keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Stailataan, stailataan!

Koska hoitelimme eilen alta ikävän mutta välttämättömän eläinlääkärikäynnin, tänään vuorossa oli todellista lomahömppää. Toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja kävin hakemassa lisää ideoita pukeutumiseen stylistiltä. Ei sillä, etten luottaisi omaan kotifashionistaani, Nuppuun, mutta toisinaan on hyvä pyytää mielipideapua myös ulkopuoliselta, joka ei ole minusta ruokinnallisesti riippuvainen. Sainkin valtavasti ideoita ja uudistusta garderobiini, ja intoa puhkuen ryhdyin myös tuunaamaan blogimme kulahtanutta lookkia. En todellakaan ole mikään bittimaailman Einstein, joten hätäapua hain Pink Bubble -blogista. Ilman loistavia ja selkeitä vinkkejä en olisi ikinä suoriutunut oman bannerin luomisesta. Mielelläni kuulisin, mitä olette mieltä uudistetusta tyylistämme? Väreihin hain inspiraatiota lämpimistä, pehmeistä sävyistä, joilla minun kannattaisi kuulemma kuorruttaa itsenikin.
 
Tällainen voisi olla taiteilijan stailaus Jujusta meren sävyissä.
Nuppu ja Juju olivat tohkeissaan, kun saavuin kotiin vaatekassin kanssa. Jujun piti päästä heti hyppelemään kivasti rapisevan värikartan päälle. Nuppua taas jostain syystä kiinnosti, paljonko emo oli reissullaan törsännyt: se heilutteli hintalappuja aivan kuin en olisi muutenkin tuntenut oloani hieman syylliseksi. Kuitit ynnättyään Nuppu siirtyi leikittelemään uuden mekkoni nauhoilla niin riehakkaasti, että jouduin pelastamaan ostokseni saman tien vaatekaapin uumeniin. Mutta pääasia on, että Nupulla riitti niin paljon ihmeteltävää, ettei sen mieleen edes juolahtanut tassun lipominen. Nuppu on saanut viipottaa ilman tötteröä, koska antibiootti on alkanut purra jo kahden tabletin jälkeen, ja tassu paranee hyvää vauhtia. Harhautukseni ovat myös toimineet, joten tällä hetkellä olo on taas huomattavasti valoisampi ja odotamme jo innoissamme ensi viikon lomamatkaa maalle. Siihen liittyen vireillä on blogimme ihka ensimmäinen kysely, ja odotamme jännittyneinä, haluaako kukaan arvailla, kuinka kattien ulkoilussa käy...

Nupun kaltainen klassinen kaunotar on säihkyvä harmaankin sävyissä.

7 kommenttia:

 1. Hyvin onnistunut uudistus. Selkeä ja samalla hempeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näin lällyssä blogissa vain ei voi käyttää kovin viileitä sävyjä.

   Poista
 2. Wau, miten hieno uudistettu blogi on! Itsekkin olen haaveillut tuosta bannerista, ja olen itseasiassa jo tilannut yhdestä blogista sellaisen, mutta voisihan sitä kokeilla tehdä itsekkin. Kyselyyn tuli vastattua myös, oletteko siis jo ensi viikolla tulossa tänne päin vai kuinka? Me odotellaan kovasti teitä käymään, hauskaa juhannusta muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että tykkäsit! :) Mä olen myös pidemmän aikaa haaveillut bannerista, mutta mulla ei ollut mitään käsitystä, miten sellainen tehtäisiin. Onneksi tuolla Pink Bubblessa oli tosi helpot ohjeet ja keskusteluissa vielä lisää vinkkejä. En normaalisti jaksa paneutua mihinkään kovin tekniseen, mutta nyt sadepäivinä on ollut kiva touhuilla kaikkea, mihin ei yleensä jaksa keskittyä. Eikä se ollut niin vaikeaa. Toki voisihan sitä aina tehdä hienompaa ja hienompaa, mutta tällaiseen mun hermo riitti. :-D Ja tärkeintä oli saada blogin tähdet banneriin. Me ollaan menossa ensi viikolla kissojen läntiseen mummilaan (siellä on rippijuhlaa sun muuta), mutta sieltä palattuamme (heinäkuun ekalla viikolla) oltaisiin tulossa sinnepäin. Vähän jännitän kissojen matkustelua, mutta ensi viikolla jo nähdään, miten se sujuu. Hauskaa juhannusta teillekin! Mekin jo odotetaan, että nähdään teitä! :)

   Poista
  2. Ai niin, yksi kyssäri noista kyselyistä: toimiiko ne tosiaan noin, että näyttää kuin kukaan ei olisi vastannut, vaikka tiedän ainakin neljä, jotka ovat vastanneet!? Ehdin jo ahdistua, että eikö kukaan tykkää meistä ja meidän kyselyistä, mutta siitä ei tainnutkaan onneksi olla kyse. :)

   Poista
  3. Itsekkin innostuin tekemään samaisilla ohjeilla melko samanlaisen bannerin, kuin teillä on! :D No nyt kun katsoo, että kuinka monta vastausta on kyselyissä, niin teillähän on paljon vastanneita, eli ei varmaankaan eilen vielä ollut jotenkin päivittänyt tai jotain... :)

   Poista
  4. Kivalta näytti teidänkin banneri! ;) Haa, nyt tosiaan näkyykin vastauksia kyselyyn! Jee! :) Nytpä onkin jännä sitten odottaa, millaisia vastauksia sieltä putkahtaa!

   Poista