perjantai 30. tammikuuta 2015

Komeaksikin kehuttu

Toiset tuntuvat löytävän Sen Oikean kamalan helposti. Nuppu esimerkiksi ihastui netin komeaan Rufus-poikaan heti ensisilmäyksellä, ja koska tunne oli molemminpuolinen, flirttiä ja hempeilyä on jatkunut jo yli vuoden verran, eikä edes Nupun misseys ole ravistellut nuorenparin onnea.

Tässä suhteessa ei tarvitse kinastella roskapussin viemisestä tai kalsareiden pesusta,
vaan voi hyvillä mielin uppoutua haaveilemaan toisen hohtavan sinisistä silmistä...

Juju sen sijaan on yhä vain sinkkupoika, vaikka joitakin pieniä virityksiä silläkin toki on ollut:

Possun viereen on hyvä käpertyä, jos maailma murjoo.

Vaikka yksin on pääasiassa hyvä olla, joskus olisi kiva halata
muutakin kuin mamaa tai maman uutta villasukkaa.

Olemme Jujun kanssa pohtineet, mistä sille löytyisi suloinen tyttöystävä; joku, jonka kanssa voisi aina silloin tällöin lähettää sydäntä värisyttäviä kehräyksiä. Pohdimme, olisiko Juitsin tullut aika deittailla 2010-lukulaisittain ja perustaa oma profiili kissojen Tinderiin. Mutta minkälaisella kuvalla ja kertomuksella kissatyttöjä kannattaisi hurmata?

”Hei, olen Juju, tuttujen kesken Juitsipupu. Tykkään tonnikalasta, kuutamolla kirnuttamisesta
ja siskoni pompottamisesta. Komeaksi minua ovat kehuneet monet muutkin kuin mama.”
”Hei, olen Juju, tuttujen kesken Kössi. En pelaa kuitenkaan kössiä, vaan harrastan
monipuolisesti agilityä ja treenaan mahtavaa kroppaani. Tykkään olla ilman paitaa.”

”Hei, olen Juju, tuttujen kesken herra Kainomieli, kissa joka puhuu ja pussaa.
Ruusut, runot ja romanttiset illalliset kuuluvat ehdottomasti repertuaariini.”

”Hei, olen Juju, tuttujen kesken Jätti. Olen hirmuisen iso jopa
räggäriksi, ja suojelen sinua, oi pieni kissaneiti, ihan kaikelta.
Paitsi jos minulla sattuu menemään pupu pöksyyn,
mikä on vain inhimillistä, eikö totta? Eikö? Jooko?”

”Hei, olen Juju, tuttujen kesken Jujuttaja. Höpsytän, hassutan, hihitytän ja hirnutan
kissatyttöjä niin kovasti, että pisut lirahtavat ohi hiekkiksen! Ei siis minulta, vaan niiltä.
Itse olen aina hygieeninen, ja töppöseni ovat valkoiset kuin vasta satanut lumi.”

”Moi, moon Juju, tuttujen kesken Pikkukissi. Heitä pusulla, jos kiinnostaa!”

Mikä Jujun profiiliehdotuksista saisi eniten peukkuja tyttökissoilta, jotka pläräilevät satojen komeiden kollien kuvia älypuhelimillaan? Entä minkämoinen typykkä sinun mielestäsi sopisi Jujulle parhaiten? Mielipiteesi voit kertoa kommenttikentässä ja/tai klikkaamalla yläreunan gallup-kyselyä.

Kiitos huolenpidosta pikku Jujun kissasuhdeasioissa, 
ja ihanan romanttista viikonloppua!

21 kommenttia:

  1. Pepsi: Minuun iskee tuo nro 2. Treenaat ja kuljet ilman paitaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ekassa on niin suloinen ja komea kissa, että meidänkin kisut maukaisivat ihastuksesta! :) Jujulle parhaiten sopisi joku yhtä siniset silmät omaava, pörröinen raggari. Onnea etsintöihin Juju! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juju kiittää ja pörhistelee komeasti turkkiaan! :o) Jokainen ihastusnauku otetaan riemulla vastaan!

      Poista
  3. Toi viiminen olisi lyhyt ja ytimekäs. Just hyvä! - Myrsky

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli rehti perusperus pläjäys. :) Mitä ilmeisimmin moni eri lähestymistapa toimii, ja sekös Jujua ilahduttaa!

      Poista
  4. Tämä on taas tehtävä mahdoton...valitse noista nyt komein/söpöin esittelu kun kaikissa Juju hurmaa ainakin tällaisen ihmisnaisen :) Sitten kun on jo huomannut smaragdin siniset silmät niin seuraavaksi tuo kropan esittely ilman paitaa saa kyllä sydämen sulamaan :) Onhan se ihme jollei ala treffikutsuja satelemaan, rumimpia varmaan voi kivit....niin kuin sanonta kuuluu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt on tullut Jujulle niin kovasti pönkitystä, että toivottavasti se vain ei ala liikaa röyhistellä karvaisen atleettista ylävartaloaan. :) Vielä ei ole lennellyt tytöiltä pusuja, mutta eivätköhän söpöliinit vielä rohkaistu yhteydenottoihin. Tsemppiä Neron nettitreffeille! On se jännää!!!

      Poista
  5. Pöpö ei tietenkään pienenä viattomana poikapentuja tiedä sellaisista asioista kuin tyttöystävät yhtään mitään, mutta kyllä tuo toka vika olisi varmaan aika hyvä :D Huumorillahan ne neidit aina hurmataan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehotin Jujua vähän hymyilemään tuossa vikassa kuvassa, mutta ehkä vaikutelma on humoristisempi vakavalla naamalla. :) Voi Pöpö pientä. Ihan hyvä, ettei tytöt vielä pyöri mielessä!

      Poista
  6. Ei voi valita kaikki vetoaa meihin ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että Juju hurmasi kaikilla lähestymistavoilla! ;o) Minäkin olen aina ihan sydämiä ja velliä mokoman söpöläisen edessä.

      Poista
  7. Ahahaha nauroin niiiin paljon kun toi Ruffen mini pää on tuola Nupun ajatus kuplassa :DD Voi ei, mikä kuva se muuten on vissiin joku vanhempi? Meihin kyllä kanssa iskee toi kakkonen, ilman paitaahan miehet ovat varsin kuumia ja jos vielä urheileekin niin on varmasti tyttöjen mieleen! Vaikka kaikki profiiilit on kyllä varsin hyviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Mä odotinkin sun kommenttia, kun arvasin, että saatat ehkä kenties revetä nähdessäsi Ruffen minipään! :-D Kyllä muakin nauratti, kun sitä askartelin. Yritin löytää sen tietyn kuvan, joka on jäänyt meille Nupun kanssa mieleen ekana Ruffen kuvana. En löytänyt sitä enää - oiskohan ollut silloin teillä bannerikuvana. Mutta tuo kuva oli kuitenkin niiltä ajoilta, kun lempi leimahti. Siinä näkyi hyvin Ruffen simien sinisyys, joten se sopi hyvin tuohon Nupun safiirisilmälookiin! ;) Juitsi on kyllä aikamoisen hottis ilman paitaa! ;) Coconkin pitäisi tehdä oma Tinder-profiili, niin että tuuli toisi sen murusen vihdoin Cocon kainaloon.

      Poista
    2. Mulla on niin huono muisti, etten mä edes muista minkälinen oli mun ensimmäinen banneri :/ En tajua miten se on voinut lähteä mielestä ihan kokonaan :D Toisen muistan jossa oli jo Cocokin mukana mutta ensimmäinen on hävinnyt muistista :( Coco ei taida tajuta vielä tyttösistä, se on niin vauveli toisin kuin Rufus joka on jo iso mies ;D

      Poista
    3. Siinä kuvassa Ruffe oli makuullaan, ja katse oli tummanpuhuvan intensiivinen. :) Täsmäsi täydellisesti listoihin, joita Nuppu oli laatinut unelmiensa kollista. :) Cocohan on tosiaan vielä ihan vaavi muhkeasta ulkomuodostaan huolimatta. Ehkä nämä tyttöasiat tulevat tosiaan vasta vähän myöhemmin...

      Poista
  8. Herkkä runoilijapoika on ruusuineen kuin paraskin Unelmien Poikamies. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! :-D Tällainen kissojen tosi-tv vielä puuttuukin! Mun täytyy myöntää, että itse tykkäsin kaikkein eniten tästä Jujun charmantista ”puhuu ja pussaa” -puolesta...

      Poista