lauantai 1. huhtikuuta 2017

Nupusta kansainvälinen stara!

Minulla on aina ollut sellainen hytinä, että Nupulla on edessään säkenöivä tulevaisuus. Olen vähän jännittänyt, minkä kulman takaa kissaneitimme eteen putkahtaa tilaisuus, johon ei voi olla tarttumatta, ja nyt se sitten tapahtui: Nuppu on vihdoin huomattu maailmalla ja huojumme aivan läpimurron kynnyksellä. Havaijilainen suurfirma nimittäin otti meihin yhteyttä, ja allekirjoitimme eilen sopimuksen, joka tekee Nupusta paitsi rikkaan myös kuuluisan!
 
Tästä kuvasta se kaikki alkoi...

Havaijilaisfirma Itty Bitty Kitty Sandalsin toimitusjohtaja Rose McPaw näki viime viikolla Facebook-tilillämme Nupun kuvan ja lumoutui kissakaunottaremme kristallinkirkkaista silmistä. McPaw’n aamukahvit jäivät kuppiin jäähtymään, sillä hänen oli pakko selvittää samalta istumalta, kuka oli tuon ”karvapeitteisen timantin” manageri.
 
Alkukielinen termi on ”fur-covered diamond”, ja se toistuu
usein McPaw’n puheessa. Ja kuvaa hyvin Nuppua, eikö vain?

Olin aika lailla pöpperössä, kun puhelimeni soi keskellä yötä ja linjan toisessa päässä kyseltiin englanniksi kummallisia kysymyksiä siitä, minkä kokoiset tassut Nupulla on ja löytyykö varpaista myös vaaleanpunaisen sävyjä. Vastailin parhaani mukaan ja muistin myös kertoa Nuppua pitkään riivanneista tassuvaivoista, jotka se lopulta nujersi. McPaw oli asiasta riemuissaan ja järjesti Nupulle koekuvaukset seuraavalle päivälle. Ja arvatkaa mitä? Se ei ollutkaan unta, vaan kuvaajat tulivat meille heti aamusta.

 
Tällaisen testikuvan ne näppäsivät Nöpöstiinasta!

Paras uutinen on, että Nuppu valittiin jo seuraavana päivänä Itty Bitty Kitty Sandals -firman keulakuvaksi. Yhtiö valmistaa herkkävarpaisten kissojen sandaaleja, joilla voi töpsötellä Havaijin kuumalla hiekalla 
tassujaan polttamatta. Virallisessa tiedotteessaan IBK Sandals ilmoitti, että on suuri kunnia saada palkkalistoille näin kaunis malli, joka omakohtaisesti ymmärtää, miten suurta onnea terveet tassut ovat!

  
Suomi on vaikea kieli jenkkifirmalle, mutta kyllä ne vielä oppivat...

Käytännössä tämä yllättävä käänne tarkoittaa, että Hupsuttamolla on edessään muutto Havaijille. Mukaan pakataan koko perhe ja irtaimisto, ja seuraavan kerran tätä blogia päivitetään palmujen alta!

 
”PS. Rufus-honey: Se sandaalifirma maksaa sullekin matkalipun
Havaijille! Ykkösluokassa mun kaa tietenkin. Pus, pus!
 PPS. Ota mukaan se soma kylpytakki.”


28 kommenttia:

  1. Huikea onnenpotku, mutta ei yhtään odottamaton, Nuppu kun on niin kaunis ❤ Ollaan täällä aikas ylpeitä, että kansainvälinen kaunotar kuuluu ystäväpiiriimme 😹😻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Nuppu täällä on ihan onnesta ja ylpeydestä pörhyllään ja lupaa pitää yhteydet tiiviinä tänne koto-Suomen ystäväpiiriin suuresta maailmastakin! ❤

      Poista
  2. Oi sinäkö Nuppu elätät koko Hupsuttamon väen ja Ruffenkin tulevat vuodet? Onpa mahtava tilaisuus, mutta jospa kuitenkin vielä harkitsisit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, dollarit taitaa mennä emon, iskän, Huitsin ja Ruffe-beibin hemmotteluun. Mami ei suostu harkitsemaan, vaan on jo pakannut räpylät ja snorkkelin. T. Nuppu

      Poista
  3. Onnittelut timanttiselle mallille! Kyllä tätä onkin odotettu! Tiedä mitä tämä sandaalimallius vielä poikii... ;-D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiitoksia! ❤ Viimeksi tänään mies laskeskeli, paljonko taas kului rahaa kissanruokiin (ja peitin korvani ja lauloin kovaa) - mutta eipä tartte enää pitkään kauhistella, kun Nupun rahalla ostetaan pian kaviaarit ja Rolls Roycet. :o)

      Poista
  4. Oi, oi mitä teille onkaan oikein on tapahtunut ;)
    Onhan kyseisellä firmalla sandaaleja myös ihmisväelle ja Jujulle? Että ei heidänkään herkät varpaat pala Havajin hiekalla.
    PS. Muista Nuppu sanoa mammalle, että Havajlla ei tarvita pipoa, niin että (nolon) kissapipon voi jättää tänne Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös eletäkin jänniä ja käänteentekeviä aikoja?! :) Juju saa kuulemma Itty Bitty Kitty Sandalsilta turkoosit pikku läpsyttimet, mutta ihmisväelle sanottiin ”ocm” eli ”omat crocsit mukaan”. Höh.
      PS. Nuppu täällä! Mama lupasi jättää sen karmivan kissapipon kotiin, mutta paljosta vetoa, että se löytää jostain rantakojusta jonkin hassunhauskan uimamyssyn, jolla on silmät, korvat ja viikset?!

      Poista
  5. Onhan Nuppu kyllä fur-covered diamond ja terveet tassut ne vasta tärkeät onkin, mutta ettei se Hawaijille muutto olisi ollut aprillia? Ja sitä kans mietittiin, jos se vaikka ei olisi ollut aprillia, että Ruffen perheelle voisi tulla kauhea ikävä, jos Ruffe muuttaisi teidän kanssa Hawaijille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOS oletettaisiin, ettei tuo eilinen postaus ollut aprillia, niin kyllä Nuppu-tähtönen mielellään kustantaisi myös koko anoppilan Havaijiille kesästä ja sandaaleista nauttimaan. Uskon, että Marraskuun Murusiakin voitaisiin päivittää hiekkarannalta aurinkovarjon alta. Anoppi voi korjata, jos olen ihan hakoteillä.:-D

      Poista
  6. No teitähän on oikein lykästänyt ;) Hyvää Hawaijin matkaa!

    VastaaPoista
  7. Ettei vaan olisi aikainen aprillipila?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kyllä me eilen ihan aikataulussa oltiin, vaikka sää oli kovin maaliskuinen. Havaijilla onneksi paistaa aurinko. :-D

      Poista
  8. No mutta johan se kohtalo aikamoisella sopparilla teitä heitti!
    Maailmantähden tukena on hyvä olla perhe ja pitkäaikainen poikaystävä, niin sandaleilla somistetut tassut pysyy Havajin pinnalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vain läimäisty Hupsuttamoa melkoisella aanelosella! :-D Tropiikissa on hyvä tehdä uraa tällä porukalla. <3

      Poista
  9. Onnea Staralle ja kuuluisuuden uralle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu kiittää ja kumartaa valokeilassa! :) Tästä se lähtee!

      Poista
  10. Vaikka Nuppu onkin mahdottoman kaunis, veikkaaillaan täälläkin aprillipilaa ;D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh... Voiskohan se muka olla jotain sellaista hassutusta muka. :-D Mutta jos me itse uskotaan tähän oikein kovasti, niin ehkä kaikki käy oikeasti toteen!

      Poista
  11. Eihäään?!? Olemme täällä kaikki kateudesta vihreinä ja onnittelemme tulevaa julccista huhtikuun ensimmäisen päivän kuumimmasta uutisesta! -Mirka&CO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Vähän tässä ollaan itsekin itsellemme kateudesta vihreinä, koska jostain syystä niitä Havaijin-lippuja ei ole vieläkään tullut. No mikäs siinä nyt?!! :-D

      Poista
  12. Voi hitsi eikai Ruffe ole myöhästynyt havaijin lennosta, matkalaukku on jo pakattu ja kylpytakki mukana! Eikai Nuppu ehtinyt karata ilman hänen valittuaan? Havaijin kollit pysykööt kaukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä se Nuppu vielä käyskentelee, eikä ole edes sandaaleita vielä tassuisesa. Hyvin ehtii Ruffis vielä kylpytakkinsa kera matkaan, tosin vähän alkaa nyt epäilyttää, urkeneeko sitä uutta uraa vai ei. Ei ole kuulunut mitään Itty Bitty Kitty Sandalseista sitten aprillipäivän. Ei kai voi olla, että MEITÄ höynäytettiin? :-D

      Poista
  13. Argh, mä vihaan aprillipäivää! Muhun menee nimittäin ihan täydestä kaikki pilat... :D Teidän facestakin kun luin tästä niin mietin hetken että mitenköhän nyt blogin kirjoittelu ja meidän vierailusuunnittelut jos Havajille olette lähdössä... :'DD Vasta kun olin sulatellut asiaa ehkä noin viisi minuuttia tajusin että tänään on SE päivä...! :DD Mutta en kyllä ihmettelis jos Nuppu pääsiskin sandaalimainoksiin, niin söpöt töppöset siltä löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauroin täällä ääneen! :-D Voi ei, sori höynäyttelystä! Mä en sellaista yleensä edes tee, mutta jostain syystä kasvoi pienet aprillisarvet päähän enkä voinut vastustaa kiusausta. Mutta tämähän olisi ihan hyvin voinut olla totta, koska Nuppu nyt vain on niin kuvauksellinen. Ja kieltämättä tekisi mieli Havaijille sandaaleilla läpsyttämään... Mutta no, onneksi Suomenkin kevät on kiva, eikä nyt tartte muutella suunnitelmia. Tänään taas mietinkin just sua, kun kävelin poliisiheppojen ohi. :)

      Poista