keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Nimet vaihtoon!

Kun nyhjää saman porukan kanssa riittävän kauan neljän seinän sisällä, perspektiivit saattavat muuttua radikaalisti. Vaikka voisi kuvitella, että oman jenginsä tuntee läpikotaisin, se ei välttämättä pidäkään paikkaansa. Sen olen saanut huomata elettyäni Nupun ja Jujun kanssa kylki kyljessä viimeiset kolme viikkoa. Kattini ovat ihania, hassuja ja maailman rakkaimpia otuksia, mutta minusta on alkanut tuntua, että olen tehnyt niiden suhteen yhden megalomaanisen virheen: aikoja sitten kissanpentuhuumassa tulkitsin palleroitani aivan nurinkurisesti ja nimesin ne väärinpäin. Onneksi mokan voi vielä korjata:
 
Tämän kiltin pikku prinsessan nimi on vastedes Nuppu!
Näkeehän sen jo pinkistä nenännypykästäkin.
 
Perheen räyhäkkä keppostelija sen sijaan ristittiin juuri Jujuksi.

Meidän mielestämme kaikki loksahti nyt paikoilleen, vaikka aluksi tuntuu takuulla erikoiselta huudella Nuppua agilityradalle ja puffata Jujun valtavaa muhkuturkkia. Miltä Hupsuttamon uusi nimipolitiikka teistä lukijoista kuulostaa? Teimmekö vihdoin oikean siirron, vai olisiko ollut parempi jättää nimet väärinpäin?

16 kommenttia:

 1. Hih :-D Tuliko heille nyt identiteettikriisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän on emoa katsottu hämmentyneenä, kun tämmöisiä höpötellään! :-D

   Poista
 2. Voi nuppuset, vaivaako identiteettikriisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaivaa, ja Jujun mielestä emo nyt ihan jujuttaa ja pitäisi nimetä Jujuksi. :)

   Poista
 3. Hih, tähän muutokseen en kyllä oppisi 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eivätpä taitaisi Hupsutkaan oppia. Tosin joskus Juju tuli luokse, kun kutsuin sitä Bobbyksi, joten eipä sitä koskaan tiedä. :-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Höh, eikö tämäkään mennyt läpi! :-D Kukaan ei tainnut silloin joskus vuosia sitten uskoa sitäkään, että Nuppu oli valittu Itty bitty kitty -sandaalien mainoskasvoksi Havaijille... Meidän pitää reenata.

   Poista
 5. Onneksi tämä juttu tuli ulos juuri tänä päivänä, niin ei tartte huolestua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - tosin olen ollut viime aikoina niin hajamielinen, ettei olisi ihme, jos kutsuisin Nuppua Jujuksi ja Juppua Nujuksi. ;)

   Poista
 6. Huh, olisin mennyt kyllä pilaan jos en olisi kommentteja ensin lukenut! ;) Olin jo mielessäni vaihtamassa Kassisen ja Sepon nimiä!

  Tällä hetkellä täällä muuten asuu Kassisisisisilisko ja Sniibelieliöinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että vähän vilkuilit ensin kommenttikenttää, niin vältyit nenästä vetämiseltä. :) Täytyykin tulla katsomaan, mitä Kassisisisisiiiselille ja Snibbelöeliöiselle kuuluu. :-D

   Poista
 7. Näin jälkikäteislukijana jo kovasti mietin, että mitä kepposia herttainen Nuppu on nyt mennyt tekemään. Sitten kommentit paljastivatkin tekstin päivämäärän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkikäteislukeminen saattaa olla aprillipäivän jälkeen vähän vaarallista ja höynäytysalttius huipussaan. Mutta Nupun viimeisimpien höpsötysten jäljiltä sekin ansaitsisi jonkin jujutusnimen!

   Poista
 8. 100 % onnistuminen eka, mutta sitten tajusin käydä kurkkaan postauspäivän .
  Tässä olikin suuri huijaus kumminkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää aprillihuijaukset on kyllä melkoisia riskejä, kun ne muuttuvat niin pian ihan silkaksi palturiksi, ja säkin varmasti ehdit jo säikähtää ihan tosissaan, että nyt menee ihan vinksin vonksin. :) Mutta huh, Nöppis on yhä Nöppis ja Huipsi Huipsi. <3

   Poista