sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Sukka vai häntä?

Tänä vuonna kesästä pystyi venyttämään poikkeuksellisen pitkän, mutta nyt syksy näkyy paitsi puissa ja pöpeliköissä myös Itäisen Hupsuttamon lämpötiloissa. Katit ovat alkaneet kasvattaa turkkiaan, ja meille ihmisille on ilmestynyt tassuihin vakiovarusteena villasukat. Niitä puetaan usein kahdetkin päällekkäin, enkä malta odottaa, milloin pääsemme pelaamaan  lempipeliämme, joka on nimeltään ”Sukka vai häntä?” 

Arvaatte varmaan, kumpi tässä etualalla lekottelee.

Pelin säännöt ovat varsin yksinkertaiset: Aina kun jompikumpi meistä huomaa, että oven takaa pilkottaa jokin tumma pitkä pötkylä, kuuluu toiselta kysyä ”Sukka vai häntä?” Kerran peli meni erityisen kiinnostavaksi, kun arvaaminen alkoi hännästä mutta päätyi sukkaan - kunnes sukka olikin vähän myöhemmin hävinnyt ja saimme pitkän nenän.

Kukapa olisi arvannut, että siihen villasukkaan
oli ruuvattu kiinni ihana pikku söpöliini!

3 kommenttia:

  1. Ihastuttava peli!!! :D onneksi kissat eivät ymmärrä, että heidän koristuksiaan joinain sukkina pidetään...

    VastaaPoista
  2. Huh, onneksi meillä ei voi leikkiä tuota leikkiä. Ois se hurjaa jos ihminen luulisi häntää sukaksi. Me toivotaan toooosi kovin, että te voitatte ihan aina tuossa leikissä.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  3. Meillä emännän sukat on onneksi eri värisiä kuin meidän hännät, joten niistä ei voi mennä sekaisin :D Mutta hauskalta leikiltä kuulostaa kyllä - Pepsi ja Max

    VastaaPoista