perjantai 9. toukokuuta 2014

Viiden sekunnin superjulkkis

Siitä asti kun vertasin blogissa Jujua nuoreen kapinalliseen, se on alkanut käyttäytyä kuin leffatähti. Se vaatii monia asioita kovaan ääneen: sen on saatava ruokaa Nyt Heti Paikalla, Narnian ovet on avattava käskystä, koulutussessioita Ei Saa Lopettaa liian lyhyeen ja leikkiäkin pitää Ihan Kamalasti! Jotta Jujun ylenpalttinen energia kanavoituisi mahdollisimman rakentavasti, järjestin sen elämään tänään kuvaussession. Otimme muutaman fanikuvan, joita on retusoitu julkkismaailman tyyliin:

Kumpi puoli nassusta kannattaa kääntää
kameraan, jos molemmat ovat yhtä kauniita?

Juju lähettää faneille suukkoja ja kehräystä!

Jännittävintä kuitenkin oli meille kaikille ihka ensimmäinen askel elokuvien maailmaan. Kuvasimme videon, jossa Juju tempautuu mukaan hurjaan pyörteeseen ja selviää siitä suurena sankarina. Mahdolliset ihailijakirjeet voi lähettää kommenttikenttään, ja jos filminpätkämme todellakin tulee näkyviin teknisistä epäilyksistä huolimatta, voimme ehkä kokeilla jotain vastaavaa jatkossakin.

Hyvät lukijat ja satunnaiset vierailijat, tässä hän on: Mr. Juju Dean teoksessa "Pyörteen viemää".
10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja hieno piruetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Juju hurisee tyytyväisyydestä. Ja haa - ensimmäinen todistusaineisto, että video näkyi muillekin kuin mulle. Siispä yritän seuraavaksi jahdata videointimielessä Nuppua...

   Poista
 2. Misu katsoi innoissaan Jujun hienoa pyörähdystä, video siis näkyi täälläkin! :) Kyllä Juju on hienompi kuin yksikään filmitähti maailmassa. Millaisella kameralla muuten otat kisuista kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju on nyt ihan tohkeissaan kehuista! <3 Kivaa, että Misukin malttoi katsoa koko elokuvan. Otan kuvia ja videoita ihan vain kännykälläni, iPhone 4:lla. Olen niin laiska, etten jaksa käyttää kameraa. Ja mun kamera on niin vanha, että kännykällä tulee oikeastaan parempia kuvia. Kännykkäkuvat on myös helpompi lähettää suoraan sähköpostiin ja sitä kautta blogiin. Olisi mahtavaa joskus ostaa ihan kunnon kamera, mutta ne ovat vähän liian monimutkaisia mun lyhyelle tekniikansietokyvylle...

   Poista
  2. Misu yritti tänään tehdä yhtä hienosti ja nopeasti pyörähdystä, mutta unohtui aina katselemaan maisemia... :) Minä ajattelin, että sulla on joku järjestelmäkamera, kun on niin hyviä kuvia! Itselläni ei oo kovin kummoinen kamera puhelimessa, mutta kameralla saa kyllä ihan siedettävän hyviä kuvia. Yleensä palkkaan kaverin kuvaamaan järkkärillään elukoita... :) Terkkuja paljon kisuille!

   Poista
  3. Jujusta huomaa, että se on vielä aika vaavi. Misu tekee temput ihanan varmasti ja keskittyneesti, kun taas Juju suihkii sinne tänne välillä melko holtittomastikin. Piruetin se vetää välillä niin nopeasti, etteivät etutassut edes kosketa maata. :) Kiitos kuvakehuista! IPhonessa saa vähän paranneltua kuvan rajaamista ja valoa jälkikäteen, joten lopputulos on yleensä vähän parempi kuin varsinainen räpsy. Terkkuja sinnekin! :)

   Poista
 3. Mulle ei näy tuo video :( mutta todella hyvät kuvat oot ottanu ja ihanat poseeraukset on Jujulla! :)

  small-paws-big-results.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan harmi, ettei tekniikka pelaa! :-/ Mulla oli aiemmin jokin ongelma YouTube-videoiden katselun kanssa, mutta siihen auttoi jokin asetuksien muuttaminen. Eri selainkin saattaisi toimia. Onneksi kuvat sentään näkyvät! :)

   Poista
 4. Lisää temppuvideoita! Täytyy saada todisteita Jujun näppäryydestä ;) Meilläkin Rufus toiselta nimeltään herätyskello komentaa kovaan ääneen jos viikonloppuna meinaa nukkua liian pitkään, meidän pienet komentaja ''kollit''!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kokeilusta innostuneena ottaa lisää videoita, mm. Nupusta, josta tuli ihan mahtavat ruoankerjäysvideo. Mutta sitten huomasin leivänmuruset lattialla sen vieressä ja iski sensuuri. Toinen ongelma videoissa on, että purskahdan itse nauramaan tai näyn liikaa. Tai sitten näkyy jokin kamala "rämppäkasa" jossain nurkassa... Ja pitäähän sitä yrittää pitää yllä harhakuvaa, että olisi edes semisiistiä... Elokuvaohjaajan elo ei ole helppoa, mutta yritän saada jotain hauskaa "nauhalle"... ;-D Tuleeko Ruffekin kutittamaan viiksillä kasvoja, jos sen päästää "herätyskellottamaan" oikein kunnolla? :)

   Poista