sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Antihöpsö Blogger

Nuppu ja Juju ovat ihmetelleet hieman bloginsa hiljaiseloa. Kesä on toki kauneimmillaan ja kaikki nauttivat siitä omissa puuhamaissaan, mutta tänään selvisi myös toinen mahdollinen nuukahtamisen syy: perivihollisemme Blogger. Kuulin, että kaikki halukkaat eivät ole blogiamme pystyneet kommentoimaan, ja mekin olemme törmänneet samaan ilmiöön, kun olemme yrittäneet jättää elonmerkkejä muiden karvakaverien sivuille. Tässä blogissa on ollut käytössä kommenttihyväksyntä, jotta vierailijoiden ei tarvitsisi nakutella kaistapäisen näköisiä koodeja, mutta nyt se on poistettu. Eli kommentin pitäisi näkyä heti sivulla, kun on näppäillyt koodikenttään kuvassa näkyvät koukerot tai numerot.

Juju ottaa Bloggerin reistaamisen näin vakavasti. Pieni kissa, iso huokaus.

Tällainen se koodikenttä sitten on. Jos ei saa
selvää kirjaimista, voi painaa ympyränuolesta
niin kauan, kunnes saa jollain lailla luettavan koodin.

Nuppu ja Juju ovat kovasti kommenttien perään minusta nyt puhumattakaan, joten niitä saa mielellään kirjoittaa niin nimellä, nimimerkillä kuin anonyymistikin. Mitä kivaa tai mitä kehitettävää blogissamme on? Mistä haluaisitte kuulla lisää? Koskaan emme ole ainuttakaan kommenttia jättäneet julkaisematta, eli jos joskus olette kirjoittaneet sellaisen eikä se ole ilmestynyt, niin Bloggerin-ryökäle on silloin heittänyt kapuloita rattaisiin eikä viesti ole tullut minulle asti.


Nuppu haluaa vielä näyttää esimerkkiä ja kannustaa kaikkia teitä lukijoita aktivoitumaan aina, kun suinkin siltä tuntuu. Raksuja emme tosin voi luvata palkinnoksi, mutta vastaamme kyllä aina!







16 kommenttia:

  1. Toivottavasti Blogger alkaa jo pelaamaan paremmin ettei pikku Jujun yöunet mene stressistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin. ;) Pienen kissan ei soisi olevan noin harmissaan. :-D

      Poista
  2. Saisihan tuo blogger toimia kunnolla... Itelläni ei onneksi ole suurempia ongelmia ilmennyt, mitä nyt äsken kun yritin katsoa Nuppusen aktivointivideota ni iPad ei jaksanut ladata sitä. Taisi mennä sekaisin Nupusta, niin suloinen se on! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggerilla taitaa olla jotain henkilökohtaista kaunaa mua kohtaan, ongelmia kun on joka saralla kuvien lataamisesta kommentointiin ja kommenttien läpi tulemiseen. Tai ehkä kissojen söpöysenergia tosiaan on niin suuri, että se saa systeemit nurin. :)

      Poista
  3. Millä selaimella käytät? Ettei vaan ole niin, että kettu ei tykkäis kissojen jutuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt Google Chromea... Kirjoittelen kannettavalla Macilla, jossa on Chromen lisäksi vain Safari. Pitäisiköhän kokeilla sitäkin... Tai asentaa vielä jokin selain. Mikähän toimisi parhaiten yhteen Bloggerin kanssa? Firefoxia en ole kokeillut, mutta entä jos kettu tykkäisikin nimenomaan meidän vekkuleitten otusten juonitteluista? :-)

      Poista
  4. Hei! Olen seurannut blogiasi alusta asti, ovat niin hellyttäviä nämä kisut ja kirjoitat niin hauskasti! Parasta on tietysti, että olen nähnyt kyseiset kisut ihan livenä...joten tiedän miten pehmoisia ja vallottavia ne ovat. Hyvää kesän jatkoa koko perheelle! t:PL Mikkelistä
    p.s. Rico lähettää terveiset: Hauhaumurwuf!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja parhaimmista mahdollisista "haukuista"! :-D Kiva kuulla, että olet pysynyt lukijana, enkä ole sitten alkanut ainakaan vielä pahasti toistaa itseäni, vaikka välillä on tullut uskon puute. Nuppu ja Juju lähettävät kovasti kehruuterkkuja teille kaikille! Saa niitä karvahassuttajia tulla moikkaamaan aina, kun tännepäin satut! ;)

      Poista
  5. Voi mitenkä paljon videoita, harmikun en vielä pääse niitä näkemään mutta odotan innolla niiden näkemistä :) Kivaa että kommentointi taas toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mahtavaa, että olet taas messissä! :) Toivottavasti Rufus sitten ilahtuu, kun on Nuppu-videota Nuppu-videon perään. Tyhmä kysymys: Nyt kun en enää hyväksy kommentteja, niin mistä tiedän, että kommentteja on tullut? Onko sähköposti ainoa paikka? Tokihan aina viimeisimmän postauksen alta voi käydä katsomassa, mutta entä jos joku kommentoikin vaikkapa joulukuussa kirjoittamaani juttua? Sekään ei ole kiva, jos en sitten tajuakaan, että on tullut kommentti jonnekin... On tää nyt hankalaa. :)

      Poista
  6. http://i61.tinypic.com/2mzlgti.png mulla näkyy tuolla komentit osiossa kaikki kommentit, tonne pääsee kun menee bloggerin hallintakaapelin etusivulle ja siinä on se mistä voi kirjoittaa postauksen se kynä sit siinä on semmonen pieni nuoli alaspäin jonka vieressä on "näytä blogi" painike. Paina sitä pientä nuolta. Toivottavasti ymmärrät mutta siellä on kaikki kommentit sun muut tilastot. Mä laitoin noihin kahteen muuhunkin postaukseen vielä kommentit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta! Totta, tuoltakinhan ne kommentit näkyvät, ja sinne ne menivät ennen aina sen jälkeen, kun kommentit hyväksyin. Mutta sielläkin pitää olla aika tarkkana, koska mulla ei ainakaan nouse millään lailla esiin, että nyt on tullut uusi kommentti. Jäin vähän kaipaamaan sitä iloista, punaista "1 hyväksymätön kommentti" -tekstiä, joka tervehti silloin tällöin Bloggerin ruudulla. :-D Vähän kuin olisi tullut joululahja, joka vain odottaa avaamista... :-D (Pitää varmaan ostaa joulukalenteri korvikkeeksi. Niitä luulisi saavan pilkkahintaan näin kesähelteillä...)

      Poista
  7. Voi miten söpöjä nuppu videoita, ihanasti nuppu menee aktivointi pallon perässä ja rouskuttelee raksuja sievään masuunsa. Me tultiin eilen mökiltä espooseen eli ihdoin päästiin katsomaan nuppu videoita! Viimeisessä videossa Nuppu katsoo alussa, että ' äiti taasko sä otat kuvaa, no näytetääs nyt sit miten tääkin toimii!'' :D Ihanan söpö<3 Meillä Rufus ei perusta aktivointi leluista, mutta Coco ehkä saattaisi. Pitää kokeilla kun päästään kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun Nuppu on nyt onnellinen, kun sen videoista tykättiin! Ja että Ruffekin on kenties nähnyt Nupun touhuja... <3 Jos teidänkin kisuilla on jokin suosikkiherkku, niin aktivointilelu saattaisi kiinnostaakin. Ei tuollaiset pallot paljon maksa, eivätkä ole kovin tilaavieviä, vaikkeivät innostaisikaan. Labyrintti oli Zooplussalla tarjouksessa, muistaakseni 14,90 e, eli hintaan nähden on jo ollut siitä hirmuisesti hauskuutta. :)

      Poista
  8. Voi.. kiva kun löysin tämän blogisi! Ihanat kissat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa nuppujujuilemaan! :) Kisut ovat mielissään ihastelusta.

      Poista