torstai 6. helmikuuta 2014

Sata hupsutusta myöhemmin…

Jos Nuppu ja Juju olisivat hereillä, pyytäisin niitä naukumaan fanfaarin, sillä tämä päivitys on toden totta sadas laatuaan! Välillä olen ihmetellyt, mitä kummaa kirjoittaisin, mutta kuin vastauksena pähkäilyyni hassu kissakaksikko on tehnyt taas jotakin niin hellyttävää, hämmentävää tai hassunkurista, ettei valkoisen ruudun kammo ole vielä kertaakaan iskenyt.


Toivottavasti kukaan lukijoista ei ole vielä
näyttänyt tältä sepustuksiamme lukiessaan!


Tänään keskityimme tavallisten hupsutusten sijaan teknisten ”haasteiden” ylittämiseen. Hitaasti ja täysin epävarmasti lisäsin blogiini pienet esittelyt meistä kaikista. Nuppu ehti jo pari kertaa kyllästyä koko puuhaan ja yritti nopeuttaa sitä kävelemällä näppiksen yli. Sen olen kuitenkin tähänastisen bloggaushistoriani aikana oppinut, että kissan lähestyessä läppäriä oikea komento ei ole seis, stop tai pruut, vaan Ctrl + S!


Se näyttää söpöltä ja täysin vaarattomalta, mutta annas olla, jos unohdat tallentaa tekeleesi!
Sadaskin blogipäivitys haihtuisi hetkessä bitteinä avaruuteen - eikä siltikään voisi olla vihainen.4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon sadannesta posatuksesta! :) Mulla vasta tais olla viides... Ihana kuva Nupusta muuten! Eihän tuollaiselle söpöläiselle voi suuttua, vaikka tunteja pähkäilty teksti poistuisikin vahingossa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin niitä vain pikku hiljaa kertyy. Eikä Nuppu-nallukalle tai sen söpöliiniveljelle tosiaan voi kimmastua. Kaikki pikku haaverit ovat vain silkasta uteliaisuudesta ja auttamishalusta johtuvia.

   Poista
 2. Jee onnea postausluvuista huimista! Itsenkin on pitänyt postata tässä tällä viikolla, mutta sekin onnyt vähän jäänyt kun töitten jälkeen onniin väsynyt, mutta enköhän taas viikonloppuna keksi jotain hassunkurista! Nuppuliini taas oikein somana pehmopörrönä. Kävin katselemassa uusia välilehtiä ja se saikin hymyn huulilleni! Pitääkin kertoa Rufukselle taas terkkuja kun pääsee kotiin :) Tykätään Ruffen kanssa paljon postauksistasi ja odotamme niitä innolla joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Ja onpa ihana kuulla, että odotatte meidän kuulumisia. Niin mekin aina heti haukkana käydään teidän sivuilla, kun tulee jotain uutta. Nuppu halusi ehdottomasti, että Rufus listataan kiinnostuksen kohteisiin. ;) Itsekin vähän ihmettelin, että joko noita postauksia on noin monta. :) Puroista kasvaa näemmä virta. Toivottavasti se ei ihan heti tämän tuuletuksen jälkeen tyrehdy!

   Poista