lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kiitos kaikesta, rakas Rufus!

Kun aloitin bloggaamisen neljä ja puoli vuotta sitten, en osannut arvata, miten se elämääni muuttaisi. Monista kommentoijista tuli lukijoita, mukavia tuttavia ja lopulta ihan oikeita ystäviä, joiden kanssa olen jakanut iloja, suruja, hassutuksia, huolia ja monenlaisia mietteitä jo vuosien ajan. Meille Hupsuille syntyi heti vahva side Marraskuun murusiin, sillä olihan meillä paljon yhteistä: blogimaailmassa kohtasi kaksi tuoretta räggärinomistajaa, joilla oli valtavasti ihmeteltävää omien karvapalleroidensa kanssa.

Huolien lisäksi meillä riitti aina myös huumoria. Tammikuussa 2014 netin komein räggäripoika Rufus tuli kuiskuttamaan söpöjä asioita Nupun korvaan, ja nettideittailu kasvoi vuosien mittaan suureksi rakkaudeksi. Tämän talven ja kevään ajan meillä kaikilla on kuitenkin ollut suunnaton huoli Ruffen sairastelusta, ja vaikka toivoin viimeiseen asti, että rakas poika paranisi, torstaina Rufus oli aika päästää tassuttelemaan sinne, missä kissojen on hyvä olla: ruoka maistuu, mihinkään ei koske ja jaksaa leikkiä, seikkailla ja touhuta sydämensä kyllyydestä.

Meille jää kuitenkin lohduton ikävä Ruffea. Varsinkin Rufuksen emolle, joka piti poitsusta hurjan hyvää huolta koko sen elämän ajan ihan loppuun asti. Sydän murtui minullakin, ja tällä viikolla on tullut itkettyä monta kertaa. Surun läpi olen kuitenkin myös tajunnut asioita, jotka lämmittävät ja lohduttavat. Rufus oli suuri kissapersoona, joka toi iloa ja hellyyttä meidän kaikkien elämään ja teki meistä ”anopin” kanssa ystäviä. Eikä vain meistä, sillä Rufusta suree nyt suuri ystävien joukko, johon kuuluu niin bloggaajia kuin lukijoitakin. Ruffesta jäi valtavasti kauniita, ihania ja rakkaita muistoja, ja jaan niistä nyt muutaman. Lähetämme samalla Nupun kanssa isoja pusuja pilvien päälle Ruffelle, joka on aina sydämessämme.

 
Nuppu on ikuisesti Ruffen tyttö ja osaa varmasti ottaa yhteyttä sinne jonnekin. <3

Tästä se kaikki alkoi. Ihka ensimmäinen sananvaihtomme
vastauksena postaukseen King, Kong ja tuhojen top 10.

Itketti ja nauratti, kun luin näitä keskusteluja. <3
 
Rakkaus iski pian täysillä ja sai Nupun joskus jopa vähän stalkkaamaan.
 
Suhde vahvistui vuosi vuodelta, ja kihloihin Nuppu ja Ruffe menivät joulukuussa 2015. 

Tällaisen tuliaisen Nuppu lähetti, kun lähdin käymään Rufuksen luona.

Ja niin Nuppu pääsi melkein oikeasti Ruffen pehmoiseen kainaloon.

Minäkin halusin pehmoisuutta, enkä ikinä unohda,
miten onnellinen olin, kun sain pitää Rufusta hyvänä!
  

Lepää rauhassa, Rufus-kulta, ja kiitos, kun olit iso osa elämäämme! <3

20 kommenttia:

 1. Hei Sandra, oli mukava tavata tänään!
  Iso osanotto Rufuksen poismenon johdosta sekä sinulle ja Nupulle että Ruffen perheelle ♥ Mahtava karvakölliäinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila!♥ Rufus jätti kyllä kolon meidän sydämeen, mutta onneksi myös paljon ihania muistoja.
   Olipas kyllä mukava tavata ja tutustua! Tulen kurkistelemaan sun blogiin kisuja ja puutarhaa! :)

   Poista
 2. Ruffe oli suuri persoona! Mutta vain Nuppu onnistui (kissatytöistä) valloittamaan Rufuksen sydämen. Siinä jäi Pepsikin ohitetuksi ;) Uskon että teilläkin on ollut itku silmässä (muistan kun Ruffe oli emon sylissä ja emo oli niin onnellinen). Ruffe ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tosiaan olit todistamassa sitä suurta ja hellää tapahtumaa!♥ Rufus oli kyllä ihan erityinen poitsu, jota jää hurjan kova ikävä.

   Poista
 3. Ihan tuli pala kurkkuun vaikka en Rufusta tuntenutkaan. Osanottoni Rufuksen perheelle ja ystäville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Varmasti jokainen lemmikin omistaja tietää, miten kipeää luopuminen omasta rakkaasta tekee, joten tunteita myötäelää silloinkin, vaikka ei toista tuntisikaan.

   Poista
 4. Liikuttava, kaunis postaus pois menneestä ystävästä. Ihana yhteinen tarina oli teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Tuntuu, että Rufuksen myötä siirtyi paljon historiaa sinne pilvien päälle. Ihanat muistot pojasta jäävät, ja onneksi Cocon ja anopin kanssa jatkuu yhteydenpito ja varmasti vielä hassuttelukin.♥

   Poista
 5. Täälläkin kyynelet valuvat. Koko blogimaailma suree kanssanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ On lohduttavaa huomata, miten suurta välittäminen on ja miten ainakin täällä kissablogistaniassa toisille toivotaan hyvää ja eletään vahvasti mukana iloissa ja suruissa. Maailma ei ole aina niin paha kuin miltä joskus menoa katsellessa tuntuu!

   Poista
 6. Voi, Rufus-parkaa, miten ihanan näköinen kissa se olikaan! Nyt sen ei kuitenkaan enää koskaan tarvitse tuntea kipua eikä kolotuksia. Paljon voimia omille ihmisille ja kaikille muillekin läheisille. Kun suurin suru hälvenee, tilalle astuu kiitollisuus yhteisistä vuosista ja kaikesta yhdessä koetusta, eikä kauniita muistoja kukaan voi pyyhkiä pois. Ennen sitä ei auta kuin itkeä ja surra ikävä pois. Voimia kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Piia!♥ Tuo on niin totta, että pitää vain pillittää, kun siltä tuntuu ja kohdata ne kurjat ajatukset. Mielellään juurikin niin, että puhuu tilanteessa ja suree yhdessä. Ja kun tätä postausta kirjoitin, mieleen tuli jo paljon ihania asioita, joista on ollut iloa ja on varmasti aina, kun niitä muistelee.♥

   Poista
 7. Nyt kun on tämä suru jo vähän taaempana pystyy kommentoimaankin ilman vollotusta. Ihanasti olet kirjoittanut Rufuksesta ♥ Ja voi miten muistan meidän ensi kommentit! Pakko muuten tunnustaa etten ole vieläkään ostanut evercleania kokeiluun :') Harmittaa kyllä tuo Rufuksen silmä kun se oli sen yllätys nirhannut johonkin, olisi nyt voinut olla kuvauksellisempi anopin nähden. Vaikka olihan Ruffe komistus silmän punotuksista huolimatta. Toivottavasti Nuppu-leski nyt pärjää ilman komeaa Rufuspoikaa. Ruffe tietysti toivoo että Nuppu löytää uuden rakkauden tulevaisuudessa eikä jää itkemään menneiden perään. Kaikilla on oikeus uuteen rakkauteen ♥ Mutta voihan se olla että Nuppu pärjää Juju-veljen kanssa ihan ilman mitään rakkaushömpötyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hyvä, että olet siellä jo kommenttikunnossa!♥ Vähän mun suupieliä nyki tuo ilmaus "Nuppu-leski". Nuppu niin ei aio ilmoittautua mihinkään Kissa-Tinderiin. Rufusta aina, 4eva, niin kuin siinä lemmenkuvan takana sanotaan. ♥ Juitsi sen sijaan saa salskeana nuorenamiehenä pyöritellä brittinuorikkoaan Mimmiä ja vastata siten tämän blogin romantiikkapuolesta. Niin, ja Ruffe oli nirhaumankin kanssa cool ja ihana - anopin simmuun ihan täydellinen ja Nupulle juuri sopivan rouhea. Tsemppiä ja haleja edelleen, kun varmaan niitä ikävän hyökyjä yhä pyyhkii välillä ylitse. PS. Meilläkään ei ole enää vuosiin ollut EverCleania. :) Vaihdettiin Take Careen, joka on ekompaa ja jota saa meidän lähilemmikkikaupasta.

   Poista
 8. Osanottoja myös lesken perheelle. Nuppu ja Ruffe oli oikea vuosisadan rakkaustarin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!♥ Ruffe ja Nuppu olivat niin lutuisia yhdessä!♥ Ikävä on yhä suuri!

   Poista