perjantai 6. joulukuuta 2019

Itsenäisyysbanaani

Tänään on taas kerran Suomen synttäripäivä, ja koska Hupsuille ei vieläkään läpsähtänyt kutsua linnaan, olemme bilettäneet ihan vain oman jengin kesken kotosalla. Voisi kuvitella, että kaikki olisi tänään ylevää ja sinivalkoista, mutta ei – teemamme on huomattavasti eksoottisempi. Ja ironista kyllä sinikeltainen!

 
Tadaa! Hupsujen harras itsenäisyysbanaani!

En olisi ikinä kuvitellut, että pikku hampaiden moneen kertaan rei'ittämä kissanminttuhedelmä nousisi vielä uuteen kukoistukseensa, mutta niin se vain onnistui luomaan kulahtaneen ja moneen kertaan nuuhkitun nahkansa, kun sidoin sen ympärille pakettinarua.

 
Jopa Purpelo innostui tömistämään perääni,
kun juoksin asuntoa ympäri bansku kintereilläni.
 
Lopulta Nuppu ojensi tassunsa ja toivotti Banskulle läimäyksen kera hyvää itsenäisyyspäivää.

Eikä tässä suinkaan kaikki päivän banaanit, sillä itsenäisyyskahvihetkeämme ilahduttivat kummityttöni isän Japanista tuomat banaanileivokset:
 
Ne ovat pehmoisia pötkylöitä – melkein yhtä palleroisia kuin Nuppu ja Juipsi.
 
Niin ihanalta kuin Japanin banskut tuoksuvatkin, ne eivät ole pienten kisujen ravintoa.

Toisin kuin tämä Abu-apinan nassuttama päivän virallinen juhlamakupala!

Hupsut jatkavat nyt banaanipirskeitään ja toivottavat teille kaikille
oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! 

12 kommenttia:

 1. Hyviä banaanipileitä vaan! :-D
  Tuo bansku on meilläkin niin suosittu, että se joutui eläkkeelle parissa kuukaudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila! :-D Yeowww-tuotteet ovat olleet aina Jujun suosikkeja, mutta Nuppu ei ymmärrä kissanmintun päälle. Niinpä banskun ihanuus selvisi sille vasta nyt, kun tajusin kehitellä ihan uuden käyttöliittymän.

   Poista
 2. Hauskan ja eksoottisen näköinen bansku :)
  Mukavaa lauantaita koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä etelän hetelmä on ihan ehdoton Hupsujen suosikki.

   Poista
 3. Mikä yhteensattuma, täälläkin kaivettiin tuon merkin kissanminttulelu naftaliinista juuri pari päivää sitten! Kassinen on sitä ahkerasti tappanut, mutta Sepolle se on ehkä liian vahvaa ja aiheuttaa vain ällötyskuolausmaiskuttelureaktion. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, miten yksilöllisiä katit ovat yeaooooowin suhteen! :-D Nupulla ei toimi ollenkaan. Se ei muistanut kuunnella kissa-akatemiassa, kun oppitunnilla käsiteltiin kissanminttua. Nuppu taisi skipata monta muutakin luentoa kissamaisuuksista.

   Poista
 4. Kissanminttu on ihan parasta. Kissat on sekasin jo lähtökohtaisesti mutta minttupäissään ne on erikoisen sekasin. Rakastan kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoja ihanampaa ei maailmassa ole! <3 Ja kissanminttuvillitys jaksaa naurattaa. Meillä Nuppuun ei tosin minttu tehoa, mutta se innostui banaanista, kun tajusin vetää sitä perässä. Aina saa olla keksimässä kaikkea uutta viihdettä. :-D

   Poista
 5. Näyttää ihan mahtilelulta tuo bansku! Jotkut lelut vaan säilyttävät viehätyksensä vuosia, ja toisista eivät kissat jostain syystä viehäty ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aina niin mystisiä! Bansku jatkoi voittokulkuaan vielä pari päivää, mutta sitten se yhtäkkiä taas kulahti. Jätin sen silti kaapin perukoille odottamaan seuraavaa nousukautta, koska ikisuosikeille sellainen aina vääjäämättä koittaa.

   Poista
 6. Me saatiin toi banaani Naukulan Mammalta tässä vähän aikaa sitten ja se on kyllä niin suosittu! Pitääkin laittaa se aina välillä jäähylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bansku on ihan paras - varsinkin kun sitä välillä ”lataa” kaapissa. Yeeoooow! :-D

   Poista