäneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä. :) Ja sunnuntai on ollut aika samantyylistä löllöttelyä.

      Poista
  9. Kissoilta pitäisi ottaa mallia, että elämässä olennaista on lähinnä syöminen, nukkuminen, puhtaus, leikkiminen ja hempeily. Muulla ei niin kauheasti ole väliä. Mitenköhän tän sais itsekin sisäistettyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa sisäistystä mäkin aina sinnikkäästi harjoittelen. Luulen, että edistystä on jo parissa vuodessa tapahtunut aika paljon, mutta täydellisen kissamaista letkeyttä ei ehkä koskaan voi saavuttaa... Onpahan ainakin tavoitetta! :)

      Poista
  10. On kyllä ihan totta, että nukkuvia kisuja katselemalla rentoutuu kummasti. Ihana pieni kauneus pilkku Nuppusella, meillä samantyylisiä pilkkuja löytyy itseasiassa kopa Tytiltä ja Sohvilta... Täytyis saada nekin joskus kuvaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneuspilkut ovat ihania, ja enpäs tiennyt, että vuohillakin sellaisia voi olla. :) Toivottavasti onnistut nappaamaan kuvat, joissa ne näkyvät!

      Poista