perjantai 30. toukokuuta 2014

Kassi-Elmo

Joskus Nuppu ei voi ymmärtää veljeään sitten alkuunkaan. Juju on tunnetusti kapinallinen nuorimies, ja mikäs sen trendikkäämpää, mutta viime aikoina poitsusta on tullut hivenen liiankin katu-uskottava. Se pössyttelee itsensä tilaan, jossa se heittää kuperkeikkaa kuin pieni, karvainen permantovoimistelija. Koska Jujun yhteydet ulkomaailmaan ovat erittäin rajatut, se ei voi diilata itselleen mitä tahansa virvokkeita. Niinpä se tyytyy täysin laillisesti huumaavaan tuotteeseen: kissanminttuun.

Juju haaveilee kesästä Amsterdamin jokilaivaoilla.

Mjaaauuu, kissanminttua!

Mistä Juju sitten saa tällaiset pään nolosti sekoittavat tuotteet? Voisi luulla, että se olisi moukunut tai viittonut tilauksensa jollekin ikkunan takana hiipivälle sliipatulle kujakatille, mutta ei. Totuus on niinkin karmiva, että oma "iskä" tuo kauppareissuiltaan tällaisia kyseenalaisia leluja. Uusimmassa hupsutuksessa yhdistyvät Jujun kaksi suurinta intohimoa: paperikassit ja kissanminttu. Siinä missä ennen muinoin muotia oli "wash & go", tilalle on tullut "scratch & sniff", eli sangaton paperikassi, josta eritty raapiessa kissanminttua. Nuppu ei kestä katsoa, kuinka antaumuksella Juju ruskeassa pussukassa rapistelee. Yksi asia on varma: Nupusta ei tule ikinä Kassi-Almaa, sillä Kassi-Almat eivät pääse Voguen kanteen.

Nupun tulevaisuus näyttää näin kirkkaalta,
eikä menestykseen tarvita kissanminttukokeiluita.

Kassi-Elmo Juju sen sijaan esittelee mielellään
uuden pössytuoteensa, Supercat-luolat.
Luolaan on pakko päästä, oli se sitten maassa tai puussa.

Mutta hetkinen? Mitenkäs tämä katti puuhun lennähti? Kassi-Elmo taisi tehdä Dumbot.
Mitä pidempään Juju puussa kökkii, sitä enemmän sitä hymyilyttää.

Mitä kauemmin tämä meno jatkuu, sitä pikemmin nähdään tällainen ilmoitus...

4 kommenttia:

 1. Hei taas kerran hyvä tarina ja upeita kuvia muotovalioista ja persoonista :) Kiva lukea näitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanan piristävästä palautteesta! :) Karvaturreista on myös kiva tarinoida - ja mekin viihdytään poikkeuksetta teidän touhuista lukiessamme! :)

   Poista
 2. Tommonen kissanminttu pussukka olisi kyllä Ruffenkin mieleen! Se sekoaa aina ihan täysin kissanminttusuihkeesta. Pitääkin käydä etsimässä tuommoinen :) Coco on vielä niin vauva etteise tajua kissanmintusta hölkäsenpöläystä ehkä se joskus vielä tajuaa sen ihmeellisyyden tai sitten ei. Nuppua unohtamatta hän näyttää oikein kauniilta voguen kannessa, mikä leidi! Hyvää viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pussukoita voi tosiaan suositella: kun teho laantuu, niistä saa oivia paperinkierrätyskasseja. Luulin pitään, ettei meidän katteihin kissanminttu tehoa, mutta sitten löytyi Jujulle tuo yksi lelu ja nämä kassit. :) Nuppuun ne eivät tehoa ollenkaan - se huumaantuu vain suosiosta ja kiittää kehuista. Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista