torstai 26. kesäkuuta 2014

Matkakuume nousee!

Tällä viikolla ilmassa on ollut jännittävää väreilyä: maanantaina sininen kuljetusboksi heräsi talviuniltaan, ja tänään tuttu, punainen kuljetuskassi ryömi esiin pimeästä luolasta, joka eteiskomeronakin tunnetaan. Pienten räggärien lelut on kasattu salaperäiseksi keoksi kuten myös ruoat ja hoitotarvikkeet. Koska eiliset valjastreenit päättyivät hurjapäisiin riemunkarkeloihin, voi vain päätellä, että kaikki on valmista. Tänään kello puoli neljä starttaakin vihdoin autokyyti Läntiseen Mummolaan. Raikas maalaisilma kutsuu kahta karvakorvaa luokseen, ja ne ovat vastanneet seikkailupyyntöön sanomalla "prrrrr-mih!" ja "nnnnnnoooow!" (Onneksi ei "Noooo!")

"Onko vielä pitkä matka?"
"Naksutin, check... kissanminttu, check.... valjaat, check..."


Nupun terveystilanne on yhä paranemaan päin, eikä antibioottikuuristakaan ole jäljellä kuin kaksi tablettia. Neiti saa valvotusti olla ilman tötteröä eikä ole onneksi osoittanut yltiöpäistä hinkua tassunsa räpläämiseen. Toivon todella, että lomamatkalla on niin paljon ihmeteltävää, ettei Nöpperssönille juolahda edes mieleen tsekata tassunsa kuntoa vaan jättää sen homman suosiolla minulle.

Nuppu on jo hiukan tympiintynyt, kun pidän
sitä silmällä koko ajan, vaikka se on näin kiltisti.

Tämä ilta on varattu paikkojen tutkimiseen ja kotiutumiseen, mutta toiveena olisi, että huomenna pääsisimme jo jaloittelemaan valjaissa parvekkeella. Siitä etenemme vähitellen kohti ulkoilmaa, jos kaikki sujuu hyvin. Kiitos muuten kaikille kyselyymme vastanneille! Valoitte meihin aimo annoksen uskoa siihen, että ulkoilusta tulee menestyksekäs kokeilu. Eniten ääniä (8 kpl) sai vaihtoehto, että Nuppu osoittaa lupaavia merkkejä, vaikka Juju haluaakin heti sisälle. Melkein yhtä moni (7 kpl) kuitenkin arveli, että molemmat ovat reippaita ja innoissaan. Juju röyhisteli rintaansa kuullessaan, että kolme äänestäjää uskoi sen kiinnostuvan ulkoilusta siskoaan enemmän. Eniten ilahduimme siitä, ettei kukaan epäillyt, että molemmat puikkisivat pikapikaa takaisin sisätiloihin. Me bloggausintoiset teknonörtit otamme tietenkin läppärin reissuun mukaan ja kerromme teille, mikä olikaan oikea vastaus heti, kun saamme sen tietää.

Jujukin olisi veikannut, että se on reipas poika ulkosalla.
Päihittihän se Nupun kiipeilypuun parhaan paikan rohmimisessakin.


Loppuun vielä pari videotallennetta matkavalmisteluista:4 kommenttia:

 1. Maalaisilma tekee aina hyvää (jollei satu ihan sikalan viereen majoittumaan) Hauskaa reissua ja lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä täällä jossain possujen majapaikkakin on, mutta onneksi ei ihan lähistöllä, vaan aromit ovat olleet oikein hyvät. Ei sillä, että ehtisi nuuhkia, koska kissat touhottavat niin innoissaan joka paikassa...

   Poista
 2. Jujhan liikku valjaissa jo kuin vanha tekijä! Jos siis silmäni eivät valehdelleet, että Jujulla oli valjaat videolla... :) Hauskaa reissua, täällä odotellaan teidän valjastelu tuloksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Kyllä näit oikein, eli Jujulla oli tosiaan valjaat yllään. Silti jalat kantoivat noin hyvin, ja matkakin on sujunut mallikkaasti. Lupaa hyvää ulkoilulle, ja aurinkokin nyt paistaa!

   Poista