torstai 19. huhtikuuta 2018

Hipsun hiusstudio

Verottajaa kiinnostaisi varmasti kuulla, että Hupsuttamossa pyörii aivan uudenlainen bisnes. Rahaa sen ympärillä ei valitettavasti liiku, mutta raksuja, rakkautta ja karvaa sitäkin enemmän. Puhun tietenkin Hipsun hiusstudiosta, joka avaa ovensa aamuisin viimeistään kello 8:00. Siinä vaiheessa portailla odottaa aina eräs rähjäisen näköinen poika, jonka tukka sojottaa joka suuntaan kuin harakan pesä.
 
Jantteri väittää olevansa niin takussa ja solmussa,
ettei pysty siirtymään studion tiloihin omin tassuin.

Niinpä sille tilataan hissikuljetus.

Henkilökunta huudahtaa kauhusta, kun pörrönautti saapuu studiolle hurjana karvasuttuna.

Useimmiten Hipsua on hoitamassa kuvissakin vilkahteleva vakipalvelija, joka kyselee Hipsulta tutut asiat: Kuinkas sitä on nukuttu? Maistuiko aamupala? Entäs meinasitkos pudottaa karvaa vielä kovinkin paljon meidän lattioille, matoille ja muille kangaspinnoille? Ja jos vastaus on kyllä, niin jokos pitäisi kohta asennella tupeeta tai tuuhennuksia?
 
Hipsulla on kysymyksiin patentoitu vakiovastaus...

Se kuulostaa suunnilleen tältä: purrrrrrrrrrrr hhrrrrrrrhhh....

Toisinaan Hipsun silmät muurautuvat niin umpeen,
että studion väki ehdottaa sille kahvikupposta.

Hipsu kuitenkin ottaa mieluummin suukkoja ja haleja.

Aikaa kuluu myös Hipsun hiusten nuuskimiseen.

Halimisen lomassa Hipsusta lähtee aina sangollinen nöyhtää,
ja hoidon päätteeksi meillä on taas siloinen ja siisti nuorimies.

Sen käytöskin kohenee, ja se muistaa kiittää uudesta frisyyristä
ihastuttavan kämmenselkäsuukon muodossa.

Koska Hipsu on Hipsun hiusstudion ainoa asiakas, teemme kaikkemme,
jotta se tulisi toistekin. Niinpä se saa lähtiäislahjaksi kolme mallasraksua.

Hipsu yrittää näyttää maailman söpöintä naamaa,
jotta se saisi neljännenkin namin, mutta ei onnistu!

Noh, noh, Hipsu! Muista, että rajatkin ovat rakkautta!

 
Paras keino harhauttaa Hipsua on hassutella. Niinpä isikissi
oli vetävinään IIISON pumpulitupon Hipsun aivoista.

Arvasin, että jälleen kerran Hipsu lähtee hiusstudiolta hymy
huulillaan. Seuraavan kerran ovet avautuvat noin puoli kuudelta
ja kolmannen kerran yhdeksän hujakoilla.

Ja ehkä vielä jokin päivä saamme parturinpenkkiin myös itsensä Hapsun...
 
...mutta ei ehkä kannata pidätellä vielä hengitystä.

21 kommenttia:

 1. Aaaaw mikä hiusstudion asiakas. <3 Varmasti on tyytyväinen kun noin koreana voi lähteä matkaan! Harkitsisin ehdottomasti uutta uraa parturi-kampaajana, jos palvelun käyttäjät olisivat tuollaista mallia. :)

  Henkilökunnalta kyllä puuttuu yksi mahdollinen näkökohta karvanlähtökyselyistä: tupeen tai tuuhennusten sijaan voisi harkita ajelua kaljuksi! Sitähän aika moni ihmisherra tuntuu harrastavan, jos ennen niin tuuhea kuontalo harvenee uhkaavasti, niin miksei se sitten kissaherroillekin sopisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voisin tehdä mielelläni uran kisujen kampaajana! <3 Paitsi jos asiakkaat olisivat sellaisia mähhääjiä kuin Nuppu, jonka turkkia ei saisi yhtään rapsutella.

   Voooi - Juitsi olisi kyllä varppina suloinen myös sfinksinä, mutta kun on vähän vielä viileää, niin kuulemma on hyvä just näin. On kyllä ihme, miten paljon voi pienestä kissasta irrota karvaa - ja silti sitä vain tuntuu riittävän. No, onpahan ainakin tiedossa paljon kampaus- ja halihetkiä. :)

   Poista
 2. Oih, onko sulla joka päivä kampaamopalvelut käytettävissä? Me saadaan nauttia palveluista paaaaljon harvemmin, mälsää.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hissi vie mut kolme kertaa päivässä studiolle. Osaan jo huomauttaa, milloin on sukimisen aika, enkä päästä emoa töihin ennen kuin aamun salonkihetki on ohi. Joskus äiskällä on kiire, niin isikissi tekee joskus vuoron hiusstudiolla. Se on semmoinen nopeampi hutaisu, mutta namit tulee siitäkin. Teidän pitää vaatia hiushoitoa vähän kovemmalla äänellä! T. Hiusstudion Hipsu

   Poista
 3. Hipsu selvästi nauttii hoidosta, tämä vakiasiasiakas ei näin hyvästä palvelusta luovu ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsu vaipuu aina hiustranssiin ja emo tuudittautuu haleihin ja suukkoihin. Win-win-situation. ❤

   Poista
 4. Hipsulla on selvästikin hyvä vakikampaamo, jossa käynti on hyvin rentouttavaa ja mukavaa. Hyvän kampaajan löytäminen on kyllä vaikeaa, niin että paras pitää saavutetusta edusta kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta - mä löysin itse hyvän kampaamon vasta reilu vuosi sitten, ja mikä onni sen olemassaolo onkaan! Toivottavasti Hipsulla on samanlaiset fiilikset omasta hiusmuotoilijastaan, joka on samalla hovihalija ja supersuukottelija. :)

   Poista
 5. Nyt on se aika huodesta, meilläkin. Sulla on ihanat uudet raidat tukassa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olet eka, joka huomasi, että kävin kampaajalla ja tehtiin uusia raitoja! :)

   Poista
 6. Ihanainen kisu ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmankos sitä pitää hiustaiteilun lomassa vähän pusuttaa ja halia! :-D

   Poista
  2. Heh :P Maisteleeko teillä kisut kaffetta? Meillä entinen kisu halusi kaffetta suunnilleen aina, kun itsekin join - ei se tosin mikään kauhee kahvitratti ollut (toisin kuin meikä) - sille riitti lusikallinen tai pari aina kaffeekerralla :P Nykyiset kisut sen sijaan ei välitä kaffeesta - mutta pusuja nekin saa :P

   Poista
  3. Huh, ei kuulu kaffet Hupsujen drinksulistalle! 8-) Nuppu korkeintaan lappaa näkymätöntä hiekkaa kupin suuntaan. Nämä herkkämasut ovat muutenkin aika tarkalla valvonnalla sen suhteen, mitä saavat maistella. Se on johtanut siihen, että joskus, kun niille tarjoaa jotain erilaista kissaherkkua, ne eivät välttämättä edes tajua, että kyseessä olisi jotain maisteltavaa. Tönivät vain vähän kuonolla ja lähtevät pois. 8-o

   Poista
 7. Melkein kaikki tietävät, kuinka hirmuisen vaikeaa on löytää hyvä hiusmuotoilija! Sellainen, joka ymmärtää asiakkaan toiveet, on selvillä alan virtauksista mutta ei äidy yltiöyliieliseksi ja päätä yksin kaikkea asiakkaan puolesta. Ja jonka kanssa voi vielä jutellakin. Arvaan, ja tokihan jutustakin kävi ilmi, etteivät keskustelunne jää tuoreimpien sensaatiolehtien otsakkeisiin, jos kohta raksut puolestaan ovat tuoreita.

  Kateeksi käy. Jollakulla on kampauspalvelut kolmesti päivässä.

  Ninni on kaiketi lukenut jutun ja yrittää kampauspalveluja palveluskunnalle. Herättänyt parina aamuna niin, että ottaa hiustukon suuhunsa ja nykäiseen. Kun kaivaudun peiton alle, alkaa natustaa täkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihanaa, että Ninni on tosiaan yrittänyt järjestää sulle hyvät studio-olosuhteet!♥ Hirmu huomaavaista! Mulle kyllä kelpaisi tuollainen nykimismuotoilu - tuntuu varmasti söpöltä. :)

   Jujulla on tänään ollut vähän huonot tukkapalvelut - toistaiseksi vain se yksi aamuharjaus tuuraajan toimesta. Nyt se istuukin tässä koneen vieressä ja vinkkailee, että takkuja muka on tullut jo hurjan paljon ja pitäisi päästä kuiskuttelemaan uusia kuulumisia vakkaripalvelijan korvaan. ♥

   Poista
 8. Ai tuommoista luxusta, oma hiusstudio ja muotoilija:)
  Nyt tiedän miksi näytätte koko porukka aina niin trendikkäiltä ja komeilta (ja suloisilta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipsua vähän lellitellään! :o) Kiitos ihanista kehuista - täällä kuljeksii nyt erittäin tyytyväisiä katteja hännät trendikäästi huiskien. :o)

   Poista
 9. Nuppu on taas niin Coco kun yrittään syödä karstan, näyttää tutulle! Jujusta tuli salongissa erittäin komea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu-nakertaja iski taas! :-D Juju on jatkanut ahkerasti salonkikäyntejä, ja kohtahan alkaa lähestyä spa-aika. Sittenpä herra Hienoherrasta vasta komea tuleekin! <3

   Poista