torstai 17. syyskuuta 2020

Leppoisassa seurassa

Tänään on tuntunut poikkeuksellisen syksyiseltä, koska Aila-myrsky on yrittänyt parhaansa mukaan puhkua Hupsuttamoa nurin. Kun rasittavaan hönkimiseen lisätään päivien lyheneminen ja ikuinen etäkökkiminen, ei yhdistelmä ole mitenkään älyttömän inspiroiva. Hupsuilta tai höpsöiltä ei kuitenkaan ole vielä hymy hyytynyt, sillä Mummi Poppanen keksi ilahduttaa meitä aurinkoisella paketilla, josta paljastui erittäin veikeitä veikkosia:

dd
Jujua vähän hirvitti, kun emon naamaa ei erottanut sukista.

 
Sukat kuitenkin tuoksuivat puhtailta ja villaisilta niin kuin Juju itsekin.

 
Niinpä pientä poikaakin alkoi hymyilyttää.


Virnuileva duo aktivoi meidät myös reippaiden syysharrastusten pariin. Sen sijaan että olisimme vain retalehtineet pehmoisina kerinä sohvalla, lähdimmekin porukalla lenkille:Mikä parasta, treenien jälkeen hyvän mielen hemmot hymyilivät Jujulle rohkaisevasti ja ehdottivat yhteisiä päikkäreitä.

 

Iloa pirskahtelevat sukat pitävät möröt loitolla ja takaavat Juippanalle hassut unet!

Me olemme Jujun kanssa uusien tyyppien ykkösfaneja, mutta toistaiseksi
on vielä epäselvää, mitä perheen fashionista Nöpöstiina tulokkaista tuumii...

Iloista mieltä teille kaikille ja tsemppiä yleiseen kotoiluun ja syystuulten tuiverrukseen! Kyllä me Hupsut taas blogataan!

14 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla susta bro Juju! Sukatkin näyttävät oikein ihanilta, jotka voisi viedä omaan jemmaan (tai niin mä tekisin). Jos Nuppu tuomitsee emon sukat, ota sä ne itsellesi - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulitte meidän postausta lukemaan ja sukkia katsomaan! <3 Oon pönkkäillyt otsalla niitä päin ja välillä halin niitä ihan hurjasti. Ja sitten me taas nukutaan vierekkäin ja herättyämme pujotellaan. Nuppu on kumma, kun ei tajua hyvän päälle! T. Juitsi

   Poista
 2. Miten hienot sukat, kyllä kelpaa lenkkeillä noiden kanssa! :D Ja tosiaan mukavaa, kun ootte taas linjoilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varpaat pysyivät lämpiminä lenkillä ja hymy huulilla! :-D Ihanaa, että meidän paluu ilahduttaa! Bloggerkin MELKEIN toimi: ihmetyttää vähän, miksei meidän video näy puhelimella surffatessa. Huoh.

   Poista
 3. Sukkailu ja sukkalenkkeily just parasta mitä voi Aila-myrskyn aikana tehdä. Ihanaa kuulla teistä piiitkästä aikaa ♥ Syksyilyä!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun meitä on odotettu!♥ Sukkien ja Hupsujen ansiosta myrskypäivä sujui aika söpöissä merkeissä!

   Poista
 4. Nämä sukat täydentävät mainiosti teidän henkilökunnan muita hassunhauskoja asusteita 😻 Muistamme aina kissapipon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-D Kissapipo on edelleen tuolla kaapissa, vaikka nyt alkaa tuntua jo munkin mielestä siltä, ettei se ehkä oo niin cool kuin joskus ajattelin. :-D Kannattaisi kuunnella Nuppua. <3

   Poista
 5. Wow mikä catwalk!
  -Mirka

  VastaaPoista
 6. Nyt oli kyllä ihan paras kissavideo ikinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!♥ Siinä oli aika paljon pehmoista villaa!

   Poista
 7. Voi mitkä hauskat sukat ja ihana video Jujun temppuilusta <3 Ihminen on täällä selvästi ihan vauvakuplassaan, kun tuli heti mieleen noista sukista se neuvolasta saatava keltainen hymynaamajuliste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on samaa näköä neuvolanaaman kanssa! :-D Ilmankos noiden hymy tarttuu niin intuitiivisesti. Sitten kun teidän pieni vähän vielä kasvaa, niin toivottavasti tulee tätä postausta katselemaan ja ilahtuu! <3

   Poista