maanantai 30. huhtikuuta 2018

Naamarit nassuille!

Nuppu ja Juju eivät ole kovin kummoisia bilettäjiä. Ne eivät omista haalareita, eikä niille ole suurta väliä, lasketaanko Mantan kutreille lakkia vai ei. Niiden ruokakuppiin ei humpsahda munkkeja tai tippaleipiä, mutta jotain spesiaalia pienten kissojenkin elämään täytyi saada. Siksi olin skarppina työpaikan vappujuhlissa ja uusiokäytin koristeitamme mallaamalla niitä seuraavaksi Hupsujen karvaista naamataulua vasten.
 
”Ohoh, miten säpäkän näköiset pokat mama toi toimistolta!”
 
”Näilläkö sä tihrustat näytölle aamusta iltaan?”
 
Nuppu kurkisti vasemman linssin läpi, näki seuraavat naamarit ja poistui hiljaa paikalta.
 
Jujulla onneksi riitti reipasta vappumieltä.
”Hyvää synttäriä, kuningatar Pepsi, toivottaa
naapurivaltakunnan kuningas Jujumus I!”

”Nyt mä oon Juju Poirot!”

”Ja nyt taas Jujumus I... Eikö me jo kokeiltu tätä, emo?”

Vaikka Nuppu on yleensä kissakaksikkomme reippaampi pyllertäjä, tällä kertaa se pötki karkuun niin naamareita kuin ilmapalloakin. 

 
Tätä lähemmäs Nuppu ei halunnut tulla nupunsyöjäpalloa.

Ja voitteko kuvitella - Juju ei ollut kapistuksesta millänsäkään,
vaikka aiempina vuosina sen pinkki nenä on valahtanut
vitivalkoiseksi foliopallojen saapuessa.

Yritin rohkaista Nuppua, mutta se vain piileksi serpentiinimöykyn takana.
 
Jujua nauratti, kun siitä tulikin yhtäkkiä perheen Rambo Reipas!

Lopulta vappupillin töräys ravisti Nupun nössötranssista.
 
Sekin halusi toivottaa taustalla poseeraavalle Pepsille
hyvää syntymäpäivää. Onnea myös Triolan Böölle ja Nisulle! <3

Ja ihanaa vappua kaikille teille lukijoille!

18 kommenttia:

 1. Kiitos hurjasti ihanat kaverit onnitteluista! Hauskaa wappua sinne! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, Pepsi! Sulla on kyllä mahtavan hyvä synttäripäivä, kun on aina serpentiinejä ja ilmapalloja koko maa pullollaan! -Huitsi ja Puppa

   Poista
 2. Hyvää vappua!

  Onpa siellä aika hienoja vappurekvisiittoja. Juju Poirot on kyllä katu-uskottava; noin moninkertaisilla viiksillä selviää karmeimmankin rikollismielen suunnittelema keissi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä helpotus, että täällä kotona asuu tuollainen salapoliisien salapoliisi! Herra Poirotin päätoimi on toki mysteerien ratkaiseminen, mutta sivutoimisesti hän ehtii hurmata emoa tuplaviiksillä ja pinkillä nenällä. <3

   Poista
 3. Teillä on hienot vappurekvisiitat, on kuningasta ja Poirotia ja vaikka mitä ! On siinä kisuilla ihmettelemistä :)
  Kivaa Vappupäivää ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tällä kertaa työpaikka onneksi piffasi hupsuille kivat hassutteluvermeet! :o)

   Poista
 4. Mä en vaan voi olla nauramatta tolle Jujun Poirot kuvalle! :D Ihan huippua!! Mukavaa vappua teillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin nauratti ja hellytti ihan kamalasti! :-D Että onnistuinkin ottamaan kuvan oikealla hetkellä! Nupun kanssa ei onnistunut ollenkaan. Mukavaa vapun jälkeistä viikkoa - ihanaa, ettei huomenna olekaan maanantai!

   Poista
 5. Voi Nuppua <3 On se kyllä, kun pitää pientä kissaa pelotella kaiken maailman syöjäpalloilla ja ihmishärpättimillä. Otamme osaa.
  - Roope ja Ilmo

  Hihiii, Jujulle sopii hyvin poirot-viikset!
  -Ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu kiittää Roopea ja Ilmoa ymmärryksestä ja myötätunnosta. Se tarvitsisi lisää empatiaa myös siitä syystä, että isikissi keksi sille aamulla uuden vähemmän mairittelevan lempinimen: Pullakka. :-D

   Ja Juju on niin velmu viiksipoju! <3

   Poista
 6. Siinä on oikeat kissalasit! ^.^ Aitoa vappuilottelua teillä pilleineen kaikkineen.. Meidän ilottelu päättyi ilmapallon esiintuloon. Sehän oli kauheinta, mitä täällä on aikoihin (ikinä) nähty. Ymmärrämme siis Nuppua paremmin kuin hyvin, ja Juju on tosi rohkea! Onneksi tämä ihminenkin nyrpistää nenäänsä palluran hajulle, eikä se kauaa pyörinyt pelottelemassa serppukissoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vielä vapun jälkeen töissä purnukallisen koristeita - olisi ollut vielä partaa ja krakaakin, ja erilaisia pokia!! Olisi tehnyt mieli ottaa ne kaikki testattavaksi, mutta ehkä tämä nyt riitti tällä kertaa. Ainakin Nupun mielestä! :-D

   Onpas outoa, että teillä oli hajupallo! :-o Meidän folioihme ei kyllä haise miltään - ehkä tuuletin sen niin hyvin, kun ajoin pyörällä kotiin sen kanssa. :-D Nuppu ei onneksi enää huomaa sitä palloa, kun se ihan vain hissun kissun möllöttää makkarin katossa.

   Poista
 7. Ei ollut ilmapalloja meillä ja vapputorven töräys olisi pelästyttänyt perusteellisesti kolme talouden neljästä henkilöstä. Sen sijaan kutsun välittömästi paikalle Juju Poirotin, jos joskus tarvitsen mysteerien ratkojaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra PuaRoo saapuu tarvittaessa ilman muuta paikalle esim. pulumysteereitä ratkomaan. (Siinä olisikin Hupsulle salapoliisille ihmeteltävää!) Olisi luullut, että se töräys pelottaa, mutta pallo oli tällä kertaa se pahin juttu Pembonessulle eli Pullakalle eli Nupulle.

   Poista
 8. Te olette kyllä ihan ihanan hassuja, kiitos nauruista :D

  Ja kiitos toivotuksista, keski-ikäiset sedät juhlivat vuosijuhlaansa hyvän ruuan parissa. Silleen seesteisesti ja setämäisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä - ihanaa, että nauratti! <3

   Sedillä oli ihan oikea suhtautuminen setäsynttäreihin! Hyvä ruoka kruunaa bileet kuin bileet! :))

   Poista
 9. Juju on reipas vähän kuin Coco, Cocoakaan ei pelota ollenkaan vappupallo! Joka muuten edelleenkin leijailee meidän katossa täysissä voimissa :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitkeä se sun Twilight Sparkle! :-D Meinasin sanoa, että kyllä meidänkin katossa ponit vielä laukkaa, mutta eivätpäs laukkaa. Isikissi on tainnut turvautua saksiin jossain välissä... Höh. Mutta ensi vappuna sitten taas!

   Poista