keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Karvahattujen villapöksyt

Kurkistin hetki sitten uteliaisuuksissani, minkälaisilla Googlen hakusanoilla blogiimme on eksytty, ja sain hyvät naurut, sillä reitti Hupsuttamoon oli kulkenut esimerkiksi termeillä ”hupsu ja tosi töpsö”, ”karvahattu eläin” sekä ”skunkki”. Töpsöjä ja karvahattueläimiä blogistamme kyllä löytyy, mutta haisunäädän ystävälle saattoi tulla hienoinen pettymys.

Tässä poseeraavat Hupsu ja Töpsö.


Ja tämä tässä on Huriseva Karvahattu. Aika töpsö on sekin, vai mitä?

Karvasta, nukasta, nöyhdästä ja muista kissakodin pehmomatskuista mieleeni juolahti, että nyt jos koskaan on aika ottaa osaa Kollinkoukkuja-blogin villahousuhaasteeseen.

 
Nuppu työnsi aluksi tonttuja rattaisiin ja kieltäytyi näyttämästä pöksyjään.
Mitä Ruffekin niistä tuumaisi?

Yritin olla diskreetti kamerani kanssa, mutta Nuppu huomasi aina aikeeni ja läjäytti peppunsa maahan sillä siunaaman sekunnilla, kun yritin zoomata sen villiksiin. Niinpä siirryin Jujun kimppuun ja väitin olevani reportteri, joka tekee juttua joulukissoista, jollainen Juju ilman muuta on:


 
Miksi muuten sen kyljessä olisi noin iso J-kirjain?

No duh! Siksi tietty, että tyypin nimi on Juju. Tai ”Iso J” niin kuin räppäripiireissä sanotaan.

Koska Juju tuohtui J-kirjain-debatista, se ei huomannut, että tosiasiassa suuntasin kamerani sen peppua kohden ja tallensin hellyttävää materiaalia alkutalven villahousumuodista:

 
Juju arvostaa pöksyissä ennen kaikkea miellyttävää tuntumaa. Kyllä kelpaa
 köllötellä, kun peppu on pehmoinen kuin vastakuoriutunut kananpoika.

Trendikkäimmät räggärit käyttävät villisten
kanssa untuvaisia hiippahuopikkaita.

Tummahko häntäpuuhka taas tuo ihanasti ryhtiä jou-jou-joulukissan olemukseen,
ja kun karvaa on riittävästi, sitä voi tiputella huoletta hetki sitten imuroidulle matolle.

Kun kamera räiskyi Jujun ympärillä riittävän kauan, Nuppukin saapui paikalle. Se lupasi vilauttaa villahousujaan, kunhan pöksyt esiteltäisiin hyvällä maulla. 

 
Tässä ovat Nupun ihanat pitsipitkikset! Eivät tosiaankaan mitkään mummokalsarit.
 
Nuppu on kuullut trendikkäistä puhvihihoista ja asensi sellaiset peppunsa tietämille.

Taitaa Nupulla olla puhvit kainaloissakin. Ja kaulan alla. Hännästä nyt puhumattakaan!
 
Nuppua alkoi kiinnostaa, onko Jujullakin jalassa puhvihousut. Ja totta kai on!

Koska hupsuilla, höpsöillä ja töpsöillä on villahousuasiat kunnossa ja palveluskuntakin saa nauttia aamulla pään päälle kapuavista karvahatuista, voi talvi meidän puolestamme vihdoin saapua!

Ei näy silti vielä lumihiutaleita. Höh ja pöh.
Kenenkäs villapöksyjä pääsemme katsastamaan seuraavaksi?

26 kommenttia:

  1. Hih. Ootte te ihania töpsöjä! Talven karvahattu muotia odotellaan näkyville ;)

    VastaaPoista
  2. Voi töpsöt höpsöt sentään! Teillä on kyllä sellaiset villikset ja puhvipöksyt että noilla pärjää vaikka minkälaisessa talvessa :) Kunhan pysyttelee sisätiloissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi, että noilla toppauksilla pärjää talven yli, kun patteritkin on päällä. Ja välillä kissapatteritkin! ;)

      Poista
  3. Lämpimiä villapöksyjä, kyllä kelpaa :) Enpä olekaan ennen Jujun kylki-J:tä huomannut! Kissa nimeä myöten vai miten sen sanoisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään ollut tajunnut ennen kuin Figon ja Frieden Henna asiasta huomautti! :-D Sen jälkeen olenkin tuijotellut Jujun jiitä ja kiusoitellut sitä kovasti. <3

      Poista
  4. Voi mitkä villahousut! Oispa itelläkin talveks yhtä lämmin varustus. Tosin itse en ehkä haluaisi olla noin karvainen. Sopii varmaan paremmin noille nelijalkaisille. ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ehkä saattaisi olla itselle tosiaan liikaa tuo karvan määrä ainakin kesän bikinikeleillä! :-D Mutta kisuille juuri passeli.

      Poista
  5. Olenkin haaveillut tuommoisesta tonttusesta mikä teillä on ensimmäisessä kuvassa! Onneksi sain samalta osastolta sen vähän pienenmpi lakkisen tonttu-ukon kotiin tuliaisiksi! Ihanat villapöksyt, mutta ei näistä kuvista nää kuinka upeat nuo Jujun pöksyt on livenä! En vieläkään unohda kun ne näin ensimmäisen kerran, niin silkkisen pehmoisen näköiset ja puhtaat että ♥ Täytyy kyllä kuvata villapökät kuhan pääsen kotiin eli ensi viikkoa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille taisi tonttunen tulla viimeksi joululahjana. Se on kyllä söpö! :) Juju kehrää ylpeänä villiskehuista. Niistä oli tosiaan vaikea saada kuvaa, kun ei sitä pehmoisuutta saa tallennettua mitenkään. Se täytyy vain kokea. ♥ Mä jään odottamaan Cocon ja Ruffen pöksypostausta. Nuppua jännittää, onko poikaystävällä briefit vai bokserit. :-D

      Poista
  6. Noilla pöksyillä ei palele!

    VastaaPoista
  7. Villavat pökät on! Ei palele, mikä totta kai on peräti suotava asiaintila!

    Hurisevan karvahatun (emme kyllä tiedä onko soveliasta sanoa kissaa karvahatuksi, mutta menköön tämän kerran) mittasuhteet näyttävät kakkoskuvassa hassuilta. Onneksi tiedetään, että todellisuudessa sekä suhteet ovat kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kyllä kissaa siinä vaiheessa on pakko sanoa karvahatuksi, kun se tulee pään päälle nukkumaan niin, että takatassut peittävät mun oikean korvan ja etutassut vasemman. ♥ Mittasuhteet olivat niin huvittavat, että Nuppua itseäänkin nauratti. Ehkä kamerassa oli sellainen Vekkulan peili.

      Poista
  8. Muhkeat puhvit on iso-Jiillä ja Nuppupupsulla! :) Nuppu on kyllä siveä kissi, kun ei pebaa noin vain kuvailla.. Meinasin jo unohtaa villapökähaasteen, hyvä että te näytitte pitkiksenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuppu on kyllä aikamoisen tarkka pöksyleistään. Niitä ei oikein saisi kammatakaan. Mimmillä taitaa olla vähän pikkuruisemmat villikset ja Alfredillakin speedot. :) Ehkä me vielä nähdään nekin!

      Poista
  9. Haha:D Hauskoja hakusanoja kieltämättä. Skunkki kyllä nauratti. :D Hienoja pöksyjä! Pitää meidänkin yrittää ottaa joku päivä pöksyjen kuvaus projekti. Meidän pojat vaan taitaa olla yhtä siveitä kuin Nuppu. Ja ymmärrän. Harva ilahtuu takapuolen zoomaus kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä itsekään ilahtuisi tuollaisesta zoomista, joten ihan ymmärrettävää. :) Toivottavasti saisit silti taltioitua edes vilaukset Paavon ja Jacksonin pöksyistä! :)

      Poista
  10. Teillä on kyllä aikasen komeat ja kauniit villapöksyt! :) Ei meillä vaan. Tosin karvaa tuntuu silti olevan älyttömästi. Meidän sänky oli tänään täynnä harmaata karvaa, tiedä sitten kummalta ne olivat alunperin lähtöisin, mutta meni sängyn imuroimiseksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutulta kuulostaa tuo pedin karvapeitekin! :) Jättivilliksistä jää mukavat tupot lakanoihin. Onneksi meillä on ISO teippiharja, jota on kiva jahdata villahousut hytkyen.

      Poista
  11. Aika hieno tuo Jujun J-kirjaimen muotoinen syntymämerkki !
    Vai skunkilla on päästy teidän blogiin... mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juju on itsekin ylpeä J-kirjaimestaan. Harvalla kisulla sellaista on. :) Nupulla pitäisi olla S niin kuin skunkki. Tai K niin kuin karvahattu.

      Poista
  12. Aahhahah, "karvahattu eläin" ja "skunkki". Apua :D

    Juju J on aivan mielettömän hieno ja samoin pörheänvillaiset villikset ovat molemmilla tosi komeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä en pääse nyt yli tuosta J-kirjaimesta, kun sen hoksasin. Tosi hellyttävä turkkikuviointi. Harmi, ettei skunkkihatun villisten pörheyttä saa blogiin tunnusteltavaksi.

      Poista