perjantai 11. toukokuuta 2018

Iso Nuppu-poika

Mikä olisi ihanampi tapa viettää aurinkoista helatorstaita kuin hurauttaa katsomaan kissakavereita naapurikaupunkiin? Ei mikään, joten siinäpä minulla oli agendaa keväiselle lomapäivälle. Pusutin aamulla Nupun ja Jujun lättäniksi ja jätin ne kirjoittamaan esseitä isikissin kanssa. Kun katit nukahtivat näppiksen nakutukseen, kurvailin jo itse paikallisnyssellä Marraskuun murusten luo. Ikävä Rufusta oli kova, mutta päätin eristää ne ajatukset ja keskittyä iloitsemaan siitä, että näkisin Nupun 4eva-anopin ja typykkäni poikapuolisen vastineen, Cocopopsin.

 
No mutta moi, säihkysimmu! <3

Olemme monesti anopin kanssa vertailleet Nuppua ja Cocoa, ja niissä on huvittavia samankaltaisuuksia. Molemmat näyttävät höpsöiltä nallukoilta, kaapivat multaa kahvin päälle eivätkä ole tunnettuja huimista hyppytaidoista tai innokkuudesta agilityyn. Kun kävin viimeksi Murusten luona, minulla oli paljon asioita Rufukselle, joten Coco taisi jäädä ujompana poikana vähän taka-alalle. Nyt pojanpallero kuitenkin sai kaiken huomioni, ja se otti minut ihanasti vastaan naukaisemalla sohvalta kohteliaan tervehdyksen.

 
Coco kävi tsekkaamassa kamojani ja ilmeestä päätellen hämmästyi,
kun olin jo ehtinyt hukata toisen kenkäni.

Koska olen saanut huomata Cocon valikoivan maun, en uskaltanut ostaa sille herkkuja. Vein kuitenkin tuliaisena pari pientä lelua, jotka ovat saaneet omiin lötkyihini liikettä. Olin onnesta suikulana (se on vielä soikeuttakin onnellisempi tila!), kun Coco hyväksyi toisen niistä: kengännauhaan sidotun karvalärpykän. Poitsu vaani, hyppeli, huitoi tassuilla ja jäyti saalista. Ja minä ihastelin, miten ISO ja nuppumainen Coco olikaan.

 
Näin räyhäkästi Coco varoitti karvaplättystä.
 
Sitten se hyökkäsi kuin Serengetin gepardi.

Lämpäre sai osakseen hurjapäistä ravistusta!

Savannilla poukkoili myös sorja gaselli.

Ihan kuin Nuppu Nuppuherra Nöppersön! <3

Jos siristää vähän silmiä, voi tässäkin nähdä Nupun. Cocolla vain on
pitempivartiset tumput eikä nenän päällä ole valkoista piirtoa.

Kaikkein onnellisin olin, kun sain potran Coco-pojan syliini! Se painoi hurjasti enemmän kuin pikkuruinen Nuppu, mutta olisin jaksanut kantaa, halia ja pussata Cocoa vaikka koko loppupäivän. Santsasin siitä räggäri-ihanuutta myös Ruffe-ikävääni, ja visiitistä jäi iloinen mieli. Cocolle kuuluu hyvää, ja toivottavasti lärpäke villitsee sen vielä monta kertaa.
 
Muisk muisk muisk muisk muisk! <3
Kiitos Cocolle haleista ja pusuista
ja anopille kuvasta ja seurasta!
 
Moikka sitten, ”Jätti-Nuppu”! Tuun kyllä toistekin
sua ja anoppia moikkaamaan. :o) Huomatkaa Cocon
leuassa ihana cocopops-suklaapilkku! <3

Cocon luota matka jatkui vielä kahteen blogikissakotiin, mutta niistä seikkailuista lisää seuraavassa postauksessa, sillä Nupun ja Jujun mummi Poppanen on jo matkalla Hupsuttamoon eikä pöpsöjen mama ehdi nyt kirjoittaa enempää. Ihania kevätpäiviä kaikille!

 
Tässä muistutuksena, miltä alkuperäinen Nuppu näyttää.

Ja tässä vielä myös letkeä kevätmies Juju! <3

14 kommenttia:

 1. Anoppi ja Coco varmasti arvostivat Nupun ja Jujun edustajaa kylässä! Ihanan leikkisiä kuvia Cocosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti tykkäsivät anopin piipahduksesta! <3 Oli söpöä saada Coco-poika vauhtiin!

   Poista
 2. Ehditkin käydä useammassa kisukylässä! Ihastuttava Coco.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin vähän vauhtia naapurista! :-D Oli ihana saada Coco syliin paijattavaksi! <3

   Poista
 3. Hurmaava Cocopops todellakin on hyvin nuppuisa 😻😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui hassulta nähdä toinen noin nuppuisa kissa - paljon on heissä samaa, mutta kuitenkin ovat niin omia valloittavia persooniaan! <3

   Poista
 4. Onhan Coco komea, mutta kyllä mun on sanottava, että Juju on komein räggäri minkä kuunaan olen nähnyt ♥ Olen verrattain syvästi ihastunut Jujun viehättäviin kasvonpiirteisiin ja herkkään mutta atleettiseen olemukseen ♥

  Hauska kun pääsit käymään monessa paikassa samalla reissulla! Oli Nupulla ja Jujullakin varmasti tekemistä jälkeen päin kaikkien niiden vieraiden tuoksujen analysoinnissa ja luokittelussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi, täällä Juju-poitsu vallan punastui mielihyvästä!♥ Jujulla kun on ollut vähän hakemista sen oman räggäri-identiteetin kanssa. Onneksi meidän pikku sporttihuitulakin hurmaa omalla kevyen sarjan räggärityylillään. ♥ Mamakin on ihan rakastunut Jujuun nessusta hännänpäähän. ♥

   Oli kyllä ihanaa käydä katsomassa niin monia kisuja - ja Jujua varsinkin nuuskututti kovasti, kun emo tuli kotiin seikkailuiltaan. Tänään on sitten tuoksuteltu koira-aromeita. :)

   Poista
 5. Voi Coco, mikä meno :D.
  Kivoja kuvia, Coco on kyllä oikeasti aika lailla Nupun näköinen ! Ja Juppeli on tietty aina parhaimillaan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocossa riitti vauhtia ja tohinaa, mutta olipa ihanaa, että poitsu malttoi asettua fanitapaamiseen ja otti ihan tyytyväisenä vastaan niskapusuja ja monenmoisia lepertelyjä. ♥

   Poista
 6. Voi mikä ihanan iso pörrikkä! Yhdennäköisyys on kyllä huima, katsoinkin ensin että ensimmäinen kuva on Nupusta... :D Me ootellaan sua tänne kylään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin söpö pöffäys tuo Coco!!! :o) Oispa kyllä ihana tulla sinne - nyt olisi juuri ne ihanimmat ja parhaan tuoksuiset loppukevään ajat! <3

   Poista
 7. Nää kuvat on niin kivoja ja tiedätkös mitä! Herra Nuppu tykkää lärpäkkeestä edelleen eikä nukkumaan voi mennä ennenkuin isikissi on heilauttanut narua ja näin iltarallit voi alkaa. Coco oikein kutsuu leikkiin ja sanoo että nyt on aika anopin tuoman narusen. Boingslelu ei oikein ottanut tulta tassun alle mutta onneksi tuo toinen lelu on kaikista parhain ettei parempaa lelua enää koskaan löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo helppoja kissatuliaisten valitseminen, mutta joskus se sokeakin kana jyvän nappaa ja keksii oikean jutun! :-D JEE! Tuuletan täällä, kun sain Herra Nuppusen IIIISON pepun liikkeelle! <3 <3 <3 Ihana ralli-Popsu! Toivottavasti lärpykästä tulee aina anoppi mieleen. :)

   Poista