torstai 15. tammikuuta 2015

Hupsujen salaisuushaaste

Tammikuu on vuoden tiukkapipoisin kuu, eikä sen pipo esitä kissaa, hiirtä tai mitään muutakaan sympaattista olentoa. Ehei. Tammikuun pipo on erittäin vakavasti otettava niin kuin kuukausi itsekin. Siitä syystä minusta tuntuu, että vuoden 31 ensimmäistä päivää kuluvat aina liisterissä hiihdellen. Melkein puolet on jo sinnitelty, mutta lopuista selvitäksemme tarvitaan elämään jotakin jännää, joka saisi oikein kihisemään innosta. Sellainen voisi olla salaisuushaaste!

Tässä heti yksi salaisuus: Zorro on varastanut Nupun tassupedin! Tosi kiva supersankari...

Haasteen voi vastaanottaa kuka tahansa, joka suinkin kynnelle, tassulle, sorkalle tai kaviolle kykenee. Tarkoituksena on kertoa oman bloginsa tähdestä jotakin, jota suuri yleisö ole ennen kuullut. Sen ei tarvitse olla suurta tai jännittävää, vaan jokin pieni arkipäivän kiehtova nippelitietokin riittää vallan hyvin.

Nuppu ei esimerkiksi nuku öitään leukaan asti napitetussa flanelliyökkärissä vaan ihan nudena.
Paljastus se on sekin, että ”iskä” ostaa hömpsäytti kissoille alelaarista tällaisen härpäkkeen,
josta Juju meinasi heti vääntää nupin kaakkoon.
Nuppu tunnustaa, että se luuli keskitötteröä limen
makuiseksi Baby Lips -huulirasvaksi.

Juju haluaa virallisena salaisuutenaan paljastaa, ettei vesi suinkaan ole vanhin voitehista vaan melkoinen riesa, jos tarkkoja ollaan. Juju onkin jo aiemmin esitellyt mutkikkaan juomakuppirituaalinsa, mutta siitä ei ole ollut koskaan puhetta, että pelkkä hanan avaaminen saa Jujun usein ravistamaan turkkiaan, vaikka se istuisi kaukana lavuaarista. Myös hammasharjan näkeminen saa aikaan saman puistatuksen siitä huolimatta, että Juju hammaspeikon karkottamisesta pitääkin.

Tämän kokoiseen ammeeseen ei mene liikaa vettä, joten Jujukin
voisi harkita kylpevänsä siinä ruusunlehtien kera.

Nupun salaisuutta taas ei arvaa edes sen poikaystävä Rufus! Kissaneiti on varautunut siihen, että megauutisen kuultuaan paparazzit saartavat kotitalomme ja Nuppu joutuu antamaan nimmareita yötä päivää...

 
Mistä ihmeestä on kyse? Onko Nuppu muuttamassa
nunnaluostariin tai preeriakoirien yhdyskuntaan?

Pidelkäähän pipoistanne kiinni, sillä tässä se salaisuus nyt sitten tulee: Nupustakin on kuoriutunut agilitykissa! Se on osoittanut paitsi innokkuutta ja hyvää urheiluhenkeä myös räjähtävää ponnistusvoimaa, jota kansainvälisen tason estekissa tarvitsee. Kukapa tietää, vaikka Hupsuista tulisikin tästä lähtien kahden bordercollien blogi!


Nuppu liitää esteen yli vaivattomasti kuin siivekäs gaselli!
Asunnossamme ei ole siis pelkästään Zorro vaan myös hänen
uljas ratsunsa, joka hyppää vaikka vuorten yli!
Juju ei tiedä, olisiko se tyrmistyneempi Nupun kengurutouhuista vai emon
järkyttävistä seepraleggingseistä, jotka ovat melkoinen kohun aihe nekin.

Onneksi Nupun repäisy ei pilannut oikeasti Jujun fiiliksiä, vaan kissat pääsivät treenaamaan ensimmäistä kertaa yhdessä, kuten näistä videokatkelmista voi päätellä. Seuraavaksi jäämme tassut syyhyten odottamaan, tarttuuko kukaan haasteeseemme, jotta voisimme tammikuun pakkasettomien iltojen iloksi hihkua ”ohoh!”, ”jopas jotakin!” ja ”enpä olisi ikinä tuotakaan uskonut!”





PS. Vielä yksi salaisuus: Aiemman pipoäänestyksemme voitti 7 äänen potilla väite, että Nuppu tykkää oikeasti kissapiposta ja merkkasi toisen niistä nuolaisulla itselleen.

22 kommenttia:

  1. Voi kun on ihanan näkösiä hyppyjä! :) Oikein gasellimaisia loikkia.

    Ja hui mitä salaisuuksia. Järkyttävintä meidän poikien mielestä taisi olla että Nuppu nukkuu nakuna. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan noita loikkia oli laittaa videon muodossa. Erityisen ylpeä olen tuosta yhteispompusta. <3 Enpä olisi itsekään uskonut, mihin kaikkeen Nuppu taipuu. Siis muuhunkin kuin siihen nakunukuntaan. ;)

      Poista
  2. Huh aikamoinen pomppija daami siitä Nupustakin syntyi, taisi innostua niin paljon tosta uudesta pomppuradasta ettei voinut pysyä pöksyissään ja oli vaan pakko kokeilla! Seepraleggareissa ei oo mitään vikaa, multakin löytyy avaruuskalsarit ja ne onkin parhaat pöksyt ikänä :---) Mitähän salaisuuksia en olisi jo blogissa kertonut, hmmm.. Pitää keksiä jotain uutta tai vahingossa vanhaa ken tietää ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppua jänskätti, että mitähän Ruffe tuumaa. Se kun on sellainen Pomppu-Tarzan ja osaa arvostaa tällaisia asioita! :o)

      Hih, hyvä ettei seepraleggarit saaneet kovin pahaa tuomiota. :-D Ostin ne alesta joogaa varten ja rakastuin niihin niin syvästi, että haluaisin pukeutua niihin 24/7. Eivät taida silti ihan soveltua esim. työpaikalle... Avaruuskalsarit olisivatkin muuten aika paljastus! Kuvia ja salaisuuksia odotellessa! :)

      Poista
  3. Ai kun jänniä salaisuuksia! Mitähän me uskallettaisiin paljastaa..? Tuossa kylpyammeessa muuten voitaisiin mekin suostua käymään kylvyssä :-D Mutta hienosti sujuu hypyt teiltä yhdessä. Emäntä paljasti, että meille on jo matkalla just samanlainen este yllätyksenä (salaisuus sekin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että on tulossa teiltäkin kohumatskua! Ja haastan Pepsin ja Maxin myös esittämään videolla oman yhteishyppynsä! :-D Toki aluksi kannattaa ehkä harjoitella vähän yksöispomppujakin, kun kyseessä on uusi harrastus. Tulisipa se teidän paketti pian!

      Poista
  4. Siellä olikin paljon salaisuuksia! Olisikohan meillä jotain? Linkitimme teidät muuten Naukulan lukulistalle. Toivottavasti se sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta sopii! :) Kiva vain päästä Naukulan listoille! Toivottavasti Sulolta ja kumppaneilta löytyy myös salaisuuksia, jotka haluavat nyt päästä päivänvaloon! :)

      Poista
  5. Täytyykin miettiä, mitä kaikkia meidän elukoiden salaisuuksia viitsii paljastaakkaan... :) Suloisen näköisinä hyppivät toiset hienoa estettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oikein täällä hykertelen jännityksestä, millaisia paljastuksia esim. keltasilmä-Misulla on. :o) Ja olikos se nyt Pipsa vai Misse, joka on heilunut pipopäisenä DJ:nä? :-D Kilit pitää myös ehdottomasti päästää ääneen...

      Poista
  6. Salaisuuksia, salaisuuksia, pitäisiköhän ottaa haaste vastaan ;D Ihania hyppyjä, Nuppu ja Juju voisivat kehittää uuden lajin: tandem-agilityn, niin hienosti samaan aikaan hyppäsivät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te olittekin jo tarttuneet salaisuutta sarvista! :-D Sori, en ole aiemmin tajunnutkaan, että teillä on blogi. Olen vähän hidas näissä asioissa, mutta sen mukavampi sitten tajuta tällaista ja päästä lukemaan kaikenlaista uutta kivaa! Tandem-hyppelyä täytyy treenata usemminkin, oli se sen verran huvittavaa. <3

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Eikö! :-D Ei sitä heti uskoisi, että räggäreistäkin on tuollaisiin pupuloikkiin, kun ovat yleisesti ottaen vähän maanläheisempää sakkia.

      Poista
  8. Upeasti olet opettanut Nupun ja Jujun hyppimään esteitä ! Upeita kissoja muutenkin :)
    Oho...kyllä mullekin eniten teki vaikutuksen että nakuna....:)
    Pitääpä miettiä mitä kehtaa Neron salaisuuksista kertoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Näitä nöpöneniä on kiva kouluttaa, kun ne ovat niin koiramaisia. Mulle Nupun nakuilu on tietty tuttu juttu jo parin vuoden ajalta, joten itse hämmästyin Nupun sporttisuudesta eniten. Me tullaan sitten heti Neron salaisuuksia kurkkimaan! Kaikki pimennossa olleet mehevyydet nyt julki vain! :o)

      Poista
  9. Tottakai tartun salaisuushaasteeseen! :´)
    Huomenissa tulee blogiin!

    Pikkukissanpennut.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) Tulen sitten ehdottomasti katsomaan, minkälaisia salaisuuksia Metta- ja Saara-söpöliineillä onkaan. :)

      Poista
  10. Voi ihanat agilitykissat <3
    Mekin tartutaan haasteeseen, meillä on ollut jo pitkään yks jätti-iso salaisuus.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Mikä mikä mikä se salaisuus on? :) Me tahdotaan tietää se heti paikalla! :)

      Poista
  11. Nakuilua Raggärin toimesta, aikamoista !

    Yritämme osallistua, kunhan täti-ihminen vaan saa one_track_mindinsa muutettua työmoodista kissamoodiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti moodi kissautuu pian! :) Me ollaan niin salaisuudennälkäistä sakkia, ettei malteta edes odotella! :-D

      Poista