perjantai 23. helmikuuta 2018

Kissanpentuja kidnappaamassa

Nuppu ja Juju ovat täysi-ikäisiä kissanmötiköitä, mutta se ei ole viimeiseen viiteen vuoteen estänyt minua kutsumasta niitä emon pörröisiksi pikku kissivaaveiksi. Beibipuheisiini tuli kuitenkin uudenlaista perspektiiviä, kun pääsin helmikuun alussa hypistelemään ihan oikeita kissanpentuja. Vaikka Kiskatit-blogin rokkimimmit ja pikkurokkarit eivät aivan meidän nurkilla tassuttelekaan, naukaisin erittäin myöntävästi kyläkutsuun ja varasin bussiliput Hupsujen hoodeilta aina Rokkarien maille saakka. Matkaa ei suinkaan tarvinnut taittaa yksin, sillä Ame ja Tuike lähettivät edustajansa samoille seuduille, ja loppumatkan taitoimme Olgan ja Sofian palvelijan kyydissä. Komppaniamme saapui lopulta määränpäähän rokkisöpöleitä ihkuttamaan, ja vähältä piti, etten pökrännyt heti ensimmäisten pentuhavaintojen kynnyksellä!

Yllätimme Eddien ja pienokaiset päivänokosilta!

Olen seurannut rokkipentujen taivalta aivan Eddien ja Asa-isin ensitreffeistä lähtien Kiskattien blogissa. Niinpä oli todellinen unelmien täyttymys päästä paijaamaan pikkuisia ihan oikeassa elämässä. Herättyään ne hiipparoivat
 meitä tervehtimään, ja aloin salaa miettiä, kuinka monta pikkurokkaria saisin sujautettua kenenkään huomaamatta laukkuuni.
 
Ensimmäinen oli jo valmiiksi pussukassa. Check!

Toisen saisi kaapattua lattialta kainaloon, eikä kukaan huomaisi mitään,
sillä valaistus oli juuri sopivan hämärä ja kissa kätevän pieni...
 
Ja tuo laatikko täytyy varmaan viedä pahvinkeräykseen?
Ei hätää, voin hoitaa tällaiset kotityöt oikein mielelläni! :)

Ennen kuin minua torutaan kissanpentukidnappausten suunnittelusta, on pakko puolustella, etten suinkaan ollut se kaikkein nokkelin rokkarirosvo. Mielestäni Sofin ja Olgan äiskä oli otteissaan paljon ammattimaisempi, minkä seuraavat kaksi kuvaa selvästi todistavat:
 
Tuollaiset sukat houkuttelevat viattomia kisuja kuin hunaja mesikämmeniä!

Miukumaan mamin villatakki taas oli erinomainen kissanpentukatiska.

Painoin mieleeni parhaita pyydystysmetodeja samalla, kun leikitin pikku vilpereitä ja ihmettelin, kuinka ne painoivat sylissä mönkiessään korkeintaan kahden höyhenen verran. Yritin opetella erottamaan pentuja toisistaan, mutta tehtävä osoittautui mahdottomaksi. Syy oli varmaankin se, että pikku punanutut saivat aivojeni ihastussynapsit ylikuumenemaan.

 
Katsokaa nyt, miten täydellinen pikkukissa! <3

Mutta onko tämä se äskeinen täydellinen pikkukissa
vai joku toinen yhtä täydellinen pikkukissa?

Ja entäpäs sitten tämä kolmas täydellinen pikkukissa?
Ymmärtänette pulman.

 
Onneksi pentueen esikoinen, Pertti, oli sentään helppo erottaa!

 
Uskaltaisin myös kuvitella tunnistavani joukon vaaleaverikön, Kuohun?


Kun pikkukisujen silmiä alkoi taas luppaista, me fanikerholaiset siirryimme nauttimaan Kiskattien herkkupöydän antimista. 

 
Minulle tuskin olisi voinut valita osuvampaa kahvimukia!

Nämäkin punatabbyt olivat syötävän suloisia!

Oli mukavaa höpötellä kissoista ja bloggaamisesta, ja kun pikkuiset taas heräilivät, ne saivat tuta hassuttelevien kissabloggaajien höpsötysvimman. Innostuin rokkipentujen mammuttimaisesta nallekarhuveljestä, ja keksimme kutsua sen kylään pentujen huoneeseen. Pääsin pöhköihin kuviin nallukan kanssa, mutta niin pääsi eräs toinenkin:
 
Suuret kontrastit oli tietysti ikuistettava blogeihin!

Eddie-emon mielestä hassuttelu sai riittää, ja se haki pienokaisensa turvaan.
 
Onneksi pikkuista itseään vain huvitti. Kilttihän tuo nalle on,
ja kissatäditkin oikein (Marie-)mukiinmenevää sakkia.

Suurkiitokset Kiskattien jengille, että saimme tulla kylään ja pitää hyvänä Eddien vauveleita! Niin kovasti kuin olisinkin halunnut salakuljettaa Nupulle ja Jujulle pikkusisaruksia, kaikki kuusi pienokaista jäivät visiitin päätteeksi Eddien hellään huomaan.

 
Hetken näytti siltä, että Pertti oli kateissa, mutta se ei löytynyt
laukustani tai kissanpentukatiskasta vaan korkealta katonrajasta!

Musikaalisesti nimetyt rokkipennut ovat nyt muuttamassa omiin koteihinsa, mutta iki-ihana Juno eli Vinhaviiksen Sävelkarva odottaa yhä, milloin sille löytyy oma palvelija. Haluan vielä toivottaa onnellisia kissanpäiviä jokaiselle pennulle ja heidän omistajilleen! Eddie, Eppu, Rudi ja Pate - teidän kanssa nähdään viimeistään seuraavissa kissanristiäisissä! :)
 
PS. Rudi oli menossa mukana niin kuin kunnon tädin kuuluukin!

PPS. Ja niin oli myös söpönpöppylä Pate!

26 kommenttia:

  1. Wau, tätä lukiessa tuli vierailu niin elävänä mieleen kuin olisitte juuri täällä olleet. Kiitos vielä kerran vierailusta ♥
    - Rokkimimmit, Rokkipennut & palvelija -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä tosi kiva iltapäivä! Hupsut täällä odottelevat, milloin reitti kulkee tännepäin. :) Pusuja ja rapsutuksia ihanille rokkareille!♥

      Poista
  2. Voi hyvänen aika, mitä sanastoilotulitusta! Riemukasta lukea, vielä verrattomampaa kuin kisukaiset!

    Ananasaika-blogissa on pian taas Viiksivallujen viikonloppu ja siinä paljastetaan Ninnin suihkuverhot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :))) Kylläpä kommentti taas ilahdutti. Ja nyt lisäsin Ananasajan lukulistalle tänne Bloggerinkin puolelle - olen käynyt lukemassa Instan kautta kännykällä, mutta sillä on huono kirjoittaa pidempiä kommentteja.

      Nauroin ajatukselle betonikaktuksesta ja kuulin elävästi korvissani lutsaamisen! :-D Totta kai fiini kissaneiti peseytyy suihkuverhon suojissa. ♥

      Poista
    2. Kiitos paljon!

      Saattaa pian olla, että ajatus betonikaktuksista on sinun... vilahtanut jossain kommentissa vuosia sitten, ja pidin oivalluksesta! Ei kukkia ilman tarvitse olla, kunhan valitsee oikeanlaiset...

      Joo, kännykällä kommentoiminen jää kyllä hyvin vähiin. Kiitos, kun vääntäydyit herutttelemaan sanojasi myös Ananasajan puolelle.

      Poista
    3. Voisikohan olla mun päänupista betonikaktus? :-D No, sellainen ehkä selviytyisi meillä. Täytyykin etsiä moista, koska Mimmillä ja Alfredilla on jo uudet kukat kehissä, ja meidänkin täytyisi juhlistaa kevättä uusilla rehuilla. Betonirehuilla. :)

      Hih, vai että heruttelemaan sanoja! :-D Sieltä löytyi paljon teemoja, joihin täytyi päästä kommentoimaan!

      Poista
  3. Voi ei kun noi rokkivaavit on niin suloisia 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan järkyttävän suloisia! ♥♥♥ Ihan oikeasti piti tsempata, etten vohki niitä. :)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja kerrontaa! Olisihan teidän pitänyt testata katiskaa käytännössä ;) Hauskaa että lähes suora linja kulkee Hupsut-Rokkimimmit reittiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-D Miukumaan professionaali pentukuiskaaja olisi kyllä saanut halutessaan ison saaliin katiskaansa! :-D Linja oli kyllä yllättävän suora loppujen lopuksi - eivätkä mutkatkaan haittaisi, kun määränpäässä on kittanpentuja!♥

      Poista
    2. No kyllä oli vaikea vapauttaa pennut katiskasta 😀
      Jos meillä ei olisi matriarkka-Sofia, niin olisi aika vaikea olla oikeasti kaappaamasta Junoa meille. Niin ihana ja suloinen hän on ❤️

      Poista
    3. Vaatii todellista luonteen hallintaa, että avaa katiskan ja päästää nuo söpöläiset uiskentelemaan eteenpäin. :) Ja Juno on niin ihana, ettei mitään rajaa... ❤️

      Poista
  5. Olikos se niin, että joku niistä on vielä kotia vailla? ;) Siitä vain uusintavisiitille jonkun ajan päästä, jotta Juju saa kaverin agility- ja muihin harjoituksiin!

    (Nää on niin täydellisia, söpöjä ja noh, kissanpentuja että taju lähtee! ♥ )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun oli! Juno!♥♥♥ Juju ja Juno. Siinä olisi kyllä niin ihana parivaljakko, iiiihhh... Arvaa vain, tekisikö mieli palata hakemaan toinen pieni meille, mutta järki sanoo, että nyt on hyvä tilanne ja balanssi kissojen ja ihmisten kesken, eikä sitä ole suotava horjuttaa. Mutta kun... ja koska... ja SÖPÖ! ♥ (Taju todellakin lähtee!)

      Poista
  6. Kiitos tosi kivasta ja hauskasta raportista. Ja kuvat, mahtavia ja niin erilaisia kuin rokkareiden omassa blogissa. Uusi näkövinkkeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Blogivierailuissa on tosiaan myös tuo hauskuus, että jokainen ottaa erilaisia kuvia ja on hauskaa nähdä omiakin kissoja toisten kuvaamana. Niinpä odottelen Kiskattien palvelijaa jo vastavisiitille kameran kera. 8-)

      Poista
  7. Ihanat pienet kissat ja hauska tarina :) Pertti on kyllä paras kissan nimi mitä olen kuullut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku murut ovat iiiiiihania! ♥ Pertti on tosiaan huippunimi - ja persoonana kerrassaan lumoava. En pystynyt hengittämäänkään, kun Pertti tuli hetkeksi mun jalkojen päälle makoilemaan. Vaikkei mulla edes ollut jaloissa kissanhoukutussukkia. ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. :O)
      Mietin muuten tänään, että laittaisin sulle kuvan kirjasta, jota luin, mutta sitten se vähän lässähtikin loppua kohden, niin en lähettänytkään. Höh.

      Poista
  9. Sukat oli harkittu, mutta villatakin houkutus ihan yllättävä 😀 Minullahan oli jo kokemusta, kun ristiäisissä pääsin näitä palluttamaan.
    Oli kyllä niin ihana vierailu taas ja kiva nähdä 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavan kerran mäkin laitan tassuihini kissasukat - ja tuollainen villatakki kyllä täytyisi niin ikään löytää! :-) Kyllä sun otteista ja keinoista näkyi, ettet ollut ekaa kertaa näitä muruja moikkaamassa! Oli kyllä kivaa nähdä - eiköhän me taas jossain päin maailmaa törmäillä! ;o) Vinkkaa, kun liikut näillä tienoin!

      Poista
  10. Voi ei mitä ihanuuksia! En yhtään ihmettele, että suunnittelitte koko visiitin ajan pikkuisten kisujen kidnappausta (vai olisiko sopivampi termi tähän kohtaan catnappaus;))! Mikähän olisi ollut Jujun ja Nupun reaktio jos sun kassista olisikin pompannut pieni rokkipentu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catnappaus on täydellinen termi - ja veikkaan, että sullakin olisi ollut se suunnitteilla noiden pikkuisten äärellä! :-) En oikein edes osaa kuvitella, miten Hupsut reagoisivat pikku rokkariin... Saattaisihan niihin iskeä jokin primitiivinen reviirikäytös, mutta vaikeaa kuvitella näitä lullukoita kovin täpäköinä. :-D

      Poista
  11. Voi miten ihania pentuja olet päässyt katsomaan ♥ Nyt kyllä tarttisi itsekkin vähän pentuterapiaa syystä koska tiedät kyllä! Olisipa pentuja pentuja pentuuujaa ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pikkurokkarimurut olivat i-i-i-iiiihania! ♥ ♥ ♥ Aikamoiseksi lirkutteluksi meni, eivätkä pikkuiset pahastuneet pusuistakaan. Sun pitäisi ehdottomasti päästä yt sellaiseen huoneeseen, johon päästettäisiin lauma kissanpentuja. Pelkkä ajatuskin saa hymyilemään. ♥ ♥ ♥

      Poista