Sandra


Horoskooppi: Neitsyt, kiinalaisessa maahevonen

Kissanomistajuuden taso: Innokas keltanokka, omistanut Nuppua ja Jujua ennen lapsuudenkodissa mustavalkoisen Täplä-kissan ja mustan, pitkäkorvaisen pupujussin nimeltä Sanni.

Kiinnostuksen kohteet: Nuppu ja Juju, kaikki eläimet marsuista hevosiin ja saimaannorpista norsuihin, kirjoittaminen, lukeminen, matkustaminen, tanssiminen, viulunsoitto, elokuvat ja luonnossa liikkuminen.

Ragdolleihin hurahtaminen: tapahtui vuosia ja vuosia sitten. Yleisen kissakuumeen kourissa tutkin kissakirjoja ja jumituin aina ragdoll-sivuille. Halusin kissat, jotka olisivat rentoja, lempeitä, sosiaalisia ja hassuja – ja sellaiset sainkin!


Bloggaus: Aloin kirjoitella blogia, koska en halunnut näännyttää työtovereitani tai Facebook-ystäviäni ikuisilla kissakuvilla ja -tarinoilla. Ajattelin, että olisi mukava kirjoittaa ylös Nupun ja Jujun touhuja ja välittää niiden kuulumisia tutuillemme. Bonuksena olemme saaneet myös muita lukijoita, paljon kivoja kommentteja ja hyödyllistä kissatietoa keskustelujen kautta! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti