lauantai 3. tammikuuta 2015

Kissahileitä ja kattibileitä

Hupsujen uusi vuosi alkoi ihanan rennoissa merkeissä. Rakettien pauke ei haitannut kenenkään unia, ja illan ainoa häriötekijä oli emo, jolle tuli kello 00.00 pakottava tarve suukottaa jotakuta. Koska mieshenkilö oli eri paikkakunnalla sukuloimassa, Jujusta tuli ensimmäinen muiskutuksen uhri. Vaikka kissapoitsun kauneusunet katkesivat, Justus oli salaa mielissään kunniasta. Nuppu sen sijaan viiletti kiireesti karkuun niin, että suukkomylläkkä kuihtui vain pikaiseksi häntäkarvojen hipaisuksi.
 
”Ookoo mama, anna se pusu, jos on ihan pakko! Purrrrr!”
”Pusuja vähemmälle, musaa kovemmalle ja hilettä lisää niin kuin olisi jo!”
Onneksi Nuppukin lällyyntyi vuodenvaihtumisvillityksestä toettuaan ja hyppäsi lopulta sänkyyn unikaverikseni. Vaikka raketit jatkoivat poksumistaan, Nupun läheisyys tuuditti minut hetkessä Höyhensaarille ja heräsin vasta aamulla kuuden jälkeen siihen, että poskeani silitettiin. Kun avasin silmät, huomasin, että sehän oli hurja biletyttö Nuppu! Se paijasi minua pehmoisella tassullaan ja hurisi virkeästi, vaikka oli bailannut meistä pisimpään. Silitin sitä ja kuiskasin, ettei vielä ollut aika herätä. Nuppu uskoi kerrankin sanojani ja antoi minun raahata hirsikuormaa vielä kokonaiset kaksi tuntia! Kahdeksalta juhlijatypsy kuitenkin mäjäytti kuononsa niin vankasti nenääni vasten, että minun oli pakko herätä. Kun se vielä nipisti minua poskesta kuin pikkuruinen alligaattori, nousin kiireen vilkkaa ylös kokkaamaan vuoden ensimmäistä aamiaista.

Jos näyttää siltä, että Nuppu loistaa kuin naantalinaurinko, kyse ei ole hallusinaatiosta.
Neiti on saanut lomien kunniaksi joka aamupalalla myös kymmenen (10!) Royal Caninin
paheellista raksua labyrinttiin ujutettuna. Voi sitä onnea ja seinät kaatavaa kehräystä!

Viimeisen lomapäiväni vietin symbioosissa kattien kanssa. Leikimme, hupsuttelimme, paijailimme ja välillä ihan vain ajattelimme, miten mukavaa on aloittaa uusi vuosi yhdessä. Ihanaa uutta vuotta myös teille lukijoille! Toivottavasti pysytte seurassamme ja vastahupsuttelette meille yhä kommenttien muodossa.

Nuppu ja Juju katsoivat lumista maisemaa (paitsi Nuppu) ja toivoivat, että jokainen maahan
leijaileva lumihiutale täyttäisi vuonna 2015 kaikki teidän lukijoiden ihanimmat unelmat!

18 kommenttia:

 1. Nuppu oli ilmeisen kiltillä tuulella antaessaan kaksi tuntia lisäunta, ehkäpä mielessään kerää jo pistesaldoa ensi joulua ja tonttujen tuhmuustarkastuksia varten :D Kivaa, että oli rento uusi vuosi ja kisut rauhallisia. Meilläkään Pöpö-kisu ei säikkynyt raketteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu ei aina vaikuta välttämättä kaikkein kirkkaimmin säkenöivältä ilotulitukselta, mutta oikeasti se on silti fiksu kissa, joten on erittäin mahdollista, että se laskelmoi jo ensi joulua, tonttuja ja vielä suurempia lahjavuoria kuin tänä vuonna. Ja mikäs siinä, sillä pitkään nukkuminen on ihanaa! :) Hyvä, ettei Pöpöäkään pelottanut raketit, vaan vuosi vaihtui mukavissa merkeissä!

   Poista
 2. Ahh Nuppunen, Loistava Labyrinttööritär <3, kaunis niin kuin aina. Ja Jujulle kaukorapsuja, semmoinen ihana herrasmiespusuttelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu on erittäin mielissään uudesta labyrinttöörittären arvonimestään, ja Juju nautiskelee kaukorapsuista! :-D

   Poista
 3. Kuulostaa mukavalta vuoden vaihtumiselta. :) oikein kivaa ja kissantäyteistä vuotta sinne hupsuttamoon, täällä ainakin jatketaan innolla seurailua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset, ja kiva, että pysyttelette kanavalla! :) Juju ja Nuppu olivat mielissään lahjanameista ja lähettävät kauniit kiitosnaukaukset. Kunhan saan oikean kokoisen valokuvan, niin esittelyyn tulee myös uusi kehys. :)

   Poista
 4. Täällä on yksi kade ragdolli nimeltä Cocopops, se onniin säälittävä nykyään aamupala aikaan se katsoo aina ruokakuppiaan sillä ilmeellä että ''ootko tosissas, totako pitää syödä'' onneksi ruuat menee kaupaksi lopulta, mutta mielellään tämäkin poitsu maistelisi ihania herkkuraksuja <3 Minä muiskautin Ruffea, mutta vähän myöhässä (Nupun puolesta) onneksi pusut kuitenkin meni oikeaan osoitteeseen vaikka esin pusuteltiinkin tuota karvattomampaa yksilöä ;--) Ihanaa, että vuoden vaihtuminen meni hyvin eikä raketteja peljätty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocolle ei nyt sitten kannata näyttää meidän raksupostauksia, etteivät barfit ala maistua puulta. :) Teillä on niin täydellisen terveellistä menoa, että tunnen itseni ihan huonoksi kissanomistajaksi, mutta toisaalta Nupulla on pysynyt hallinnassa tuo raksujuttu eikä masukaan ole oireillut, joten menköön. Hyvän mielen saan nyt siitä, että sillä on kivoja aivopähkinöitä labyrintin kanssa, ja se taas on Nupulle ihan oleellista.

   Onneksi Nupun lentosuukko tuli perille, vaikka vähän myöhässä. Toivottavasti se oli silti vuoden eka (ja ainoa) tyttökissan lähettämä muiskaus. :) Kohtahan nuoripari viettää jo ensimmäistä vuosipäiväänsä, joten on rikottu sekin myytti, että missivuosi tarkoittaisi automaattisesti bänksejä poikaystävän kanssa.

   Poista
 5. Tosta seurasta en lähtisi minnekkään vapaaehtoisesti ja pussailisin ihan täysii !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti lohdutti kovasti, koska nimenomaan noin mulle kävi! :-D Kaupassa oli välillä pakko piipahtaa, mutta muuten tuli nyhjättyä kotona ihan pusipusi-moodissa.

   Poista
 6. Häikäisevästi teidän vuosi loppunut ja uusi alkanut :) Teitä ei haittaa pienet sähkökatkotkaan, Nuppu voi toimia valaisimena.
  Todellakin pysytään lukijoina ja touhujenne seuraajina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu on kyllä tuollainen ekologinen valon ja lämmön lähde! <3 Talvimyrskyt ei meitä siis uhkaa! Huippu juttu, että jatkatte matkaa hupsujen seurassa! :)

   Poista
 7. Vuosi 2015 korkattu Hupsulassa glitterisateen kera, voiko uudet kujeet ihanammin alkaa?

  - Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan voi! <3 Toivottavasti te + eräs vihreä pääsitte samanmoisen onnensateen alle! :-D

   Poista
 8. Oi onpas suloisia Ragdolleja ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o) Nuppu ja Juju ovat kyllä melkoisen huumaannuttavia söpöydessään!

   Poista
 9. MOI! Tultiin kattoon, keitä täällä on. Tosi kivoja kuvia ja lämpöistä jutteluu. Tykätään, peukku. Kivaa alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa! Kiitos! :) Toivottavasti tulette uudemmankin kerran meidän puuhia kurkkailemaan ja kommentoimaan! Kaikkea hyvää teillekin tänä jo pikkuisen matkaa hilppaiseena vuotena!

   Poista