tiistai 24. kesäkuuta 2014

Avaruusmatkailua ja kaivattu mau

Loma on saanut minut laiskistumaan, enkä ole enää edes yrittänyt opettaa Jujua naukaisemaan käskystä. Makupaloja on sitä paitsi kulunut silti päiväkiintiön verran, sillä olemme jatkaneet valjastreenejä. Eilen Juju jopa juoksi valjaat yllään – ei kovin sulavasti vaan omituisessa sivupomppuasennossa – mutta sillä saralla sentään on saavutettu jonkinlaista edistystä. Namuja on kulunut Nupullakin, sillä se on saanut antibioottitablettinsa kanapalasten höystäminä. Jälleen kerran täytyy antaa palautetta Nupun kiltteydestä: se saapuu lentävällä lautasella keittiöön, nautiskelee tabletit ja herkut kämmeneltä ja lentää samaisella härvelillä takaisin olohuoneen pöydälle.

Beep, beep, viuuuuuh! AB-robottikissa valmiina tablettien eliminointiin.

Maailman ensimmäinen kissa laskeutumassa
Kuun pinnalle. Ei kun... toinen... Yksi
säästöpossukin siellä taitaa jo olla.

Totta kai Jujunkin on pitänyt päästä kokeilemaan avaruusrakettia. Kun Nuppu on poistunut USS Nuppuprisen ohjaamosta, Juju on kiiruhtanut aluksen puikkoihin ja liidellyt ympäri asuntoamme. Se on kiitänyt kohti toista tähteä oikealta, nuuskinut kattokruunua, kahistellut naulakosta roikkuvia toppatakkeja (joita ilman ei Suomen suvesta selviä) sekä laskeutunut lopuksi toisen marsilaisen kanssa peuhaamaan.

Suunta kohti linnunrataa! Mahtaako siellä 
saada varpusia alkupaloina?
Tässä sitä viiletetään galaxien halki!


Juju esittää iltatähdelle toivomuksen.


Koska tiedän, että joukossanne on niitä, jotka toivoivat kuulevansa Jujun äänen, latasimme YouTubeen jännittävän vaanimisvideon, jonka lopussa Jujun sanainen arkku vihdoin aukeaa melkeinpä pahaenteisen vienosti. Olkaapa hyvät, tässä tulevat hidastetut naukuvaanijakatit:Ja loppuun vielä todiste, että edellisestä painistakin selvittiin kamuina:5 kommenttia:

 1. Onpas ollut kaveruksilla seikkailua yhdelle päivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos valjastelu ei loppuviikosta ota sujuakseen, niin täytyy muistaa, että sisälläkin voi seikkailla vaikka toisiin aurinkokuntiin. :)

   Poista
  2. Onko muuten kenelläkään muulla Blogger takkuillut viime aikoina? Hyvä, että saan enää päivitettyä blogia, kun tulee pelkkää erroria. Nyt on lukulistakin ollut kateissa pari päivää. Argh!

   Poista
  3. Mulla ainakin on ollut kanssa lukulista kadoksissa, mutta nyt toimii toivottavasti taas. :) Ihanaa avaruusmatkailua teilläpäin. <3 Toivottavasti valjastelut edistyvät hyvin, jotta pääsette pian ulkoilemaan! :)

   Poista
  4. Pitääkin aina kysyä sulta ongelmista, kun sen jälkeen ne katoavat! :) Ei nyt mullekin oli tullut lukulista takaisin. Jee! Päivittämisessä on myös ollut pulmia – kun lisään kuvan, niin koko Blogger kaatuu... Toivottavasti sekin vika on nyt korjautunut. Huomenna meillä onkin lähtö maalle, ja valjaat pakataan tietty mukaan!

   Poista