maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pallerot pelikoukussa

Nykyisin huolehditaan kovasti siitä, että leikkimisen sijaan lapset vain pelaavat kaikenmoisilla älylaitteilla. Niinpä meidänkin kissajunnuilta kiellettiin iPadin pelaaminen ja emon läppärin ränkkääminen pääsiäispyhien ajaksi. Tilalle tuotiin perinteisiä leikkejä, jotka paitsi stimuloivat aivonystyröitä myös treenasivat lihaksistoa. Kotiympäristö on ollut niin supervirikkeistetty, että ensi viikolla Nupun ja Jujun on varmasti syytä levätä kunnolla kaiken pääsiäishulinan päätteeksi.


Jujulla on ollut ekstrapitkiä tehotreenejä,
 joita katsoessaan Nuppu aivan väsähti.

Vai oliko Nupulla sittenkin oma joogahetki? Tätä yläselän venytystä voi suositella ihan jokaiselle.

Juju on pujotellut, hyppinyt esteitä ja treenannut uusia temppuja,
mutta kuten katseesta voi nähdä, se kaipaa vielä lisää tekemistä.


Peleistä hauskimmaksi on noussut pääsiäislenksujen etsintä pahvilaatikosta. Keksimme sen vahingossa Jujun kanssa, kun satuin heittämään Nupun jäljiltä matolla ajelehtivan tuliaislenksun pahvilootaan. Juju hyökkäsi heti noutamaan hiuskoristeen, ja sillä oli niin hauskaa, että triplasin heti lenksujen määrän. Vielä jännemmäksi touhu muuttui, kun piilotin lenksuja pahviläppien alle niin, että niistä pilkisti vain vähän värikästä reunaa. Sitten pyysin Jujua etsimään lenksut, ja se hoiti homman iloisesti kehräten. Myös Nuppu innostui etsinnästä, joten kerrankin meillä oli kolmen hengen leikki, josta kukaan ei jäänyt ulkopuoliseksi. Mutta kaikissa peleissä on aina se vaara, että niihin koukuttuu – niin myös tähän. Leikki jatkui niin kauan, että lopulta ylläpidin sitä samaan aikaan, kun luin kiehtovaa kirjaa. Ja voi miten hyvin me kaikki viihdyimmekään!

Enpä haluaisi olla puolustuskyvytön pääsiäislenksu,
kun lenksukylää vaanii näin skarppi pikkukissa.

Tämä lenksu luuli löytäneensä hyvän piilon,
mutta kukaan ei pelastu superkattimatilta!

Näin näppärästi se astelee lenksujen valtakuntaan.

Yksi meinasi lentää yli käenpesän, mutta salamankaltainen
tassunleiskaus muutti veijarin suunnitelmat.
Nuppu rakastaa lenksua, joka kimmeltää
sävy sävyyn sen sinisilmien kanssa.

Ettei Nuppu vain keskittyisi nyt liikaa poseeraamiseen?

Gärräyh! Hurja peto tuli esiin sittenkin! Nuppu ei ole
tippaakaan nössö tai lälly, jos joku ehti jo niin ajatella.

6 kommenttia:

 1. Kivaa näyttää olevan molemmilla ja hyvä onkin muistaa myös levätä ja venytellä :) Aijai taas kerran pitää ihmetellä noita Nupun silmiä...tekispä joku samanvärisiä piilareita niin tässä olisi heti asiakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin sinisiä silmiä tuijottaessa on suuri vaara hypnotisoitua. Ehkä sävyä ei siksi ole uskallettu tuoda markkinoille! :)

   Poista
 2. Nupun safiiri silmät loistaa rakkautta, ihana <3 Hyvä kun kisut ovat olleet aktiivisena ilman älylaitteita, meillä misujen kanssa grillailtiin ja kyllä nenät kävi siihen malliin, että elektroniikka meni mielestä muualle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupun katseessa on kyllä ihanaa lempeyttä. <3 Teidänkin karvakamujen touhut olivat aika hellyttävää katsottavaa. Onneksi tutustuminen sujui niin mahtavasti!

   Poista
 3. Pitääpäs kokeilla miten meidän kissat reagoivat hiuslenksuista. :) Misu on kyllä pyöritellyt joskus jotain pientä lenksua, mutta siihen se on sitten jäänyt. Ihanat kisut sulla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne sellaisia hyvän mielen hupsuttajia! <3 Edelleenkin hiuslenksut ovat meillä koko ajan käytössä. Nuppu tosin on alkanut uittaa niitä juomakupissa, joten välillä on monta lenksua yhtä aikaa kuivumassa... Parhaiten toimivat tuollaiset isommat, pehmeät lenksut. Kerro sitten, innostuiko kukaan teidän kateista tästä kevään hittituotteesta! :-D

   Poista