maanantai 12. toukokuuta 2014

Nuppu-kaunotar kohudokumentissa

Jos taloudessa on yksi tähtönen, voi arvata, että se saa pian seuraa toisesta tähtösestä, joka tahtoo tuikkia vielä sitä ensimmäistäkin kirkkaammin. Tällainen tilanne meillä on ollut Jujun YouTube-debyytin jälkeen. Nuppu ei voi ymmärtää, miksen kuvannut sitä ensin. Onhan se kuitenkin tuore Miss Radgoll World, ja varmasti moni media olisi siitä kiinnostunut. Eikä siitä olekaan kyse. En vain ole saanut Nupusta videota, jonka pystyisin kuvaamaan alusta loppuun purskahtamatta hillittömään nauruun viimeistään pätkän puolessavälissä. Niin suloinen ja taitava kuin Nuppu onkin, sillä on myös kyky kääntää totisinkin draama hulvattomaksi komediaksi.

Vaikka Nuppu on ragdoll-ikoni, se halusi poseerata fanikuvassaan nöyrästi matolla.

Nuppu on kuin ilmetty Marilyn Monroe. Tässä kuvassa se kuitenkin
leikkii Grace Kellyä Hitchcockin klassikkoelokuvassa "Takaikkuna".

Tämä bikinikuva otettiin eksoottisesti Tahitilla. Matkustaminen on luonnolinen osa missityötä.

Tänään tarkoituksena oli kuvata asiallinen video kissan ruokinnasta. Nuppu oli napostellut pohjalle annoksen tuoretta kanaa, joten ruokaympyrän tärkein ravintoaine oli jo maiskuteltu pikkuruiseen masuun eikä neidin suinkaan tarvinnut kestää raskasta kuvausiltapäivää tyhjin vatsoin. Pointtina oli, että Nuppu kertoisi kokemuksiaan terveellisestä ruokavaliosta. Lopputuloksena oli kaksi filmiä, jotka ovat melko erilaisia kuin olin alun perin ajatellut. Asiallisuudesta en siis mene takuuseen, mutta ainakin tähtösemme oli harvinaislaatuisen selväsanainen.


Pidemmittä puheitta, hyvät naiset ja herrat, Nuppu dokumentissa "Raksuton elämäni, osat 1 ja 2":

6 kommenttia:

 1. Eikä! Miten söpölle Nuppu voikaan kuulostaa, mitense pitää tuommoista noin pientä ääntä ihan kuin se yrittäisi haukkua kuin koirat. Aivan älyttömän söpö, en tiennyt että kissat voi kuulostaa myös tuolta, haha :) Videot olivat söpöjä, niitä kaivaten lisää<3 Ja edellisen postauksen kommenttiin, Rufus yleensä tulee vinkumaan viereen tai sitten se puree varpaita. Coco varmaan mielummin tulisi nuuhkuttelemaan nassuani viiksillään, ainakin pikkuisempana se kosketteli nenääni hennosti tassulla<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Tämä on vain yksi Nupun monista äänistä, niin kutsuttu "MMMIH!" En ole saanut vielä "mörriuh"-ääntä näyttämiskelpoiselle videolle, mutta jatkan jahtaamista. Nuppu myös livertää tosi kauniisti silloin, kun on esim. innoissaan lelusta. Myös Jujun mouruamista ja minkutusta olisi kiva purkittaa nyt, kun pääsin videoiden makuun. ;-) Kissat ovat kyllä niin ihania ja hassuja omine tapoineen ja äänineen. <3 Nuppu lähettää Mmmmihhejä Ruffelle!

   Poista
 2. Videot on huippuja!

  t. Putkisammakko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Putkari! :)

   Mukavaa, että läpsyttelit kommenttiosioon. Kerron Nupulle ja Jujulle kehut ja yritämme työstää lisää elokuvallista matskua. Olisipa kiva muuten törmäillä! :))

   Poista
 3. No kyllä tuosta äänestä voi tulla mieleen supikissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ehkä meidän asunnossa sitten tosiaan majailee supi eikä diagnoosi mennyt ihan metsään! :-D

   Poista