tiistai 1. heinäkuuta 2014

Nuppu-neidin synttäreitä tänään vietetään...

Tasan kaksi vuotta sitten paistoi takuulla aurinko, sillä rekisterikirjan mukaan maailmaan putkahti silloin eräs pieni, lempeä päivänsäde. Se piipitti luultavasti kuin pörröinen kananpoika, ja veikkaan, että se oli kolmen poikasen pentueesta ensimmäinen, joka lähti taapertamaan kohti suuria seikkailuja. Sellainen rohkea rokan syöjä Nuppulaisemme nimittäin on. Kissamurussamme on myös sisäsyntyistä valovoimaisuutta, emmekä voineet olla hurmaantumatta neitoseen, kun näimme sen ensimmäisen kerran. Nuppu valloittaa sydämemme yhä uudestaan ja uudestaan, kuten esimerkiksi tänään olemalla maailman hassuin ja reippain pieni synttärityttö.

Kaksivuotias aristokatti on kauneinta mitä maa tai tuoli voi päällään kantaa.

Nupun syntymäpäivä sattui juuri samaan saumaan, kun vierailumme Läntisessä Mummolassa oli päättymässä. Niinpä emme voineet järjestää suuria kekkereitä, joille kutsuttaisiin kaikki kulmakunnan kollit tonnikalakakkua maistelemaan ja Nuppua vikittelemään. Juhlimme siis pienimuotoisesti perheen kesken menemällä pirtsakalle happihyppelylle. Onginnan sijaan tiedossa oli möngintää, sillä päivänsankari pääsi aamukasteiselle nurmelle seuranaan suurisilmäinen pikkuveli.


Hetken aikaa Juju luuli, että synttäreitä vietetään kylpylähotelli
Karibiassa. Sen verran kosteaa kaikkialla oli. Yh, yh!

Seuraavaksi Juju kyseli siskolta,
onko buffet-pöytä piilotettu pihatelttaan.
Nupun synttäririemu tarttui onneksi Jujuun, ja sekin viihtyi ulkona pitkän tovin.
Juju kyllästyi silti valjasteluun ennen Nuppua
ja vaati päästä sisälle mansikkakakkua etsimään.

Nupun virallinen kaksivuotispotretti otettiin tänä vuonna ulkotiloissa,
jotta neiti saa vähän vaihtelua mallikansioonsa.

Nupulla oli ulkona hurjan mukavaa, ja se sai kierrellä siellä niin kauan kuin halusi. Lopuksi kaunokainen köpötti terassille ja ilmoitti, että olisi valmis lähtemään kotiin. Kuljetuslaatikkoon se meni tyytyväisenä, eli mitä ilmeisimmin kahden vuoden kypsässä iässä ei enää tarvitse tehdä operaatiosta ohjelmanumeroa. Kotimatkan Nuppu nukkui kerällä ja vain toisinaan säesti Jujun "Noooo!"-huudahduksia pienillä, sievillä kolibrisirkutuksillaan. Nyt lomareissu on ohi, mutta syntymäpäivän kotijuhlaosuus alkaa heti, kun tytönhupakkomme heräilee untuvanpehmeiltä uniltaan...

Nuppu ja Juju lähettävät kiitolliset terveiset Läntiseen Mummolaan! Reissussa oli kivaa,
mutta kyllä oman peiton alla uni tarttuu simmuun silti kaikkein parhaiten...

8 kommenttia:

 1. Paljon Onnea 2-vuotiaalle Nupulle ! Katsoin pitkään tuota viimeistä kuvaa....taitaa siellä joku olla päivänöpösillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu kiittää onnitteluista! :) Kyllä siellä peiton alla oli ihan Nupun muotoinen pötkylä, joka veti piiiitkät kauneusunet. Ihan kuin voisi enää olla kauniimpi.

   Poista
 2. Hyvää synttäriä Nuppuselle meiltä kaikilta ja eniten Rufukselta, Rufus lähettää myös onnittelu suukkoja! Ihania ulkoilu kuvia, ulkoilu kuvat tuo kuviin niin paljon kivemman fiiliksen, kun on niin paljon enemmän värejä ja muutenkin. :) Nuppu on varmasti kulmien kaunein synttäri sankari ja vaikka mummolasta jouduitte pois voisitte kokeilla ulkoilua asuntonne sisäpihalla. Siellä tuskin mitään kamaluuksia tapahtuu ja sieltä mekin aloitimme ulkoilu harrastuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu kehrää ja räpsyttelee silmiään, kun tuli Ruffelta niin ihanat onnittelut! :) Oli tosiaan mukavaa laittaa kerrankin ulkoilukuvia – ja olen niin iloinen, että sekä Nuppu että Juju nauttivat uusista seikkailuista. Meidän talon piha on vähän parkkipaikkapainotteinen, joten aion viedä Nupun jonain päivänä läheistä puistoa ihmettelemään. Kunhan tulisi nyt edes vähän paremmat säät! Grr...

   Poista
 3. Onnittelut Nupulle meidän kaikilta karvakorvilta! Ja taas niin kauniina joka kuvassa, varsinkin synttäripotretti on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nuppu on niin mielissään kaikista ihanista onnitteluista ja kehuista! Täytyy myöntää, että olen itsekin pää kallellaan katsonut, miten nätti tuo synttäritytön potretti on. :)

   Poista
 4. Vähän myöhässä olen, mutta onnittelut aina niin ihanalle Nupulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuppu ottaa mielellään vastaan onnitteluja vielä tänäänkin!

   Poista