torstai 25. joulukuuta 2014

Ihana aattopiina

Juju tassutteli aatonaatosta alkaen tulisilla hiilillä. Olimme jo luopuneet toivosta, että joulukolli ehtisi tuoda Hupsuille saksalaissyntyisen joululähetyksen, kun tiistai-iltana viiden maissa summeri korahti pari kertaa käskevästi. Kissat vilahtivat kiireesti sängyn alle, sillä huhu oli kertonut, että joulukollilla on ainakin kolmen metrin korkeuteen köyristyvä selkä ja kahvin kellastamat torahampaat, joita se käyttää huvin vuoksi pienten, kilttien kotikissojen säikyttelyyn. Ihmettelin, mistä kissat ovat tuollaisia höpöjuttuja lukeneet ja menin avaamaan oven. Joulukolli oli punaposkinen ja ystävällinen ojentaessaan minulle suuren ja kauan odotetun, salaperäisesti kahisevan lahjalaatikon.

Nuppu oli niin helpottunut lahjan saapumisesta ja joulukollin lempeydestä,
että se haukotteli, käänsi kylkeään ja jatkoi rauhallisesti aatonaattouniaan.
Jujua sen sijaan alkoi heti poltella paketti niin hirmuisesti, että se onnistui talttaamaan pienen teipinpalan irti aarteen kyljestä. Niinpä joulukollin joulukolli kiikutettiin kylppäriin turvaan, ja ovi suljettiin visusti aina suihkutiloihin mennessä ja sieltä poistuttaessa. Onkin siis ihan ymmärrettävää, että lahjapaketin odotus muuttui sietämättömäksi piinaksi, ja varsinkin Juju jankutti asiasta koko pitkältä tuntuvan aattopäivän.

Joko haetaan se paketti suihkusta? Joko joko joko joko?!

Nyt on mennyt jo viisi minuuttia, ja paketti on varmaan jo vettynyt homeeksi!

Joo joo, kyllä voitit tämän pelin, emo! Nyt olisi hyvä hetki avata se loota!

Vinkkulasikin on jo imetty kuiviin! Arvaa mitä se merkkaa?
Sitä, etten suostu enää odottamaan YHTÄÄN! MMMMooooOOOOOUUUUU!

Lopulta oli pakko antaa periksi, ja ilo oli ylimmillään, kun joululahjalaatikko hilattiin vihdoin esiin. Nuppu hieroi yhteisten päiväuniemme jämiä silmistään ja katseli, kuinka velipoika iski paketin kimppuun kuin joulukinkku limppuun.

Jahuu! Pakettihan on ihan urheiluauton muotoinen!

Hhhhh! Voisikos joku peukun ja sakset omaavista perheenjäsenistä tulla vähän jelppimään?

Täältähän löytyy vaikka mitä! Nuppuuuu?
Ei kai tuo voi olla bordercollieiden pehmoeste? Ei kai, ei kai, ei kai?! Jihaa!

Nuppu hei, täällä on ruokaakin!

Puhuiko joku pöperöistä? Kas, täältä Nuppu jo saapuukin suorinta reittiä!

Joulukollin kirjeessä kiitettiin Nuppua ja Jujua kiltteydestä ja toivotettiin ihanaa joulua. Seuraavassa postauksessa tutustumme tarkemmin Hupsujen uusiin vekottimiin vempeleistä nyt puhumattakaan, joten älkää karatko vielä kovin kauas blogimme ääreltä, ja viettäkää ihanan letkeänlötkeä joulupäivä!

13 kommenttia:

 1. Soosoo Juju vähän kärsivällisyyttä ei enää saa käyttäytyä kuin pahamaiset kakarat! Joulussahan on tärkeintä se tunnelma eikä lahjat, vai miten se menikään ;) Ihania lahjoja ruokaa ja estekkin HUHHU ♥ Nuppu ja Juju on ollut oikein kilttejä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jujulla oli kyllä hieman malttamaton asenne joulua kohtaan, mutta se annettiin anteeksi, sillä itse kukin on sortunut välillä aikamoiseen hätähousuiluun. :o) Kun lahja saatiin avattua ja leikit leikittyä, lempeä joulutunnelma oli taas taattu. <3 Vitsit oli muuten hankala päästä vastaamaan tänne kommentteihin, sillä olen nyt reissussa eikä puhelimen kautta kommentointi onnistunutkaan. Onneksi voi käyttää puhelimen verrkoa läppärissä, joka tietty lähti mukaan.

   Poista
 2. Huh onpas siellä ollut jännät paikat ! Kannatti kyllä odottaa ja jännittää kun noin paljon oli juttuja paketissa:) Odotan mielenkiinnolla postausta että mitäs vempeleitä siellä paketissa oikein oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä itseäkin jännitti, että mitähän kaikkea siellä paketissa olikaan. :) Tarkempaa analyysia on luvassa toivottavasti jo huomenna, kunhan ehdin tarinoida. Kuvat on tietty jo jemiksessä.

   Poista
 3. Näyttääpäs monipuoliselta lahjalta! Innolla odotetaan seuraavaa postausta! Hienoja kuvia muuten olet saanut uudella kameralla. Muiavaa joulupäivää teillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Uusi kamera on ollut kyllä ahkerassa käytössä. Vielä en ihan osaa sitä aina tilanteeseen sopivaksi säätää, mutta into on kova. Tulen sinnekin sitten kamera kourassa ja toivon, ettei joulupukki ole karannut kovin kauas. ;o)

   Poista
 4. Hitsi, te olette kaverit ollut kyllä toooooosi kilttejä, mieltsi määrä lahjoja hei !!!

  T: Triolaiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisen nätisti on räggärikaksikko käyttäytynyt, se on pakko myöntää. Eipä kai se kolli muuten olisi ihan koko kollillista kamaa tuonut. :)

   Poista
 5. Oo, laatikollinen lahjoja suoraan ulkomailta! Waude wau! Ei ihme, että Juju halusi malttamattomana laatikon kimppuun! Kertokaa jo mitä siellä oli!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa pyhienaikaa sinne hupsuttamoon! Me ollaan aivan päät pehmeinä ja sydän hellänä seurattu teidän suloisuuksien touhuskeluja,ootte ihkuja,meistä on tullu ihan räggärifaneja! T seropi Väinö ja Kiisu

   Poista
  2. Pian tulee tarkempi analyysi lahjapakettien sisällöstä! :) Lähdin sukuloimaan ilman kissoja (ne jäivät iskän kanssa leffoja katselemaan, päikkäreitä nukkumaan ja uusilla leluilla leikkimään) mutta kone ja kuvat ovat visusti matkassa, joten jatkoa seuraa! :)

   Kiitos, Kiisu ja Väinö, ihanasta viestistä! :) Tulipa hyvä mieli, ja ihanaa, että räggärifanitus on tarttunut hupsuilujemme myötä! :)

   Poista
 6. Hahaa! Nuppu, mä fanitan sun strategiaa: antaa toisen tehdä kaikki rasittava paketinavaus ja nuuhkuttelutyö ja sit paikalle, kun namiherkut on löydetty! Tollai meilläki laitan Miirun hommiin.
  - Pipsu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin Nupun taktiikat saavat ansaitsemaansa arvostusta! :) Uusi sanonta voisi olla "Maltti namit perii"

   Poista