lauantai 11. huhtikuuta 2020

Kadonneen kaakaon metsästäjä

Näinä eristyksen aikoina moni sohvapottu on potkaissut itsensä liikkeelle virtuaalisin apukeinoin. Minäkin olen yrittänyt pitää peruskuntoani yllä osallistumalla Jujun kanssa netin kautta tehokkaille barre-tunneille. Siinä missä minä teen plién toisensa perään, Juju venyttää sutjakkaa tanssijankroppaansa verhoja vasten. Seuraavat demi pointe -kyykyt teemmekin aina niin, että veijarimainen balettiripsuttaja on tiukassa kapalossa emon sylissä. Se pitelee etutassuja suorina ja nauttii tanssin hurmasta. Loppurentoutuksissakin on oma söpöyselementtinsä: kun venytän lattialla kyykkäämisestä väsähtäneitä reisiäni, Juju töppää kostean kuononsa poskeeni tai tulee kutittamaan nenääni viiksillään.
 
Oliko hyvä treeni, mama? Me ollaan tosi sporttisia toisin kuin ehkä eräs nimeltä mainitsematon...

Niin, missä on Nuppu silloin, kun me Jujun kanssa hikoilemme?

Vaikka taloutemme tylleröpyllerö ei ryhmäliikunnasta piittaa, sille on kehittynyt ihan omia kuntoilurutiineja. Se taapertaa ympäri asuntoamme ja huutelee ”Nesquik!” Oletan, että sen tekee mieli kaakaota, sillä aikansa piippailtuaan Nuppu löytyy aina kiipeilemässä keittiötasoilta. Kaakaota etsiessään se tulee treenanneeksi reisiensä pomppuvoimaa paljon tehokkaammin kuin emo barre-tunneillaan. Varsinkin, kun treenit jatkuvat öisinkin ja niihin liittyy eräs lisäliikunta-aspekti. Eilen aamulla mies nimittäin huomasi, että tomaatit olivat sikin sokin keittiön työtasolla. Ne joko osaavat kieriä itsekseen tai sitten JOKU kadonneen kaakaon metsästäjä on käynyt pelaamassa niillä.

 
Nuppu pahkeksuu moisia syytteitä! Ihan kuin sitä mitkään
ihmisten vihannekset inspaisivat! ”Nesquik!”
 
Mutta toisaalta...

Nuuh nuuh... Potk potk! Kivastihan nämä pyörylät pyörivät!

Hyvä on, Nuppu tunnustaa ja kertoo, mistä tässä on kyse:
se sekoitti tuotemerkit. Nesquikin sijaan sen piti sanoa Kinder!

Onhan nyt pääsiäinen, eikä Nupusta mikään ole yhtä kivaa
kuin pelata pääsiäismunilla potkupalloa!

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille, ja loppuun vielä Nuppu-sarjistaiteilijamme hauska näkemys sisäliikunnasta Nupun tyyliin:


Kivoja treenejä joka katille! :-D

22 kommenttia:

 1. Juju olet reipas jumppakaveri ja innostat emoa lisää. Nuppu on taas aloittanut selvästi omat tehokkaat harrastukset kuten palloilun ja juoksumaton 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan pitää maman liikkumisesta huolen vastakin. MMMmmooouurr ja Rrriiiips! T. Juju, joka sekin haluaa testata Nupun juoksumattoa!

   Poista
 2. Mulle on kerrottu, että tomaateilla voi olla taipumus liikkua itsekseen. Silloin kun Friede oli pieni, eikä Figoa vielä ollutkaan, löysin kirsikkatomaatin jostain aivan hämärästä paikasta. Ja kaiken huippu oli, että sillä kertaa meillä ei edes pitänyt olla minkäänlaisia tomaatteja! Niin että tässä voi olla kyseessä suurempikin mysteeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pikku Friede on ollut tuonkin mysteerin äärellä. <3 Kissoilla on salaperäisiä kykyjä, mutta niin on selvästi tomaateillakin! :)

   Poista
 3. Muista Nuppu, että jos livauttaa tomaatin vähän vauhdikkaammin lattialle, niin voi saada emon hermostumaan. Siinä pöydällä niitä voi pyöritellä rauhassa. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se on ihan parasta, kun se tomaatti heittäytyy jyrkänteeltä! T. Nöppis

   Poista
 4. Ihana Juju kun olet ryhmäliikuntakaverina:D noi nettivirtuaalitreenit on käteviä, itsekin oon parille tanssi- ja zumbatunnille liittynyt mukaan, Nala kattonut silmät pyöreinä kun ihminen pyörii pitkin asuntoa kuin väkkärä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan superhyviä ja etenkin hämmästelevän kissan seurassa! Mekin ollaan Jujun kanssa zumbattu ja testattu erilaisia joogia. Nuppu yleensä lyllertää eri huoneeseen, mutta Jujua kiinnostaa nämä sporttijutut. :-D

   Poista
 5. Hahaa, juoksumatto!
  Voi Nesquik :-D ♥ Kylläpä te oottekin sporttista sakkia. Tanssia, venyttelyä ja palloilulajeja.
  Meillä Ransu myös tulee esiin heti, kun rullaan joogamaton lattialle. Siitä ei kyllä ole mitään apua joogassa, päinvastoin, mutta on omasta mielestään tosi tärkeä elementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt päädyttiin kuulostamaan sporttisemmilta kuin oikeasti ollaan! :-D Paljon enemmän aikaa kuluu tosiasiassa Neflixin, koneen tai kirjojen parissa. Voi, Ransu on varmasti ihana rentouttaja joogassa - tai ainakin sellainen hyvän mielen takuu. ♥ Mua on alkanut monesti naurattaa alaspäin katsovassa koirassa, kun vastaan tuijottaa maman temppuilua ihmettelevä Juju. :)

   Poista
 6. Jujusta tulee vielä huipputanssija ♥ Nupusta huippu jalkapalloija? Vai oiva väistelijä väittelijä..?
  Ihana loppukevennys sarjakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju on maailman paras tanssikavaljeeri!♥ Se tosin tykkää eniten siitä, jos tanssahdellaan salin reunalle niin, että se ylettyy samalla läpsyttämään niitä verhoja.
   Nuppu tosiaan on hyvin ammattimainen futaaja - ja melkoinen jääräpää ja selittelijä! :-D

   Poista
 7. Nupun juoksumatto! :D Ehkä neiti haluaa sellaisen oikeasti, voisi treenata itseksensä eikä emon kansa, niinkuin Juju. Kaikista meistä ei ole ryhmäliikuntaan...

  Ai teilläkin on passionhedelmiä? Tännekin hankittiin, ja nyt mietityttää, olisiko Seppo-passio sovelias pääsiäispostausvitsi, nyt kun niitä tavallisia kärsimyspassioita ei yleisölle taideta esittää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu olisi niin söpö juoksumatolla - porkkanan sijaan houkuttimeksi voisi ripustaa passionhedelmän. Kannattaa muuten käydä lukemassa meidän vanha postaus passionfutiksesta - se voisi toimia lisäinspiraationa Seppo-passioon, joka me ilman muuta halutaan nähdä! :-D

   Poista
 8. Voi tuota Nuppua, piilotettujen suklaamunien sijaan löytyikin pelkkiä kasvisversioita. Juju ois kyllä varmasti mainiota treeniseuraa! Ja miksei Nuppukin, vaikka sitten loppurentoutumisen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupun pääsiäisaarteet ovat tänä vuonna ihan järkkyä pupun ruokaa! Onneksi kelpaavat futaamiseen. :)
   Jujun kanssa treenailu on superkivaa, ja kyllä Nuppukin itse asiassa joskus käy vähän sotkemassa kuvioita - varsinkin jos pelaan Dance Central -peliä. Kesken viiden tähden suorituksen on joskus saattanut espressobeigelyllerö istahtaa keskelle tanssilattiaa. :-D

   Poista
 9. Sporttinen perhe teillä ja pääasia että jokaiselle löytyy se itselle paras liikuntamuoto ja välineet.
  Kivaa Pääsiäisen jatkoa kaikille teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä mukava pääsiäinen! :) Ja aina sporttailun jälkeen (ja sitä ennen) pidettiin hyvä huoli löllölttelystä ja herkuttelusta.

   Poista
 10. Erittäin hienot treenit! Ihan jokaisella.

  VastaaPoista
 11. Soololiikkuja ja ryhmäliikkuja, molemmat on tosi hyviä lajeja. Mäkin voisin aloittaa tuon Nupun treenin, Nesqvikin kutsuminen ja tomaatinpyörittely pöydällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupun mielestä kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Vaikka pääsiäinen meni, niin Nesquikia etsitään yhä. Välillä sitä tullaan ihan korvan viereenkin huutamaan. :-D

   Poista