lauantai 21. joulukuuta 2013

Lahjoja joulukollin konttiin

Mitä suloinen ragdoll toivoo joululahjaksi? Sitä mietin viimeksi tänään ostoskeskuksen oravanpyörässä. Jos olisin reilun vuoden ikäinen karvapallero, minkälaiselle tuotteelle minulla olisi oikeasti tarvetta? Sodastreamit ja Moccamasterit voi jättää surutta tavaratalojen hyllyille, eikä kissojen pehmoanturoilla paljon älypuhelintakaan räplätä. Zhu Zhu Petsit ovat kuulemma kuumaa kamaa, mutta niitä räggärini saavat ihailla ilmaiseksi peiliin katsoessaan.

Tämä Zhu Zhu Pet näyttää hieman Jujulta.
Jos oikein realistisia ollaan, Jujulle voisi olla käyttöä näppärästä rannekellosta. Vaikka sillä tuntuu aamuisin olevan varsin tarkka sisäinen hälytysjärjestelmä, iltapäivän ruokinnan kanssa ajantaju pettää joka ikinen kerta. Tänäänkin Juju näytti nälkää näkevältä kello 14:03, vaikka siihen aikaan ruokaa ei ole koskaan tippunut. Nupulle taas voisi ostaa pienen muoviankan, jota se saisi uittaa mielin määrin juomakupissaan. Näin vältettäisiin paha mieli, joka aiheutuu siitä, etteivät flamingo, herra Apinamies tai kukaan hiirulaisista osaa kroolata.

Tämän katseen aika olisi vasta neljän jälkeen...
Tavallinen aamunäkymä. Asialla on takuulla ollut Nuppu.
Paljon muitakin ajatuksia vaelsi aivojeni läpi, mutta lopulta päädyin ostamaan jotakin aivan muuta. Kaksi lahjoista on kivoja: piparkakkuhenkinen joululelu ja pussilinen Planet Petin nameja. Kolmas lahja taas liittyy siihen, että Nuppua silittäessä kuuluu usein rits ja zäp… Aivan, nyt meillä on pullollinen hoitosuihketta, joka vähentää pitkäkarvaisen kissan sähköisyyttä. PS. Tämä kaikki oli luottamuksellista tietoa, eikä sitä saa välittää Nupulle ja Jujulle. Ne kun uskovat vielä vanhaan, valkopartaiseen joulukolliin, joka saapuu aattona kulkunen kaulassaan ja pulkka täynnä kissanminttua…

Kuva kissojen kivoista lahjoista otettiin salaa kaapin uumenissa.

Ja tämä kuva näppäistiin salaa
kylppärissä. Tältä minä ja Nuppu
näytämme jouluspa'n jälkeen.
Olin vähällä paljastua, sillä tämä kaksikko pitikin minua
tarkasti silmällä. Ne kuulivat, että piilotin jotain kaappiin...

Ne etsivät ja etsivät, mutta eivät onneksi löytäneet lahjaa.
Nuppua alkoi jo vähän harmittaa.
Juju sen sijaan päätti oma-aloitteisesti demonstroida, mitä kissa itse ostaisi.
Tällaisen lattiakaivon kannella jaksaisi
leikkiä vielä tapaninakin.
Ihanan likainen lattiakaivo on jännittävä kuin Viisikon seikkailu
aarresaarella. Tuonne kun saisi joskus tassunsa upottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti