keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Viidakossa kahisee


Jotta blogimme ei olisi silkkaa pumpulia, sydämiä ja suklaanappeja, aion tänään esitellä Nupun ja Jujun räyhäkkään puolen. Vaikka ne ovat suurimman osan ajasta emon pieniä kainalopupusia, mistään nynneröistä ei suinkaan ole kyse. Suukotella nyt voi karskimmatkin kaverit, eivätkä kehräily ja sylissä räsynä retkottaminen tarkoita, ettei kissoillamme olisi ”luonnetta”. Ragdolleista löytyy säpäkkyyttä ja asennetta siinä missä panttereista ja leopardeistakin.

Pääsin juuri eilen todistamaan erästä kiehtovaa kamppailua villissä luonnossa (=asuntomme akselilla eteinen-olohuone). Nuppu hiipi aluskasvillisuudessa (=karvamatto) ilman viidakkokypärää (=tötterö) ja vaani toista, hurjaa lajinsa edustajaa (=Juju). Pantterit lukitsivat katseensa ja lähtivät astelemaan vierekkäin selkä pahaenteisesti köyryssä. Niiden karvat sojottivat pystyssä, ja ilma oli sakeana vaaran tunnusta. Lopulta Juju heitti ensimmäisen solvauksen (=omituinen mouru). Siitä suivaantuneena Nuppu-neiti läimäisi veljeään avotassulla poskelle, ja pian viidakon halki vieri kahden taistelevan pantterin muodostama karvapallo. Kuului sensuroitavia huudahduksia (=Nupun s*vääk ja kr*äk), ja ilmassa pölisi karva (=juurikin se). Mutta yhtä nopeasti kuin mellakka alkoi, se myös loppui. Ellei tämän kirjoituksen olisi määrä todistaa, kuinka tulinen temperamentti ragdolleilla on, saattaisin vielä lopuksi kertoa lempeästä putsailuhetkestä, jota sain taiston jälkeen ihailla.

Mulkoilua puolin ja toisin.
Näin heilahtaa ragdollin luuvitonen.
Vapaapaini ei ole nössöjen laji. 
Lukitusotteet on opittu karatekurssilla.
Nuppu ei tarvitse pippurisumutetta käsilaukkuunsa.
Hyökkäys takaoikealta estetään kipakalla potkulla.
Taistelun voittaa aina se pantteri, jonka suuhun
jää suurempi tuppo vastustajan turkista...

2 kommenttia:

  1. Kiitos aamun nauruista :D Hurjat pedot siellä. Mä oon kanssa huomannut, miten jääräpää toi Jami on. Leikkii Killin kanssa, sit Killillä palaa hihat ja antaa turpiin, mutta mitä tekee Jami. Käy kahta kovemmin päälle ja jatkaa härnäämistä. Oon sanonut sille, että kun nainen sanoo ei niin se on EI :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :-D Hyvä välillä oikoa ragdolleista vellovia harhakuvia (meilläkin osataan tuo härnäily!). Ja vähän muistutella räggiksiä siitä, kuinka hyvät tavat kaunistavat. :o)

      Poista