sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Hupsujen syysmuotishow

On täysin perusteltua, miksi Hupsu ja tosi höpsö ei ole muotiblogi. Tärkein syy on se, että Nuppu ja Juju elävät elämäänsä täysin nakupelleinä, joten päivän asuissa ei olisi kovin paljon variaatiota. Toisina päivinä itse kunkin turkki sojottaa enemmän ja toisina vähemmän, mutta vaatisi hyvin harjaantuneen silmän erottamaan muita vivahde-eroja. Toinen este muoti- ja life style -bloggaukselle on emon täydellisen nolo epätrendikkyys. Nuppu ei voi ikityylikkäänä fashionistana ymmärtää, mikä on mennyt pieleen, kun emoon ei ole kahden vuoden aikana vielä tarttunut ripaustakaan muotitajua. Eilenkin emo shoppaili ostoskeskuksessa, eikä mukaan tarttunut mitään etäisestikään uskottavaa. Vai mitä tuumaatte tästä ”löydöstä”, joka sai emossa aikaan ihastunutta hihkuntaa?

Jujusta emon uusi jumppapaita on ihana ja jotenkin tutun oloinen.
Mitä sitten, että se löytyi H&M:n lastenosastolta, vaikka emo
ei ole lapsi tai teini vaan iän puolesta muka hyvinkin aikuinen!

Nuppu oli nolona emon ostoksesta. Sen mielestä olisi tyylikkäämpää, jos emo
ostaisi Burberryn jakkupuvun, sitoisi tukan klassiselle nutturalle ja sipsuttaisi
toimistolle Manolo Blahnikin korkkareissa niin kuin Carrie Bradshaw konsanaan.


Emon piti oikeasti ostaa eilen kumisaappaat, sillä ensi viikoksi on luvattu sadetta ja vanhoissa, Barbapapan-värisisissä kalosseissa on reikä. Koska sopivan villejä saappaita ei löytynyt, emo jatkoi muita ostoksia intuitionsa ohjaamana ja hankki jälleen uuden syyspipon. Ostos oli kaikin puolin järkevä, sillä syyskuu lähestyy jo loppuaan eikä ensimmäisiin pakkasaamuihin ole enää kauan. Vanhoja päähineitä on toki kaapin täydeltä, mutta jokaisella on omat heikkoutensa, ja se hyväksyttäköön. Nuppu kieltäytyi ensin yhteistyöstä ostosten esittelyssä mutta sitten ajatus muotibloggauksesta alkoi hieman kutkuttaa sitä. Niinpä sain lopulta kokonaista kaksi kattia kanssani runwaylle esittelemään tämän syksyn hattumuotia. Tässä silmien täydeltä hupsujen, tosi höpsöjen ja täysin trendittömien syysmallistoa, var så goda:

Nuppu leikkii tässä kuvassa mainostavansa uutta kissanpetiä, koska se kirpaisisi vähemmän.
Totuus kuitenkin on, että kyseessä on emon pakkassäiden pelastus: nallepäähine,
jossa on mukana myös kaulaliina ja lapaset. Ostettu aikoinaan Münchenistä.

”OMG!” Nuppu huudahti, kun esiin kaivettiin viime kevään suosikkipäähine.
On sula ihme, että emolla on ylipäänsä enää työpaikka ja ystäviä.
Ja tässä sitten on se uusin härveli! Nuppu niin toivoisi, että emon pää olisi isompi eivätkä
nelivuotiaiden lasten pipot mahtuisi siihen. Vai onko pieni pää ja pienet aivot syy sille,
ettei emo millään ymmärrä edes trendikkyyden alkeita?
Juju rakastaa onneksi mamaa, oli sillä päässään mitä tahansa! <3
Nupullekin tuli kiire tunnustaa, että onhan emo emo,
vaikka välillä vähän muotiasioissa apua kaipaisikin.
Liika on kuitenkin liikaa! Nuppu päätti esittää kuollutta,
jotta kaikki ymmärtäisivät, ettei sillä ole pipovalintaan
osaa eikä arpaa. Vai onko pupu sittenkin Nuppusen mieleen?!

18 kommenttia:

  1. Heh, onpa söpöjä hattuja ja ihana kissapaita! Minun avokkinikin välillä pyörittelee silmiään kun kerron mikä paita olisi minun mieleeni, heikkouksiani on mm kaikki kuvalliset paidat missä on milloin mitäkin söpöä mm kissoja ja muita suloisia eläimiä, hattuna toimii karvalakki ja sitäkin taidettiin ensin kavahtaa.. Ostin juuri suloisen harmaan kissapaidan johon on ommeltu kissan korvan juureen rusetti, se onkin uusi lemppari :--) Onneksi omaperäiset tavarat on parhaita ja täytyykin mennä shoppailemaan myös lastenosastoille, onneksi pienen kokoni ansioista lasten vaatteet mahtuu ja on sieltä taidettu pari hupparia joskus ostaa.. Ja pieni sniikpiik myös kirjoittajan ulkonäöstä pitää blogin mielenkiintoa yllä! ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdullista kuulla, että sullekin tulee silmien pyöritystä ihanan kuuloisista ostoksista! :-D Munkin mies aina välillä kysyy, että ”aiotko siis oikeasti lähteä tuo päässä ulos”? Joo, aion. :o) Lapsilta tulee joskus sormella osoittelua, mutta otan sen positiivisena palautteena. Lastenosastolta löytyy kyllä hauskimmat vaatteet. Välillä oikein harmittaa, ettei kaikkia hupaisia haalareita sun muita ole aikuisten tai edes 14-vuotiaiden koossa (joka yleensä sopii minullekin). Hyvä, jos blogiin tuli pienen sniikpiikin myötä vähän uutta mielenkiintoa. ;) Olen potenut jotain yksivuotiskriisiä, kun tuntuu, että kaikki on jo vähintään kertaalleen sanottu. Mutta toivottavasti meneillään on vain jokin matalaliitokausi, joka menee ohi eikä blogi vallan näivety!

      Poista
    2. Meillä hulluilla kissanaisilla on selvä tyyli ;). Mutta Nuppu voi myös lohduttautua sillä että emolla on huippuharvinaista ja eksklusiivista ragdollin-karvaa vaatteissaan.

      Poista
    3. ei tarvitse kriiseillä kun ei sun tekstiin kyllästy kukaan vaikka kirjottaisit lumiukoista! :----)

      Poista
    4. Kiitos kivoista kommenteista! :) Räggärinkarvaa on kyllä lisukkeena emon jokaisessa vaatekappaleessa. Siitä tulikin mieleeni, että muistin ostaa eilen myös tarraharjan työpaikalle, ettei tarvitse lainata sellaista taas pomolta. :) Tulipa hyvä mieli, jos ei mun höpinöihin kyllästy! :) Lumiukoista en olekaan vielä kirjoittanut, joten idea laitetaan visusti korvan taakse. Ensilunta odotellessa!

      Poista
  2. Mitä asusteita.. On sulla Nuppu vaikeata! Meilläkin on välillä meidän emännän kanssa, mutta onneksi sille ei mene lasten pipot päähän, se kun varmasti ostaisi kanssa tuollaisia, jos ne sopisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu kadehtii kyllä nyt Pepsiä ja Maxia, kun niillä on normaalipäinen emäntä! :) Onneksi Nupun ”iskällä” sentään on aikuisten ihmisten kaali ja muutenkin sellainen järkevä maku. Ollaan sovittu, että kun tulee syysrokotuksen aika eläinlääkäriin, niin iskä kantaa Nupun koppaa ja emo Jujun. Ihan siltä varalta, että tulee pakkaspäivä. :-D

      Poista
  3. Oi, kiitos ihanasta kommentista! :) Onpa kiva kuulla, että postaukset kestävät toisenkin lukukerran. Kai mulle tuli vuoden täyttymisen tietämillä hieman hätä, riittääkö asiaa oikeasti enempään. Kuvia näpsin kännykällä samassa pikku kaksiossa, ja sama (pieni) pää tuottaa samanhenkisiä ajatuksia. ;) Mutta takuulla kirjoitan niin kauan kuin suinkin jotain mieleen putkahtaa ja teitä lukijoita riittää!

    Aika ihana se Ninnin suukkotekstari. Sellaisen ottaisin ilomielin vastaan! <3 Nuppu on kerran lähettänyt lukijoille omin tassuin näppäillyn viestin. Se on täällä. Ai niin, toisen kerran se kirjoitti mun sadulle kryptisen alun, ja se postaus löytyy täältä! Lisäksi Nupun voi nähdä näppiksellä tämän! postauksen keskivaiheilla. :-D

    VastaaPoista
  4. Me emme osaa oikein näistä hatuista sanoa mitään - emännästä ne ovat kuulemma hilpeitä ja hyväntuulisia - mutta sen sijaan keskitymme Nupun häntään. Me niin ihailemme noin kaunista häntäpuhumista! Miten ihmiset oikein selviävät keskenään, kun niillä ei ole häntää, jolla selvästi ilmaista asioita?
    - Pipsu ja Miiru -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Olisi tosi kätevää, kun olisi itselläkin tuollainen puuhka. Siihen voisi kietoutua aina, jos olisi vilu tai haluaisi eristää itsensä hetkeksi muusta maailmasta. Ja tietysti häntää viuhuttamalla purkautuisivat kaikki äksyilyt, ja ystävien lähellä sitä voisi sojottaa iloisesti pystyssä. <3

      Poista
  5. Vastaukset
    1. :o) Nuppu yrittää olla vakavasti otettava nuori neiti, mutta oikeasti me ollaan kaikki yhtä hömelöitä.

      Poista
  6. Hieno kissapaita ja pipotkin tosi upeita ja varsinkin persoonallisia :) Olis nuo mainitsemasi Manolo Blahnikin korkkaritkin aika mageet mutta ei ehkä yhdistettynä noihin vallattomiin pipoihin :) Jään jo odottamaan seuraavaa Sandra & Hupsu & Tosi Höpsö
    muotiblogipäivitystä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;o) Saa nähdä, kuinka tiuhasti näitä muotipläjäyksiä alkaa tulla. Jos Nupulta kysytään, niin vähemmän on enemmän. Manolot olisivat varmaan tyylikkäät, kunhan en ottaisi niissä askeltakaan. Tämä emokissa tassuttelee nimittäin parhaiten tennareissa.

      Poista
  7. Hahaha eikää, ihana postaus ! Etenki toi neljäs kuva, toisen ilme on ihan semmonen et hei sä et voi olla tosissas............... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu-parka! <3 :) Paljon se katti joutuu kestämään, mutta onneksi se saa hurjasti paijausta vastineeksi. :-D

      Poista
  8. Minä avasin juuri uuden blogin, lopettamani Riemuloikka-blogin tilalle.
    Tervetuloa "uusiin tuuliin" siis :)
    http://tassutaival.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että jatkat bloggailua uudessa osoitteessa, niin pupuja näkyy jatkossakin! :)

      Poista