tiistai 29. huhtikuuta 2014

Aamuauringon virkut ja torkut

Luulisi, että lisääntynyt valon määrä vaikuttaisi ihmiseen piristävästi. Minusta ei silti edelleenkään ole tullut auringon noustessa Anttilaa, joka ampaisisi ylös vuoteeltaan. Kun herätyskello alkaa plinkuttaa, sukellan vain syvemmälle peiton alle. Mieheni onneksi on sen verran valppaampi, että tajuaa päästää herätysmestari Nuppusen makuuhuoneeseemme. Siitä on perheen ainoana aamuvirkkuna tullut varsinainen vastuunkantaja, jonka kontolla on, ettemme myöhästy tärkeistä palavereista.

Nuppu on pesunkestävä partiolainen. Aina valmiina!

Herätysmestari Nuppunen toimii viiden minuutin sykleillä, joiden välissä uinun kuin prinsessa Ruusunen. Sata vuotta menisi hujahtamalla, ellei viiksekäs herätysmestari suikkaisi nenälleni kutittavia suukkoja. Kun havahdun hieromaan vimmatusti nenääni, se suuntaa jo seuraavaa kohdettaan kohti. Niinpä voin jatkaa uniani, kunnes viiden minuutin päästä vuorossa on uusi kierros. Näin aamumme jatkuvat, kunnes vihdoin ja viimein meidän on pakko antaa periksi sinnikkäälle torkkuajastimellemme ja lähteä työmatkalle ihastelemaan hiirenkorvia ja hiukan aivastelemaankin niiden kunniaksi...

Aurinko lämmittää myös kissankorvia. Niille en onneksi ole allerginen!
Yltiötaiteellinen aurinkopotretti Jujusta.
Nupun aurinkoiselle taivaalle leijaili pilvi: Lammas, joka varasti sen majan!
Hei! Se onkin susi! Onneksi Nuppu huomasi valeasun ajoissa ja ajoi tunkeilijan tiehensä.

2 kommenttia:

  1. Aika törkeä tuo pehmo-susi kun vie toisen majan ! Hauskaa Vappua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja viettäkäähän tekin oikein hauska vappu! :) Toivottavasti Neron petiin ei pujahda susia tai muitakaan häijyläisiä. :)

      Poista