maanantai 5. tammikuuta 2015

Painajainen Nuppu Streetillä

Eilen Nupun lähes täydelliseen hilebile-elämään tuli kammottavan epätrendikäs särö, mikä on tosi inhaa, ikävää ja ennen kaikkea noloa. Siitä ei voi olla puhumattaan, sillä usein kurjista asioista tulee öriseviä mörköjä, jos niitä vain panttaa sisällään. Tämä juttu on lisäksi sellainen, jota Nuppu ei kykene edes piilottelemaan, sillä emo toitottaa uutista kaikille ja on siinä harhakäsityksessä, että kyseessä on oikein kiva ja tervetullut ylläripylläri. Ikään kuin maaginen merkki siitä, että kuluvasta vuodesta on pakko kehkeytyä parempi kuin ”ihan kiva”.

Kaikki alkoi niin, että ihanasti joulupyhinä nuuttuuntuneet lakanat kiskottiin juuriltaan...

Jopa herra ja rouva Tunneli joutuivat hilaamaan itsensä hetkeksi
pystyasuntoon, jotta monsteriauto Dyson pääsi huristamaan vapaasti
Hupsuttamon matoilla. Kaiken tohinan ja pörinän keskellä emo kiljui
yhtäkkiä onnesta, sillä yöpöydän takaa löytyi mytyssä Reilun kaupan
 kangaskassi,  jonka sisällä oli jotakin, jonka luultiin jo iäksi kadonneen:

Vaikka Idän pikajunaa nauratti, Nuppua huippasi kauhusta niin,
että se näki kaameuden kahtena! Tämä painajainen ei voi olla totta!
Tyylilyylimme sulki tiukasti silmänsä ja potki itseään topakasti takaraivoon...
...mutta siltikään se ei saanut NIITÄ katoamaan!
Yhtäkkiä jotain naksahti kohdilleen. Tajusiko Nuppu vanhan viisauden
”If you can't beat them, join them” vai oliko sillä mielessään jotakin muuta?

Yleisön pyynnöstä aiheesta on viritetty juuri kysely blogin yläreunaan. Jos sinulla on aavistuksia siitä, mitä Nupun päässä mahtoi tämän järisyttävän löydöksen jälkeen liikkua, ota ihmeessä osaa suureen kissapipogallupiimme tai avaudu aiheesta kommenttiosiomme puolella! :)

14 kommenttia:

 1. Pörhistyneistä viiksistä ja nenänvartta kohti sojottavista sisäsilmäkulmista luen alistunutta tyrmistystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nepparia! <3 Onneksi mennään jo kevättä kohden, eikä keväällä tietenkään enää kuljeta pipo tai pipot päässä. :-D

   Poista
 2. Hahaa tiesin että jostain se pipo vielä löytyy! Nyt voitkin sit arpoo tuon toisen pipon jollekkin kissahullulle ;---) Olen varma että Nuppu salaa vähän tykkäsi kun pipo löytyi ja uskon että hänellä on ollut sitä aitoa ja alkuperäistä pipoa edes pikkasen ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä jo luovuttanut. Olin penkonut mielestäni KAIKKI kassit MONEEN kertaan, mutta enpä ollut edes huomannut, että Reilun kaupan kangaskassikin on ollut kadoksissa jo iät ja ajat. Olin varmaan tuonut siinä töistä etäpäiväksi kasan tulosteita, ja matkalla oli tullut kuuma... Ja lopun sitten arvaakin. Enpä ole tainnut imuroida ikuisuuksiin yöpöydän taustaa. No, nyt on sekin vääryys korjattu. Ehkä lempeä Nuppu olikin vähän ikävöinyt pipo numero ykköstä. <3 Se olisi muuten hyvä arvontalahja, mutta eihän se mahdu kenenkään normaalikokoiseen päähän! :-D

   Poista
 3. Haha! The Hattu teki comebackin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa olisi uskonut! :-D En ainakaan minä tai Nuppu!

   Poista
 4. Arvaus: Nuppu ei tehnyt todellakaan sovintoa pipojen kanssa vaan toisen päälle oli roiskunut joulunpyhinä kermaa, mitä sitten lipitteli...:)
  Pipot on kyllä hurmaavia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teoria kuulostaa sen verran pätevältä, että alan kallistua itsekin sen puoleen! :) Ihan hyvä, että pipo löytyi nyt kovempien pakkasten aikaan: voin laittaa ne yhtä aikaa päähän, niin ei korvia takuulla palele!

   Poista
 5. Pepsi: Käy Nuppu lukemassa mun pipo kirjoitus http://tassulinna.blogspot.fi/2015/01/emannan-uusi-pipo.html ja anna mulle vinkkejä näiden pipojen vastaiseen toimintaan. Yhdessä me ne voitetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin juuri samaan aikaan jo tutkailemassa painajaista Pepsi Streetillä! :-D Pahalta näyttää (paitsi emon silmään), mutta periksi ei saa antaa! Kantsii manata esiin Kissageist! :-D

   Poista
 6. Jee, löytyihän se pipo! Nyt siulla onkin niitä kaksin kappalein. :) Täytyykin käydä osallistumassa kyselyyn ja ainakin veikata villisti, mitä Nuppulainen pipoista tuumaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu on jo alkanut pelätä, milloin tänne putkahtaa pipo nro 3, pipo nro 4 ja pipo nro 5! :-D Lupasin, että tämä on nyt tässä. Kun nämä on kulutettu loppuun tai hukattu, on aika jollekin ihan uudelle päähineelle. Kiva, että annoit äänesi! Jännää nähdä, mikä lopputulokseksi tulee. ;o)

   Poista
 7. PIPO ! Se löytyi se PIPO ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :-D Eikä ole vielä kadonnut uudestaan. Töihin lähdöt ovat lisäksi nopeita, koska jompikumpi pipoista on aina mukavasti hollilla.

   Poista