tiistai 22. lokakuuta 2013

Episodi hajonnut Upo

Pesukoneemme alkoi kenkutella jokin aika sitten, joten kutsuimme paikalle kodinkonekorjaajan. Ajankohta oli sovittu tarkasti, ja valmistelimme käynnin parhaalla mahdollisella tavalla: kymmenen minuuttia ennen korjaajan tuloa kissat oli houkuteltu keittiöstä ja makuuhuoneesta muodostettuun aitaukseen. Reitti pesukoneelle oli ragdolliton ja kaikin puolin turvallinen.

Mutta tuliko korjaaja sovittuun aikaan? Ei tullut. Kiukusta kihisten odotin, odotin ja odotin, kunnes lopulta käämini paloi ja päästin vapautta janoavat kissaeläimet valloilleen. Eikös juuri silloin summeri surahtanut! Aloin kaitsea tassuttelijoita takaisin aitaukseen, ja kun Nuppukin oli lopulta retuutettu telkien taa, päästin mattimyöhäisen sisään. Hän raahusti koneellemme, ja aloin nakutella aikani kuluksi kärttyisää tekstiviestiä. Silloin havaitsin liikettä silmäkulmassani, ja kun nostin katseeni, Nuppu kökötti iloisena edessäni, vaikka makuuhuoneen pariovet olivat yhä visusti kiinni!

En jäänyt ihmettelemään taikatemppua sen kummemmin, sillä aloin huolestua kissasta, jota ei näkynyt! Juju ei ehtinyt olla kadoksissa kauan: bongasin sen saman tien mistäs muualta kuin kylpyhuoneesta. Vaikka Juju on hieman ujo poika, pesukoneen korjaus kiehtoi sitä niin paljon, että se oli onnistunut avaamaan keittiön oven ja hiipinyt velttoilijan kylkeen operaatiota seuraamaan. Valitettavasti konetta ei voitu enää korjata, vaan meille läpsähti vain suuri lasku turhasta käynnistä. Onneksi sain hieman alennusta, kun mainitsin, millaisia ongelmia odottelu oli aiheuttanut. Suurin syy myönnytykseen taisi kuitenkin olla kainalossani sätkivä suloinen kissakaveri vetoavine katseineen…

Juju tekee perustarkastusta uudelle pesukoneelle.
Se pohtii, olisiko uusi kone kannattanut asentaa suihkun puolelle.
Pyykkääminen kannattaisi aloittaa tästä nuhjuisesta pyyhkeestä.
Nuppu tarkastaa, ettei vesihana ole jäänyt päälle.
Ohjelmasäädötkin näyttäisivät olevan kohdillaan.
Valmista tuli! Jos uusi kone alkaa oikutella, tämä tiimi
tarttuu toimeen ripeämmin kuin laahustava Upo-mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti