lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ryppyjä räggärirakkaudessa

Nuppu Nöppönenä Nöpperssön on ollut pitkään varattu leidi. Sillä ei ole kultaista rinkulaa vasemman tassunsa ympärillä, mutta mielitietty on ollut selvillä jo pitkän aikaa. Nuppu on unelmoinut tasaiseen tahtiin urhostaan, lähetellyt sille hempeitä kehräyksiä ja haaveillut niin serenadeista, deiteistä kuin masunpohjaa kutkuttavista nenäpusuistakin.
 
Nuppu käy päivittäin ihailemassa Rufuksen Facebook-sivuja. On se sitten komea kolli,
eikä velipoikakaan ole hullumman näköinen. Vaikka sisinhän toki on aina tärkein!

Suhde blogijulkkis-Rufukseen on ollut tietääksemme vain etäihastusta mutta jatkunut
 jo reilusti yli vuoden. Se on kestänyt niin Nupun missivuoden kuin monet muutkin erikoiset elämäntilanteet. Pusuja lähetellään vieläkin ahkerasti, mutta viime aikoina Nuppua on alkanut huolettaa, onko ”kitten love” tullut tiensä päähän ja leimuava lempi muuttunut tasaiseksi toveruudeksi. Mistäkö moiset aatokset ovat saaneet alkunsa? Se selviää tästä kuvasarjasta:

 
Eräänä alkukesän iltana Nupun sydämestä irtosi palanen,
kun se näki Rufuksesta tällaista kuvamateriaalia!

Nupun piti nojata hetki taaksepäin ja kasata itseään. Rufuksella oli deitit ei vain yhden
vaan peräti kahden tyttösöpöläisen kanssa! Ja vieläpä ihan oikeassa maailmassa!

Nuppu alkoi stalkata mustasukkaisena sivustoja ja mietti, tykkääkö Ruffe sittenkin
enemmän tuosta solakammasta, nuoremmasta ja säpäkämmästä lyylistä?
Vaikka Nuppu väitti, että kaikki on ihan ookoo, herkkävaistoisena emona tajusin silti,
että Nuppua harmittaa. Lohdutin, että charmantit pojat nyt vain ovat tuollaisia ja kyllä
Rufus vielä Nupustakin tykkää, mutta sanani kaikuivat kuin kuuroille korville.

Yritin seuraavaksi piristää Nuppua muistuttamalla, että nyt sekin voi ihan hyvin vähän laajentaa tuttavapiiriään ja vaikkapa flirttailla kepeästi muidenkin miekkosten kanssa. Jokin tuuhea norjanmetsäkissakolli tai ihanan röllykkäinen siperiankissapoju saattaa ihan milloin vain tassutella Nupun elämään ja hurmata siltä tassut alta. Nuppu ei kuitenkaan uskonut minua, sillä eiväthän ne poitsut meille pääsisi, kun ovi on turvalukossa ja väliovikin kiinni. Neitosen puheissa oli pointtia, joten minun ei auttanut muu kuin kiikuttaa se tänä aamuna ulos mahdollisia sinkkuja tapaamaan:

 
”Kukkuu, pojat! Nuppu has left the building!”

Nuppua jännitti, mistä ekat kollit kirmaisivat. Alepan, Kotipitsan vai Nesteen suunnalta?

Vai kenties ruotsalaisen leikkikoulun pihasta?
”Hej, jag är en jättesöt Nuppu-katt. Vem är du?”
 
Vai laskeutuisiko unelmien prinssi kuumailmapallolla
ja veisi Nupun romanttiselle ilmalennolle yli pilvien?
 
Koska prinssiehdokkaita ei näkynyt, Nuppu osoitti olevansa 2010-luvun typykkä,
joka osaa lähteä itsekin liikkeelle ja seuranhakuun.

Ja kas, ensimmäinen ehdokas löytyi! Se oli pikkuruinen hytykkäkärpänen,
joka sanoi Nuppua ältsin suloiseksi. Nuppu yritti tarttua romanttisesti
öttiäisen käteen, mutta lirkuttelu olikin pelkkää sanahelinää
ja deitit päättyivät ennen kuin ne ehtivät kunnolla alkaakaan.

Nuppua alkoi jo hieman kypsyttää, kun emon lupaamia hunkseja ei näkynyt eikä kuulunut
edes mattotelineellä, jonka äärellä kaikkein cooleimpien jätkisten pitäisi hengailla.

Nuppu päätti vielä tsekata yhden paikan.  Ehkä tuon puun takaa
 löytyy rehti maajussi, jonka morsiameksi Nuppu voisi ryhtyä?

Mutta ei, puun takana oli vain pari ruohotupsua. Juuri kun neiti oli luopumassa toivosta,
se näkikin uljaan miehen! Komeamman kuin se oli osannut unelmoidakaan.
Sillä oli lyhyt, ruskea turkki, kauniit, pitkät jalat ja kuono, joka suorastaan kaipasi suukkoa!


Emolle tuli valitettavasti kiire ennen kuin nuoripari ehti kohdata, sillä vaikka tulija oli kaikkea sitä, mitä Nuppu kuvaili, en jaksa uskoa, että Nupun tosirakkaus olisi valtavankokoinen bokseri! Niinpä kiikutin kullanmuruni kiireesti sisälle ja jatkoimme sinkkufiilisten työstämistä kokonaan uudella tavalla:

 
”All by myself.... Don't wanna be... All by myseeeeeeeelf.... anymore...”

28 kommenttia:

 1. Nyt kyllä tätä kissaemoa nauratti koko postauksen ajan haha! Ei saisi nauraa, koska vakava juttu, anteeksi Nuppu ♥ Nupulle tiedoksi, että Ruffe ei ole nähnyt enää typyjä tuon viime tapaamisen jälkeen ja ollaan oltu vaan sisällä. Sanoin Ruffelle, että sen pitää ymmärtää ettei muita naisia saa nauratella vaan Nuppu on se joka ansaitsee pelkästään herran huomion. Ruffe kertoi, että pihalla tavatut tytöt ei ole mitään verrattuna Nuppuun. Mitä Nuppu oikein kuvittelee, että Rufukselle kelpaisi joku jolla ei ole yhtä ihania safiirisilmiä, tai yhtä ihanan pehmoista silkkiturkkia tai ihania valkoisia sukkia? ♥ Rufuksen mielestä Nuppu on täydellinen tyttö ja pihan pimatsut pysyy pelkkinä kavereina. Voihan pojilla olla tyttö kavereitakin, vai? Nupulle hyvät yöt ja suukkoset puspus ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, kyllä tätäkin emoa vähän huvitti nämä kissojen rakkauselämän kiemurat! :-D Nuppua varmaan helpottaa kuulla, ettei pihabeibit ole sitenkään vieneet Nupun paikkaa Ruffen sydämestä! Mutta vähän se silti on nyt empivänä, että uskaltaako se heittäytyä tunteiden vietäväksi ihan ilman huolen häivää, kun Ruffeliini on kuitenkin huhupuheiden mukaan moukunut vieraiden tyttösten perään. :-D Tai ehkä ne olivatkin vain kovaäänisiä toiveita, että Nuppu odottaisikin pihalla seuraavaksi. Pusut on jo välitetty, ja Nuppu hurisi onnellisena. Öitä, öitä siis Ruffe-velmullekin! ♥

   Poista
 2. Me uskotaan kyllä kanssa, että Nuppu on Rufuksen valittu siltikin. Siis onhan ne abyt tietty söpöjä, mutta uskomme, että Rufus tykkää kuitenkin karvaisemmista tyttökissoista enempi! Ja mites se ikäerokin, samansorttinen elämänkokemus pitäisi olla, mutta onko sellaisilla pikkutytöillä? Sitä paitsi se kokokin, pikkuinen abyhän aivan katoaisi komean kollin puolipitkään ja tuuheaan turkkiin!

  Älä siis murjota Nuppu! Äläkä varsinkaan tee mitään hätiköityä ja harkitsematonta, siitä ei hyvä seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kun Nuppua alkoi huolettaa, että sitä likisteltäisiin niin lähekkäin, että uusi typy hukkuisi Ruffen turkkiin! 8-o Onneksi niin ei sentään ole ainakaan vielä käynyt. Voihan se kyllä olla, että Nuppu ja Ruffe saavat suhteensa vielä toimimaan, ja tämä pieni ryppy vain osoittaa, että ne ovat oikeat toisilleen. Ikä, pörröisyys ja yhteinen nettitaival ovat kyllä vahvat yhdistävät tekijät, ja taitaa sitä kipinääkin yhä löytyä puolin ja toisin. :)

   Lupaan pitää bokserit vastakin loitolla meidän Nuppusesta! ;)

   Poista
 3. Jestas sentään, mikä tragedia tästä syntyikään ! Tänä teknologian aikana kaikki tieto on heti netissä ja kaikesta jää kiinni ;)

  Onneksi tässä on nähtävissä uudelleen lämpiämistä räggäreiden välillä eli elämme toivossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoveli valvoo tarkasti tätä rakkaustarinaa, vaikka kamerat taisivat Ruffelta hetkeksi unohtua! =o) Tulevaisuus yksin näyttää, kuinka suhde etenee, mutta lämpenevältä vaikuttaa taas!

   Poista
 4. Hienoa, että Nuppu voi jo huokaista, koska Ruffe on edelleen hänen, vain hänen <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu oli illalla tosi helpottunut, kun tulikin vielä tunteille vastakaikua. Ja olihan Bridget Jonesinkin tarinalla onnellinen loppu, joten miksei sitten myös Nupun ja Ruffen stoorillakin! ♥

   Poista
 5. Oih! Miten romanttista!! Kunpa minäkin saisin kokea tuollaista rakkautta!! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romantiikka on välillä myös räydyttävää, mutta parhaimmillaan voittaa raksutkin! Joten toivottavasti löydät sen oman prinssin pian, Pepsi! ♥

   Poista
 6. Voi noita kolleja, miehet on ailahtelevaisia sehän on fakta :) Tai ehkä vaan haki huomiota ja teeskenteli niitä muita ihastuksia, sai ainakin toivomansa reakton Nupulta. Ai miksi ei bokseri olisi ollut sopiva kesäsussu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä miehetkin osaavat pelata parisuhdepelejä! Ja viattomat, herkät typyt sitten narahtavat heti lankaan. Voihan nenä.

   Onhan se myös niin, ettei saa olla liian nipo rakkauden suhteen, joten jos se bokseri ei lopsauttaisi Nupulle liian suurta suukkoa, niin mikä mä toisaalta olisin pientä kesäflingiä kieltämään. Näillä kulmilla asustaa muuten myös amerikanbulldoggi... Kuka tietää, vaikka silläkin olisi haku päällä! :o)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onpa kiva kuulla, että nauratti! (Vaikka aihe vähän vakava olikin. :-D)

   Poista
 8. Bokserin suukot voisivat olla kyllä aikas liian isoja! Ja Nuppu joutuis pesemään koko turkin joka suukon jälkeen. Ei laitaa. Hienoo että Ruffe ymmärtää hyvän päälle ja muut tytöt vaan kaveripohjilla. Turhaan huolestuit, Nuppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kyse oli tosiaan vain väärinymmärryksestä, sillä Nuppu siistinä tyttönä tuskin niistä kuolapusuista kamalasti välittäisi! :)

   Poista
 9. Anna, Peppi ja Ninni7. kesäkuuta 2015 klo 13.04

  No nyt ymmärrän, miksi Ninni herätti klo 5.30 sunnuntaina! Se oli lukenut tämän kuohuttavan jutun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt pitävät selvästi yhtä! Nuppu lähettää lämpimät terveiset huolestuneelle ystävättärelle! ♥

   Poista
 10. Voi Nuppu, kuinka Ruffe voisi edes vilkuilla muita kisumisuja, kun eihän nyt Nuppua täydellisempää voi löytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Nuppuakin vähän ihmetytti, että onko Ruffen maku ihan muuttunut, kun sellaisia virtaviivaisia beibejä katselee, vaikka täällä olisi yksi ihana pehmopallero pusuja vailla. :)

   Poista
 11. voi eikä kun löysin aivan ihanan blogin! ihanasti keksit tarinaa noihin kuviin :D ihan mahtavaa, täytyy jäädä kyllä seurailemaan! ja niin ihana kisu!! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta kommentista ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :) Nuppu ja Juju ovat kyllä bloggaamiseen innoittavia karvapalleroita, ja Nuppu on nyt tosi tohkeissaan ihanuuskehuista.

   Poista
 12. Voi suloinen Nuppu Nöppönen, eihän kukaan, ei siis Ruffekaan, voi unhoittaa säihkyviä sinisilmiäs <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu räpytti vähän silmiään täältä ja katsoi niin nätisti, ettei voi kuin todeta, että tässä kommentissa on pakko olla perää! :o)

   Poista
 13. Hui, mitäköhän bokseri olisi tuumannut Nupusta? Onneksi eivät ehtineet tehdä lähempää tuttavuutta... ;) Ihania ulkoilukuviva teilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sitä tuttavuutta ei onneksi päästy edistämään. Mutta kyllähän kaikki yleensä Nuppuun rakastuvat! :o)

   Poista