sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Ken vois kellot seisauttaa?

Tai osaisiko joku edes säätää viisarit vähän hitaampaan liikkeeseen? Sitä olen miettinyt viime aikoina sen verran usein, että Juju päätti kokeilla kissamaista ajanhallintaa jo viikko ennen kesäaikaan siirtymistä. Tulos oli tämä:
 
Sekuntiviisari vääntyi hienosti mutkalle! Hyvä, Pikkukissi!
 

Mutta kuin ihmeen kaupalla kello raksutti yhä eteenpäin. Seuraavaksi
Juju väänteli minuuttiviisarin solmuun, mutta ei auttanut sekään!

Aikapulaamme ei niin ikään paranna, että tänään vuorokaudesta nielaistiin yksi tuiki tarpeellinen tunti ties mihin madonreikään. Eikä mistään plopsahtele lisää luppohetkiä tai kiireettömiä kirjoitustuokioita. Jotta tämä kissaemo pysyisi silti iskussa, on Hupsujen hiukan hellitettävä tahtiaan.

Nuppu järkyttyi edellisestä kappaleesta sen verran, että se vain lisäsi kierroksia.
Letkeän pääsiäissamban sijaan se veti pirteän poloneesin.


Emme ole missään nimessä pakkaamassa naksutinta pussiin tai läppäriä yöpöydän laatikkoon, mutta pieni kevätkevennys on pakollinen toimenpide, jotta bloggaaminen pysyisi oikeassa mittakaavassa. Mitä enemmän olen kirjoittanut Hupsujen höpsötyksistä, sitä enemmän olen kehitellyt uusia aikasyöppöjä. Siinä missä alkuaikoina näpsin huolettomasti kännykkäkuvia ja kirjoittelin kepeässä hengessä rivin tai pari, otan nykyisin kameralla kymmeniä(tuhansia) kuvia, käsittelen niitä pitkään ja hartaasti, askartelen videoita ja lörpötän yhä laveammin. Se on hauskaa ja inspiroivaa, mutta samalla kuluttavaa, sillä kirjoitan myös työkseni eikä Juju tosiaan ole vielä oikeasti keksinyt, mistä vuorokauteen saataisiin lisätunteja lepäämiseen.
 
Juju ei ihan ymmärrä maman kohkaamista. Lepääminenhän on maailman helpoin juttu!

Ei tarvitse muuta kuin kellahtaa kyljelleen ja ottaa häntä kainaloon.

Ja joskus Nukkukatti tulee, vaikka ei ole vielä ehtinyt edes ottaa uniasentoa.

Aion nyt siis opetella rentoutumista (Jujun ohjeilla) ja palata blogiin vasta, kun tunnen, että uusi postaus kutkuttaa ja koputtaa päänupissa niin hurjasti, että se on pakko päästää maailmaan. Se voi tapahtua jo huomenna tai vasta viikkojen päästä, mutta tiedän, että hetki kyllä tulee.

Me Hupsut emme ole luonnostamme mitään tuppisuita.
Yksi tupposuu meidän joukostamme kuitenkin löytyy.

Luen kyllä teidän muiden ihania blogeja, vaikken aina ehtisi kommentoida. Puhelimella naputtelu kun on hieman hankalaa, ja yritän vähentää läppärin käyttöä. Toivottavasti paluutamme odottaa vielä lukija tai pari. Eniten nimittäin harmittaa, että blogihiljentymisen myötä joudumme eroon myös vilkkaista kommenttikenttäkeskusteluista, jotka ovat tämän harrastuksen suola. Meihin saa silti ottaa aina yhteyttä sähköpostitse tai blogikommentein - ja Facebookiin aiomme silloin tällöin sujauttaa pikkukuulumisia. Kiitos kaikille teille lukijoille kivoista höpöttelyistä ja anteeksi hetkellinen vetäytymisemme Hupsujen retriittiin. Teemme sieltä comebackin virkumpina kuin koskaan! Mutta toistaiseksi:Nuppu has left the building!

Ei vaiskaan! Täällä tipu yhä nököttää orrellaan ja toivottaa kaikille iloista pääsiäistä!

38 kommenttia:

 1. Viettäkääs ihana blogiloma, se tekee välillä hyvää itsekullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiukkaa teki tehdä tämä päätös, mutta pään tuulettaminen on tärkeää huoltotyötä blogillekin. :)

   Poista
 2. Ihania kisuja - ja mukavaa blogilomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuppu ja Juju kainalossa on hyvä lomailla!

   Poista
 3. Paluutanne odottaa varmasti enemmän kuin lukija tai pari, sen verran vauhdikkaita ja mielikuvituksekkaita juttuja ja mahtavia kuvia Hupsulasta löytyy! Panostus postauksiin kyllä näkyy. :) Aurinkoista ja rentouttavaa kevättä teidän koko poppoolle! Mimmi lähettää Jujulle vielä ekstraterveisiä puskuhajujen muodossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! <3 Toivottavasti olet oikeassa, eikä me ihan tipahdeta luupista! Ihania kevätpäiviä myös teille! Juju otti puskut onnellisena vastaan ja aikoo kyllä käydä kaikki ihanaisen Mimmin kuulumiset tutkimassa! :))

   Poista
 4. Mä sanon kyllä tähän että "huh helpotus" - lomailu sallitaan, mutta lopettaminen olisi kyllä kielletty ;)
  Hupsukoille paljon rapsuja täältä ja antoisaa blogilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hupsukat vastaanottivat rapsutukset tyytyväisesti huristen. Olo on haikea, vaikka ihan vain lomailemme. Lopettaminen ei siis onnistuisi, sillä kyllä tämä höpsöbloggailu vain on niin kiva harrastus! Varsinkin, kun saa aivoihin taas vähän happea ja uusia tuulia. ;) -> Nyt hiippaan ulos tästä koneen ääreltä.

   Poista
 5. Bloggaaminen vie niin mukanaan, että joskus siinä piilee vaara. Mulla ei enää, olen laskenut rimaa ;)
  Ihanaa lomaa teille, rapsutelkaa toisianne ja palatkaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niin totta, että bloggaaminen vie mukanaan. Ja kun siitä tykkää niin kovasti, ei edes huomaa, milloin olisi aika vähän nykiä suitsista. :-D On ihan terveellistä siirrellä omaa rimaa aina jaksamisen mukaan. Me luvataan rapsutella ja hurista, jotta akut latautuvat taas pian.

   Poista
 6. Ihana blogi teillä! Rakastuin blogiinne ensisilmäyksellä. Olen varma että vietän monen monta rauhallista iltaa lukien tätä blogia! Pitäkää riemukasta, rentouttavaa ja mielekästä blogilomaa, terveisiä tyytyväiseltä kissabloggaajatoverilta. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iki-ihanasta kommentista! :) Sen lukeminen virkisti niin kovasti, että meinasin jo perua löllöttelyloman. :-D Mutta kyllä se oikeasti täytyy pitää, jotta jaksetaan taas hömpöttää täysillä. Mukavia bloggailuja sinulle - ja rapsutukset ihanalle kissakolmikollesi! ;)

   Poista
 7. Olettekin olleet hyvin ahkeria viime aikoina, joten olette lomanne ansainneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiruvarpaiden aktivointiviikko vähän sekoitti pasmat, kun yhtäkkiä olikin niin kovasti asiaa ja pukkasi postausta postauksen perään. :-D Mutta nyt on aika hengähtää hetki - ja kissatkin voivat harjoitella poseerauksia ilman ainaista kameraa.

   Poista
 8. Loma on sallittu, kyllä. Joskus jopa tuiki tarpeen. Nautitaan siis elosta ja olosta ja hellitään rakkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan tuntui haikealta tällainen loma virittää käyntiin, koska bloggaaminen on niin kivaa. Mutta kyllä kivojakin asioita pitää vaalia välillä pikku tauoilla. :) Me paapoillaan täällä toisiamme oikein kovasti. <3

   Poista
 9. Tuttu tunne, kun ei oikein ehdi tekemään mitään kun aina on kiire tekemään seuraavaa asiaa... Ihan hyvä se on pitää taukoa välillä, sitten on entistäkin kivempaa kirjoittaa hupsujen kuulumisia! :) Oikein rentouttavaa pääsiäistä kaikille sinne Hupsuttamoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja roppakaupalla pääsiäisterkkuja koko teidän poppoolle - niin ihmisille kuin eläimillekin! :) Pikkuinen tauko varmasti tulee nyt tarpeeseen, jotta ehtii ihastella kevään tuloa ja ladata akkuja. Jospa ehtisin sinnekin kylään tässä kevään edetessä. :-D

   Poista
 10. Hyvää lomaa! Kyllä me ainakin aiotaan olla täällä sittenkin, kun tulette takaisin!

  Rapsutuksia ja terveyttä Hupsuille ja rauhaa, lepoa ja virkistymistä ihmiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Ihanaa, ettette katoa mihinkään. <3 Paljon ollaan saatu teiltä aina tsemppejä ja apua.

   Toivottavasti niin Hupsuttamossa kuin Figon ja Frieden valtakunnassakin saadaan pysytellä terveinä ja hyvällä mielellä. :)

   Poista
 11. Pieni tai isompikin patterienlataustauko tekee aina hyvää. Maltamme juuri ja juuri odotella paluutanne ja olemme myös tosi tyytyväisiä, että come back on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! :)) Luulen, että kivoistakin asioista on hyvä pitää välillä taukoa, niin ne muuttuvat vielä kivemmiksi!

   Poista
 12. Relaa.. Ai niin, niinhän sä meinasitkin. Siis harvallehan meistä blogi on mikään päivätyö, tarkoitus on ehkä enemmänkin pitää hauskaa. Kuvittelisin. Jos bloggaamisen kokee raskaaksi, sit pitääkin suunnistaa lomalle. Tervetuloa takaisin taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en missään nimessä koe bloggaamista raskaaksi vaan hauskaksi ja inspiroivaksi - mutta aikaavieväksi. Uppoudun mielelläni täysillä kuvien, tekstien ja videoiden maailmaan. Keskittyminen rentouttaa pään mutta ei kroppaa. Ja siinä piilee se mun "ongelma". Täytyisi saada lisää tunteja, jotta ehtisin myös levätä. Siksi pidän nyt taukoa ja yritän ehtiä enemmän ulos kevään tuloa ihmettelemään. Siitäkin kun nautin. :)

   Poista
 13. Kaikki taiteilijat tarvitsee välillä luovia taukoja, sitten tulette taas takaisin entistäkin komeampina ja höpsöina ja ihan hupsuina :) Mukavaa blogilomaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Toivottavasti noin käy, ja me hupsutetaan pian taas entistä ehompina. Vähän on jo vierotusoireita. :)

   Poista
 14. Hyvä sunkin pitää pieni paussi kun on kirjat ja kaikki muutkin hommat työllistämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - kivoistakin jutuista pitää välillä vähän hellittää. Edelleen haluaisin silti jonkin kojeen, joka loihtisi vuorokauteen lisää tunteja. ;)

   Poista
 15. NOOOOOOUUUUUU mourusi Rufus kun kerroin että nyt on vähemmän Nuppua luvassa.. Rufus ei nyt ihan ymmärrä miksi ihmeessä pitää pitää taukoja kun muutenkin ollaan erossa ja netti on se paikka missä voi ihastella oman kultamussukan kuvia. Voivoi ei taida tulla pojalle uni tänä yönä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tuli yksi vastustava kommenttikin! :) Aloin jo pelätä, ettei meitä kaivata ollenkaan, mutta Ruffellehan tämä on tiukka paikka. Nuppu voi jatkaa Ruffen puuhien seurailua ihan tuttuun tapaan ja norkoilla teidän blogissa, mutta Ruffe jää pimentoon. :-( Ehkä meidän pitää perustaa jokin Nuppu-live-cam-systeemi, jottei tule vieroitusoireita.

   Poista
 16. Oikein hyvää ja rentouttavaa blogilomaa! Levätkää nyt paljon ja tulkaa oikein virkeinä takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kissa kainalossa köllöttely on lähtenyt rennosti käyntiin, ja sama meno jatkuu.<3

   Poista
 17. Tästä postauksesta tuli jotenkin todella hyvä mieli ja nuo kuvat ovat todella suloisia ja kaikin puolin onnistuneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa ihana kuulla! <3 Olen aina välillä näppäillyt kisuista yhä kuvia - ne kun ovat niin filmaattisia söpöläisiä. :)

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)) Tervetuloa! Meillä on juuri nyt meneillään pieni hengähdystauko, mutta kunhan olen vähän lomaillut, niin blogi hurahtaa taas käyntiin!

   Poista
 19. Tottakai jään odottelemaan paluutasi ja kissakaksikon kuulumisia :-), olet ihana, hyväntuulinen, taitava kirjoittaja. Vedä hyvillä mielin henkeä, nauti keväästä kaikessa rauhassa. Lempeitä tuulia, juttuilon rauhallista muhinaa! Ja kissoille rapsuja ja silityksiä <3.

  - Emoemoinen, Pipsu, Miiru, Teye ja Tirre -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kommentti täällä odottikaan! :) Kiitos ihanista sanoista! Nyt on ollut lepoa, reissua, aurinkoa ja kisupusutusta, joten postausideoita alkaa jo viritä. Saas nähdä, teemmekö paluun vielä tässä huhtikuun puolella! :) Rapsusilitykset on välitetty Huppanalle ja Puppanalle ja vastaanotettu kehräten. <3 Samanmoisia hellittelyjä myös sun kissapoppoolle!

   Poista