perjantai 8. marraskuuta 2013

Astrologinen kissaskooppi

Tunnustan, että yksi kestohuveistani ovat horoskoopit. Minusta on hauska joko hämmästellä, kuinka nappiin ne osuvat, tai naksutella niille paheksuvasti kieltäni. En ole tietenkään malttanut olla analysoimatta myös Nuppua ja Jujua niiden tähtimerkkien mukaan. Mielestäni hyvä kissanomistaja ottaa ruoka-, terveys- ja aktivointiasioiden lisäksi kasvatuksessa huomioon myös karvaturriensa astrologiset ulottuvuudet.

Tässä näet kasan kiinalaisia vesilohikäärmeitä...

Kenellekään blogiani lukeneelle tuskin tulee yllätyksenä, että Nuppu on Rapu. Se on syntynyt heinäkuun ensimmäisenä päivänä ja on juuri niin Rapu kuin Rapu voi olla. Mieheni, isäni ja monet lähimmistä ystävistäni ovat niin ikään Rapuja, joten oli viisas (joskin täysin tiedostamaton) liike ottaa myös oma ”lemmikkirapu”. Nuppu rakastaa kotielämää ja paijailua, mutta minut yllätti tieto, että Ravut ovat myös tarkkoja talousihmisiä ja taitavia kokkeja. Jos luovuttaisin Visa-korttini Nupulle, eikö se siis ostaisikaan koko rahalla raksuja?

Lempeä Rapu käpertyneenä pieneen kuoreensa

"Vee vee vee piste zooplus piste fi..."


Juju viettää synttäreitä elokuun yhdeksäs päivä, eli se on merkiltään Leijona. Tietenkin. En tosin tiedä, ovatko Jujun leijonamaiset piirteet silti ennemminkin luontaista kissaeläimen perimää. Tähtiin on kuitenkin kirjoitettu, että Juju on oleva kuninkaallisen kaunis ja kuin luotu suurille estradeille. Ja niinhän siro sirkuskissani onkin. Eikä siinä vielä kaikki, sillä jos horoskooppeihin on luottaminen, Leijonassani olisi ainesta myös sisustussuunnittelijaksi tai ammattipeluriksi. Kotimme kaipaisi kyllä lisää taiteellisen Jujun tassunjälkiä, mutta palloradan taidan tästä viisastuneena siirtää hetkeksi syrjään…

Tämä on Jujun virallinen 1-vuotisposeeraus.

Näin letkeän ja trendikkään imagen Juju haluaa itsestään antaa...
...mutta tällainen ilopusupilleri meidän Leijonamme oikeasti on. Hejsan!

Tässä taas näette Leijonan herkän puolen. Sormi meni suuhun,
koska Nuppu oli kuvanottohetkellä sterilisaatiossa.
Mahtaakohan se ammattipelurikohta
sittenkään olla horoskoopissa oikein...?!

10 kommenttia:

 1. Ai kun ihania kissoja! Onks sun blogissa missää sitä juttuu et voi liittyy lukijaks sil tää on tosi ihana blogi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kuulla!! :) Pakko tosin tunnustaa, että olen täydellinen ummikko blogimaailmassa - eli sivulla ei varmaan ole sellaista lukijaksi liittymistä vielä. Mitenhän sellainen laitetaan? :) Tässäpä minulle viikonlopun pähkinä!

   Poista
  2. Mene blogin ulkoasuun ja sieltä ota ulkoasu ja lisää gadget. Sitten eti sieltä Lukijat gadgetti. Löydät varmasti! :)

   Poista
  3. Kiitos! Seikkailinkin jo aamulla gadgettien ihmeellisessä maailmassa ja lisäsin blogiini jotain tilaamiseen liittyvää. :) Onkohan tuo nyt se oikea gadget? Sähköpostitilausta en saanut toimimaan jostain syystä.

   Poista
  4. Eipäs olekkaan oikea! Itsekkin yritin sitä etsiä tuossa parina päivänä mutta ei sitä lukija juttua ole täällä sivullasi. Elikkä mene uudestaan tuonne ulkoasuun sieltä lisää gadget ja sivusta vaihdat' 'perus'' kohdan kohtaan ''muita laajennuksia'' ja siinä ensimmäisenä on lukijat!

   Poista
  5. Aaargh :) Niin hauskaa puuhaa kuin tästä bloggaamisesta onkin sukeutunut, niin tämä tekninen puoli on mulle ylitsepääsemättömän vaikea. Mäpä käyn vielä tsekkailemassa niitä gädgettejä... Kiitos avusta! :)

   Poista
  6. Onkos nyt oikeaa täppää painettu? :o)

   Poista
 2. Innostuin katsomaan, mitä omat lemmikit on horoskoopeiltaan niin Jami on härkä (s. huhtikuun 27.pvä 2013), Killi on rapu (s. kesäkuun 24.pvä 2008), koirista Leevi myös rapu (s. heinäkuun 1.pvä 2008) ja Elmo on skorpioni (s. marraskuun 11.pvä 2010).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jami varmaan siis osaa nauttia elämästä! :) Ja Killissä ja Leevissä on ehkä jotain samaa... Ja hui, skorpioni! :-D Jos tätä astrologia-ajatusta oikein jatkaisi, niin pitäisi tietenkin pohtia, mitkä merkit tulevat keskenään toimeen. Eikä koskaan voi tietää, millaisia twistejä nousevat merkit ja Kuun asennot aiheuttavat. :-D

   Poista
  2. Mä oon ihan huono näissä horoskooppijutuissa. Jami on kyllä sellainen rentoilija ja nautiskelija, ei murehdi turhia. Leevi on hirmuisen hellyydenkipeä ja nauttii kun saa olla sylissä.. vaikka onkin iso koira :) Killi viihtyy omissa oloissaan, mutta tulee syliin kehräämään jos niin itse haluaa. Elmo on sisällä rauhallinen ja säikkyy kissojen riekkumista, mutta ulkona ego kasvaa ja on maailman suurin koira ja kaikille pitää vähän uhota. Pentuna jo kasvattaja sanoi, että tulee vilkas tapaus ja sitä se on ollut. Kiltti kuin mikä, mutta vauhtia riittää :)

   Poista