torstai 22. toukokuuta 2014

Aalloilla Nuppu-line

Kesä alkaa olla jo vehreimmillään, eikä viralliseen lomaamme ole enää kuukauttakaan. Niinpä suunnitelmissa siintää jo monenlaista pientä kivaa "perheen" kesken. Nuppu on jo ilmoittanut, mitä se tahtoisi tehdä: Sen kesähaave olisi lähteä merille luksusristeilijä Nuppu-linella. Nuppu saisi aluksella kaulaansa lein, ja se kärrättäisiin parhaalle kansipaikalle nauttimaan divaanissa juomaansa, Sunset Choco Chickeniä.

"Say mice!" Laivaan tullessa otetaan toki kuva muistoksi.

Paatin natina sai Jujun kalpenemaan.

Loistoristeilyn kohokohta olisi buffet, jota varten Nuppu on harjoitellut ahkerasti viimeiset kaksi viikkoa. Herkuttelijakissa aloittaa ruokahetkensä aina perinteisin menoin oman kuppinsa ääressä. Se nassuttelee kaikessa rauhassa märkäruokaa Jujun rinnalla (melkein kuin normaali kissa), kunnes on aika "peitellä" loput ravinnosta jemmaan. Kupeilla käydään tuon tuostakin, kunnes Nuppu alkaa vaatia buffettia kiehnäämällä ja komentamalla kuin viimeistä päivää. Silloin ei auta muu kuin kipata kaikki loput pöperöt yhteen kuppiin. Toiseen kuppiin rapsautetaan tilauksen mukaisesti kuivalihapaloja. Toisin kuin luulisi, Nuppu ei suinkaan kiiruhda aterioimaan, vaan sitä täytyy maanitella kupille kuin nirppanokkaista pikku prinsessaa. Kun se lopulta saapuu kainostellen herkkujen ääreen, se parkittaa itsensä strategisesti keskelle buffettia. Ensin neiti maistelee aina märkäruokaa. Sen päälle se mussuttaa pari lihalastua. Tämän jälkeen maistuu taas märkäruoka, kunnes sen on saatava palanpainikkeeksi lastuja. Jotta nautinto olisi täydellinen, Nuppu ei yleensä istu tai seiso seisovassa pöydässä vaan makoilee kuin mikäkin Afrodite...

Näin nätisti syödään à la carte.

Buffetissa röyhkeimmät käyttävät
kyynärpäätaktiikkaa. "Mama, help!"

Koska buffetissa ei ollut tilaa,
Juju siirtyi pallomereen.

Näin mukavia muistoja meille jäi Nuppu-linesilta.
Kun meri kutsuu seuraavan kerran, olemme
taas piirun verran valmiimpia!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11619389/?claim=hhyqfc49zaz">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

6 kommenttia:

 1. Sun postaukset on aina niin hyviä! :) Nuppu ja Juju on ihana kaksikko :3  small-paws-big-results.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa, kun käyt meidän höpsötyksiä lukemassa. Melkoinen kattitiimi tuo kyllä on - aina saa ihmetellä niiden touhuja.

   Poista
 2. Kiitos mielenkiintoisesta matkakertomuksesta, olisin kylläkin kaivannut kuvia myös iltatansseista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Nero-linesilla olisi varmasti myös omanlaisensa atmosfääri. :-D Hitsit, iltatanssit jäivätkin nyt käsittelemättä samoin kuin karaokemaraton. No, jokin toinen kerta sitten!

   Poista
 3. Onpas teillä ollut kivat risteilyretket ihan kateeksi käy! ;) Rufus olisi voinut tulla mukaan Nupun kanssa ravintola reffeille ja Coco olisi voinut leikkiä Jujun kanssa pallomeressä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, näen niin sieluni silmin Nupun ja Rufuksen romanttisilla treffeillä, kuin Kaunotar ja Kulkuri spagettilautasensa äärellä. <3 Pallomeressäkin olisi takuulla kivaa uuden pikku kaverin kanssa! :)

   Poista