keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Radal eka, radal vika!

Vuosi on vaihtunut, ja jumppasaleissa kautta maan sulatetaan nyt kohinalla kaikkea kinkusta piparkakku-ukkeleihin. Minäkin olen osallistunut hoikennustalkoisiin sen verran, että olen yrittänyt karistaa Fazerin joulusuklaita vyötäröltäni kävelemällä joka päivä töistä kotiin. Vaikka ansaitsen mielestäni kissapinssin ja taputukset päälaelle, kukaan ei vedä treeneissään vertoja Toffeelaikukkaalle Barbaarille. Se asuu täällä meillä ja mouruaa sydäntä särkevästi, jos se ei saa mielestään riittävästi hikiliikuntaa.
 
Toffeelaikukas Barbaari löysi lahjapaketeista herkkuja,
jotka kasvattivat sen muskeleita. Siksi se jaksaa bodata!

Koska lupasin kissoille joulun kunniaksi kaikenlaista aineetonta ihanuutta, olen yrittänyt pitää huolen myös Puippanan tehorääkeistä. Räppäri-Jujulla on nimittäin tapana naukua, ettei ”tuloksii saada ilman duunii”. Jostain syystä minusta silti tuntuu, että vaikka pumppaisin lihaskimppuamme kuinka paljon tahansa, se pyrähtää esteiden yli kuin tropiikin kovakuntoisin varpunen.

 
”Ei tunnu missään! Lal-lal-lal lala-lal-lal laa!”

Koska Juju haluaa levittää sporttista ilosanomaa kissablogistaniaan, se antoi luvan ottaa vuoden 2017 ensimmäisen treenin videolle. Salilla näytti tänään tältä:

 
Kuka tarvitsee kahvakuulaa, kun bodypump-laatikkokin on keksitty?

Pidemmittä puheitta Juju näyttää nyt, kuka on radal eka, radal vika:


20 kommenttia:

 1. Oi! Minäkin jaksoin katsoa, vaikka urheilutietämykseni on sangen rajoittunut. (Kuten: mikä on tenniksessä solmiotauko, tie break?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Tämä viesti oli jostain syystä jäänyt roskapostifilteriin ja löytyi, kun klikkasin vahingossa sinne! Muutakin sieltä löytyi, joten nyt olen ihan krääk. Mutta ihanaa huomata nyt helmikuussa, että tammikuun urheilupostaus tempaisi mukaansa. Urheilutietämys on täälläkin hyvin rajattua, ja Jujulla on pelkkä rusetti, ei ollenkaan solmiota! :-D

   Poista
 2. Hieno rata ja treenaja toimii erittäin asiantuntevasti! Kyllä nyt kunto nousee ja katsoessakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) On mukava toimia Jujun personal trainerina, koska se on niin hirmuisen innokas kaikkiin liikuntajuttuihin. Ja ehkä tuossa ohjatessa vähän treenautuu itsekin. :)

   Poista
 3. Teidän sali on ihan superhieno! Noin pitkä putki ja hienot esteet! Meillä esteet muodostetaan ihmisen jaloista ja sohvalle/tuolille/-lta hypystä. Putken voisi kyllä ottaa repertuaariin myös, sellainen meillä on, vaikka ei noin pitkää. Figo ei ole putkia paljon mennytkään.

  Kiitos Juju kun annoin kuvata treenin ❤ olet niiiin ihana. Ja sulla ei varmasti jää tuo salitreeni tammikuun jälkeen pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me ostettiin aikoinaan kissoille toinenkin valkoputki, kun ensimmäisestä tykättiin niin paljon, ja tuplaputki on hauska agilityerikoisuus! :) Mekin käytetään paljon jalka- ja huonekaluesteitä normiarjessa, mutta tämä näyttävämpi kalusto on kiva tällaisiin erityistaltiointeihin.

   Moi Henna! Kiitti kehuista! Helmikuussa mä reenaan entistä enemmän, ja me luvataan ottaa lisää videoita! T. Juippaliinus

   Poista
 4. kyllä on helmikuussa jo supertimmi perhe noilla menetelmillä :)
  Hyvää Loppiaista ! (silloin pitää vähän levätä ja herkutella)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että on taas pyhiä tulossa! Täytyy ehdottomasti myös levätä. Jos Huitsi treenaa koko ajan täpöillä, se ei mahdu kohta enää lihastensa kanssa suosikkilootaansa.

   Poista
 5. Kiva video. JA fiksu kissa, ja ahkera emäntä! Meillä on vaan laiska emäntä, ei tuu noin hienoja visioita ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kissa on kyllä niin fiksu ja innokas, ettei tosikaan. <3 Mutta jos Jujulta kysyttäisiin, niin enemmän pitäisi emon vielä kehittää aktiviteettejä! Ja aina jotain uutta. Onneksi Nuppu on vähän omatoimisempi touhuilija, niin saan laiskotellakin.

   Poista
 6. Hahha toffeelaikukas barbaari, eikä! Voi Juju meet niin hienosti pomppuradan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On vähän toi ”haba” tassuissa kasvanut, niin hyvin jaksaa poukkoilla maman pikku esteet. Laittaisi joskus vähän jotain isompaa! T. Toffeelaikukas Barbaari

   Poista
 7. Misu on nyt kyllä kateellinen, kun näytin teidän hienon radan! Se haluais kans ihan joka ilta touhuta agilityradan kimpussa, mutta yleensä kun alan väsäämään esteitä, se ehtii väsähtää siinä kasaus vaiheessa... Yritä siinä nyt sitten hyppyyttää toista, kun kaveri on jo ihan väsy pelkän roudaustyön jälkeen. Lisää treeniä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se radan rakennus melkoinen voimanponnistus! Ehkä teidän tarttee ottaa ekan illan ohjelmanumeroksi kalustekasaus ja seuraavana iltana sitten liidetään yli esteiden. :) Noi pehmoesteet on kyllä kätevät, kun ne ovat niin kevyet ja helppo säilyttää kaapin päällä valmiiksi kasattuina.

   Poista
 8. Vautsi, mikä taituri! Mistä olet hommannut esteet? Tuollaiset kunnolliset olisi paljon paremmat kuin minun kirja- ja pahviviritykset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju kiittää kehuista! :) Esteitä olen hankkinut Zooplussalta, tarkemmin ottaen täältä. Nuo ovat tosi kätevät, kun ne painavat tuskin mitään ja niitä voi säilyttää koottuina vaatekaapin päällä. Niinpä treenit eivät jää väliin ainakaan sen takia, ettei jaksaisi koota esteitä. Lisänä meilläkin on yhä kaikenlaisia kirja-, jalka- ja laatikkovirityksiä. :) Mutta nälkä kasvaa syödessä!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vuoden ekalla radalla pitää olla kaikki superhärvelit.

   Poista
 10. Ai että mä nauroin vedet silmissä tuolle linkissä olevalle räpdoll-Jujun synttäripiisille, ihan loistava! :-D Upea suoritus myös treenivideolla, selkeesti on sal.. eiku radalla viihdytty aiemminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa siis hyvä, että linkitin sen vanhan jutun! :-D Jujulla on jostain syystä tuota räppäritaustaa. Ei ole siinä kyllä mamiinsa tullut, kun koskaan en yleensä räppiä kuuntele. Mutta toki me ollaan sali-piisi kuultu ja sen ironiaa arvostettu. :) Radal aiotaan piipahtaa tammikuussa niin usein kuin mahdollista!
   Ja räpdoll on ihan mieletön termi! :-D :-D :-D

   Poista